Ціни на біткойн і інші криптовалюти, ймовірно, ослабнуть, а біткойн впаде приблизно до $ 1500 - сказав аналітик Bloomberg Intelligence Майк МакГлон
Біткойн знизився більш ніж на 40 відсотків за останній місяць, а в листопаді відзначався найбільший щомісячний спад за останні сім років.
Глава SEC заявив минулого тижня, що стурбованість з приводу відсутності захисту інвесторів робить малоймовірним, що агентство найближчим часом схвалить обмінний фонд біткойнів.
Нижчі ціни, однак, вказують на зниження спекулятивних надмірностей і допомагають знизити волатильність, сказав Макглоун. «Тенденція - більш низькі ціни, низька волатильність, зниження спекуляцій і переважання стабільних монет», - сказав він. До тих пір криптовалюти повинні знайти базу, щоб побачити стабільність і «ми ще не перебуваємо поряд з цією базою».
Це основні тези статті, щось не дуже райдужно
https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-12-05/bitcoin-technical-indicators-point-to-more-pain-after-tough-yearА ось Боббі Лі трохи другої думки -
Боббі Лі прогнозує, що ціна біткойна знайде дно на рівні $2500Ціна біткойна у січні 2019 року може знизитися до $2500 і це буде дном теперішнього ведмежого ринку, заявив співзасновник BTCC Боббі Лі (Bobby Lee) у своєму останньому прогнозі, який багато трейдерів вже вважають надто оптимістичним.
В опитуванні, яке проводилося у соціальній мережі Twitter і в якому взяло участь майже 5000 учасників, Боббі Лі, який добре відомий своїми бичачими прогнозами, сказав, що "велика кількість замовлень на покупку та підтримку" дозволить зберегти ціну біткойна в регіоні понад $2000.
Я буду дуже здивований, якщо він коли-небудь знову впаде до $2000. Я думаю, що буде багато замовлень на покупку та підтримка на позначках $3000 і $2500. Ось побачите! - написав він.
Зараз увага зосереджена на ведмежому циклі біткойна, що має аналогічні характеристики з попереднім, як відзначає Лі, з грудня 2013 року до січня 2015 року біткойн знизився на 87% до долара США - з $1200 до $150.
З грудня 2017 року з позначки $20 000, якщо він досягне 87%, падіння ціни складе $2500. То ж, можливо, це відбудеться у січні 2019 року? http://coinews.io/ua/category/3-b%D1%96tkojn/article/3578-bobb%D1%96-l%D1%96-prognozu%D1%94,-shho-c%D1%96na-b%D1%96tkojna-znajde-dno-na-r%D1%96vn%D1%96-$2500