Pages:
Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 57. (Read 4164315 times)

legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
December 25, 2018, 09:16:28 AM
Да, не довго було свято на крипто маркетах  Angry Знову ж світовий фондовий ринок потихеньку загинається  Sad

Біткойн знову падає до $3800 - причина у святкових днях чи побоюваннях рецесії в США?

http://coinews.io/ua/category/3-b%D1%96tkojn/article/3635-b%D1%96tkojn-znovu-pada%D1%94-do-$3800---prichina-u-svyatkovih-dnyah-chi-pobojuvannyah-reces%D1%96%D1%97-v-ssha
legendary
December 24, 2018, 11:08:43 AM
Кріптовалюта XRP сьогодні показала високу активність завдяки ось цій новині - Binance додає торгові пари на основі Ripple

Криптовалютна біржа Binance відкриє торги двома парами, з використанням Ripple (XRP) в якості валюти котирування, згідно з повідомленням в блозі 24 грудня.

При запуску в той же день пари TRX / XRP (Tron) і XZC / XRP (Zcoin) вперше для Binance представлять використання XRP в якості базової валюти.

На тлі цих подій, XRP підскочив майже на 20 відсотків, піднявши XRP / USD до $ 0,44, що є місячним максимумом.

На момент публікації в пресі, сам Binance є найбільшою криптовалютною біржею в світі за скоригованим щоденним обсягом торгів, і за останні 24 години обсяг торгів склав більше $ 1,2 млрд.

http://gesellberg.com/binance-%D0%B4%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%94-%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D1%96-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D1%96-ripple/
sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
December 24, 2018, 07:31:42 AM
Це гарна новина,і яб обов'язково був там.
П.С. Але працюю, хай йому грець... Angry

ну думаю в разі чого можна й пізніше підійти, не саме на 18

А взагалі щось ця гілка стала малоактивною.. напевне свята + ситцуація на ринку не надихає багатьох)
member
Activity: 462
Merit: 12
December 23, 2018, 09:58:22 AM
Це гарна новина,і яб обов'язково був там.
П.С. Але працюю, хай йому грець... Angry
sr. member
December 19, 2018, 01:42:04 AM

Blockchain Cocktail Party v.1.0
Ринок не радує! – кажуть скептики. Але, коли він падає, якість публіки росте! Вперше – Blockchain Cocktail Party – конструктивна альтернатива нудним новорічним корпоративам.

У програмі заходу:

– Спеціальний гість – Андрій Москалев, CEO Intella
– Пряме включення з колегами з Silicon Valley
– Запуск українського blockchain-стартапа Aeneas

І, звісно ж, нетворкінг та вишукані напої!

Дата проведення: 24 грудня 2018, початок о 18-00

Місце проведення: БЦ IQ, Болсуновська, 13-15, другий поверх

Квитки за посиланням: https://2event.com/uk/events/1603465

Промо-код на знижку 30% для читачів Cryptotexty:
CRYPTOtexTYx100

https://cryptotexty.com/kyiv-blockchain-cocktail-party/
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
December 18, 2018, 06:31:42 PM
Зомбування рівнем 2500$ продовжується  Huh

Так а навіщо тоді робити перепости такі?
до речі якщо прямо зараз + 8,79%
по аналогії з трейдером можна сказати - біткойн може піднятись до 4000 або спуститись до 3200

Я цими двома перепостами зробив натяк, що скоріше 2500$  за btc  ми не побачимо від слова зовсім, хоч в глибині душі я мрію про 1000$, ну як і багато інших криптоінтузіастів  Grin Grin
Цілком імовірно, що цим зомбуванням про $2500 і намагалися змусити усіх скидувати біток та виходити у фіат, абож відкривати шорти (на біржах з маржею). Відповідно маніпулятори відкупили BTC по досить непоганій ціні у районі 3200, і зараз можливо буде невеличкий туземун. Звичайно він може бути і початком великого, але напевно навіть Сатоші не знає )
legendary
December 18, 2018, 04:13:24 PM

по аналогії з трейдером можна сказати - біткойн може піднятись до 4000 або спуститись до 3200

Я цими двома перепостами зробив натяк, що скоріше 2500$  за btc  ми не побачимо від слова зовсім, хоч в глибині душі я мрію про 1000$, ну як і багато інших криптоінтузіастів  Grin Grin
sr. member
Activity: 826
Merit: 330
December 18, 2018, 11:26:32 AM
Всім привіт.
Шановні, може хтось вже користувався новою українською біржею https://richamster.com/ ?
Говорять, над нею працюють ті самі люди, що і над Карбо.

Може в когось наявна якась інформація?
sr. member
December 17, 2018, 05:49:08 PM

member
Activity: 588
Merit: 43
December 15, 2018, 06:07:50 PM
Дослідження: число користувачів криптовалютами в 2018 році зросло майже вдвічі

Як говориться в дослідженні, якщо в минулому році налічувалося 18 млн користувачів, сьогодні їх кількість зросла до 35 млн.

На думку видання, в той час як деякі критики пророкують, що ціна біткоіна може впасти до нульових значень, ці дані можуть мати важливе значення, сигналізуючи про ймовірне відновлення ринку.

https://forklog.com/issledovanie-chislo-polzovatelej-kriptovalyut-v-2018-godu-vyroslo-pochti-vdvoe/
legendary
December 15, 2018, 04:54:01 PM

Криптовалютний ринок завмер в очікуванні: чи впаде ціна біткойна до $2500?

Джош Ольжевич (Josh Olszewicz), криптовалютний трейдер та технічний аналітик, більш відомий під псевдонімом BrotoshiMoku, обережно сказав, що біткойн ризикує знизитися до $2500, якщо він не зможе підтримати будь-який імпульс у короткостроковій перспективі.

Але існує також ймовірність того, що актив потенційно перевищить основні рівні опору та увійде до регіону $4000, аналітик заявив, що зниження обсягу продажу валюти може дозволити йому зайнятися корекційним ростом у найближчі тижні.

Він написав :

До зростання біткойну ще багато тижнів, але воно може і не відбутися. Але якщо паттерн буде завершено, вихід биків відбудеться на $4300, інший варіант - ведмежий 3-й раунд - зниження до $2500, а потім ріст до $3600.

http://coinews.io/ua/category/3-b%D1%96tkojn/article/3588-kriptovaljutnij-rinok-zavmer-v-och%D1%96kuvann%D1%96:-chi-vpade-c%D1%96na-b%D1%96tkojna-do-$2500
sr. member
December 14, 2018, 11:56:33 AM
Криптосніданок з Дмитром Баймуратовим (англійською)

https://youtu.be/gAwgMugXBEU
legendary
December 14, 2018, 05:56:48 AM
Ціни на біткойн і інші криптовалюти, ймовірно, ослабнуть, а біткойн впаде приблизно до $ 1500 - сказав аналітик Bloomberg Intelligence Майк МакГлон
Біткойн знизився більш ніж на 40 відсотків за останній місяць, а в листопаді відзначався найбільший щомісячний спад за останні сім років.
Глава SEC заявив минулого тижня, що стурбованість з приводу відсутності захисту інвесторів робить малоймовірним, що агентство найближчим часом схвалить обмінний фонд біткойнів.
Нижчі ціни, однак, вказують на зниження спекулятивних надмірностей і допомагають знизити волатильність, сказав Макглоун. «Тенденція - більш низькі ціни, низька волатильність, зниження спекуляцій і переважання стабільних монет», - сказав він. До тих пір криптовалюти повинні знайти базу, щоб побачити стабільність і «ми ще не перебуваємо поряд з цією базою».

Це основні тези статті, щось не дуже райдужно
https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-12-05/bitcoin-technical-indicators-point-to-more-pain-after-tough-year

А ось Боббі Лі  трохи другої думки - Боббі Лі прогнозує, що ціна біткойна знайде дно на рівні $2500

Ціна біткойна у січні 2019 року може знизитися до $2500 і це буде дном теперішнього ведмежого ринку, заявив співзасновник BTCC Боббі Лі (Bobby Lee) у своєму останньому прогнозі, який багато трейдерів вже вважають надто оптимістичним.

В опитуванні, яке проводилося у соціальній мережі Twitter і в якому взяло участь майже 5000 учасників, Боббі Лі, який добре відомий своїми бичачими прогнозами, сказав, що "велика кількість замовлень на покупку та підтримку" дозволить зберегти ціну біткойна в регіоні понад $2000.

Я буду дуже здивований, якщо він коли-небудь знову впаде до $2000. Я думаю, що буде багато замовлень на покупку та підтримка на позначках $3000 і $2500. Ось побачите!

- написав він.

Зараз увага зосереджена на ведмежому циклі біткойна, що має аналогічні характеристики з попереднім, як відзначає Лі, з грудня 2013 року до січня 2015 року біткойн знизився на 87% до долара США - з $1200 до $150.

З грудня 2017 року з позначки $20 000, якщо він досягне 87%, падіння ціни складе $2500. То ж, можливо, це відбудеться у січні 2019 року?

http://coinews.io/ua/category/3-b%D1%96tkojn/article/3578-bobb%D1%96-l%D1%96-prognozu%D1%94,-shho-c%D1%96na-b%D1%96tkojna-znajde-dno-na-r%D1%96vn%D1%96-$2500
roj
newbie
Activity: 18
Merit: 0
December 12, 2018, 10:16:22 AM
Реформатори рулять Grin

Українське село розподіляє дивіденди від криптоінвестіцій

Незважаючи на спад ринку, голова сільради в Україні зумів отримати прибуток від інвестицій в криптовалюти, які він зробив від імені жителів Єлизаветівки Дніпропетровської області. Раніше в цьому році Максим Голосний купив невелику суму криптовалюти, використовуючи свої власні заощадження, і недавно розподілив дивіденди між сільськими жителями.

http://gesellberg.com/%d1%83%d0%ba%d1%80%d0%b0%d1%97%d0%bd%d1%81%d1%8c%d0%ba%d0%b5-%d1%81%d0%b5%d0%bb%d0%be-%d1%80%d0%be%d0%b7%d0%bf%d0%be%d0%b4%d1%96%d0%bb%d1%8f%d1%94-%d0%b4%d0%b8%d0%b2%d1%96%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d0%b4/
jr. member
Activity: 81
Merit: 6
December 12, 2018, 07:32:39 AM
Всім - доброго дня!
Ось - причина, чому я за фінансову грамотність всього населення, чому я за децентралізацію влади та максимальне відсторонення держави від економіки. Як я писав ранійше, я - за вільний ринок та пряму демократію.

Фільм про банки та утворення валют ЦБ та КБ.
https://www.youtube.com/watch?v=Fft162vxYl4

Створимо нову та процвітаючу Україну разом! Create a new and prosperous Ukraine together! Создадим новую и процветающую Украину вместе!

Відео змістовне і складне. Для людини, яка нічого не розуміє в подібній системі, туди можна наплести чого завгодно і видати це за правду. Потім такі "розумники" будуть ходити і розповідати, як все влаштовано іншим. Я не хочу сказати що матеріал у відео якось скомпрометований, але як це перевірити?

У відео не назбиралось навіть 1 000 переглядів. Всіх влаштовує нинішня ситуація, давай більше котиків і сідниць.

Ми живемо у зазомбованому суспільстві. Якщо завтра всіх хто має криптовалюту оголосять поза законом, люди будуть хлопати в долоні і самі здадуть нас до в'язниці!

Привіт! Дуже легко перевірити - потрібно почати займатися самоосвітою. Почніть з того, що таке "частичное резервирование банковской системы". Це ж офіційно, не якась "теорія змови".

Поситайте книгу економісту Лієтара ((Bernard Lietaer). Видатний економіст. Почніть з "Будущее денег"

Створимо нову та процвітаючу Україну разом! Create a new and prosperous Ukraine together! Создадим новую и процветающую Украину вместе! Лупаймо цю скелю!
newbie
Activity: 45
December 11, 2018, 09:41:46 AM
Всім - доброго дня!
Ось - причина, чому я за фінансову грамотність всього населення, чому я за децентралізацію влади та максимальне відсторонення держави від економіки. Як я писав ранійше, я - за вільний ринок та пряму демократію.

Створимо нову та процвітаючу Україну разом! Create a new and prosperous Ukraine together! Создадим новую и процветающую Украину вместе!

Відео змістовне і складне. Для людини, яка нічого не розуміє в подібній системі, туди можна наплести чого завгодно і видати це за правду. Потім такі "розумники" будуть ходити і розповідати, як все влаштовано іншим. Я не хочу сказати що матеріал у відео якось скомпрометований, але як це перевірити?

У відео не назбиралось навіть 1 000 переглядів. Всіх влаштовує нинішня ситуація, давай більше котиків і сідниць.

Ми живемо у зазомбованому суспільстві. Якщо завтра всіх хто має криптовалюту оголосять поза законом, люди будуть хлопати в долоні і самі здадуть нас до в'язниці!
sr. member
December 10, 2018, 09:53:00 AM
Дякую за діалог, сподіваюсь він продовжиться у такому конструктивному руслі, бо не хочеться набивати собі рейтинг флудом на політичні теми Wink

Так політичний флуд і не приносить меріта) Я так дивлюсь що меріт зараз взагалі важче стало отримати)
А сама тема політики звісно тут буде неодноразово підніматись, чим ближче до виборів тим більше)
jr. member
Activity: 81
Merit: 6
December 10, 2018, 07:52:54 AM
Всім - доброго дня!

newbie
Activity: 45
December 08, 2018, 04:13:44 PM
Це цікава ідея, але в різних баунті різні системи. Якщо в деяких можна спробувати автоматично настворювати акаунтів і назбирати "ерйдропів" то в багатьох перевірка якась більш серйозна.
Тим більше з таким курсом криптовалют баунті виплати теж зменшились (тут в цій гілці це обговорювали)
Тому під питанням чи окупиться взагалі робота кодера..

Власне, зацікавити кодера я можу лише запропонувавши свою роботу на обмін, я і не думаю що зайнятому професіоналу потрібні якісь там токени, а от якісний графічний\музичний контент на ринку коштує не дешево, тим більше я в крипті з 2015го року, в курсі сучасних тенденцій і достатньо гнучкий в процесі розробки дизайну. Звичайно це буде величезним плюсом, якщо вдасться залучити до студії спеціалістів як контрибьюторів, на це і була ставка з самого початку. Проте ринок дуже швидко заповнили комерційні і скам проджекти, а на їх фоні моя пропозиція виглядає смішною. Та немає худа без добра, зараз залишились лише самі ідейні і ті люди, які потрапили сюди не випадково і не тільки заради наживи. Дивлячись як тонуть гіганти, можна чимало набратися досвіду з їхніх помилок, не поспішати і продовжувати рух у наміченому напрямку!

Дякую за діалог, сподіваюсь він продовжиться у такому конструктивному руслі, бо не хочеться набивати собі рейтинг флудом на політичні теми Wink
sr. member
December 08, 2018, 10:23:12 AM
Привіт! На разі можу запропонувати тільки свій час, з таким ринком важко оплатит комунальні, не те що роботу спеціаліста. Потрібно якось вийти на етап роздачі bounty, для цього потрібні боти. Я вже і так перегружений скілами, вчитися кодити це вже занадто і пройде ше не один рік доки стартап почне крутитися. тому йду на такі відчайдушні кроки, сподіваюсь хтось у зеркальній ситуації, потребує якісний графічни\музичний контент в обмін на кодинг, а що робити?

Це цікава ідея, але в різних баунті різні системи. Якщо в деяких можна спробувати автоматично настворювати акаунтів і назбирати "ерйдропів" то в багатьох перевірка якась більш серйозна.
Тим більше з таким курсом криптовалют баунті виплати теж зменшились (тут в цій гілці це обговорювали)
Тому під питанням чи окупиться взагалі робота кодера..
Pages:
Jump to: