Pages:
Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 58. (Read 4164315 times)

newbie
Activity: 45
Merit: 0
December 08, 2018, 09:37:23 AM
Мої вітання.

Пропоную послуги дизайнера за бартер.

Маю досвід у створенні логотипів, фірмового стилю, ілюстрацій і музичного супроводу. Впевнено володію 3D i 2D редакторами.
В першу  чергу потребую послуги фронтенд розробника(боти,steemit, web)

Зараз все на стадії WIP, можна глянути тут www.assembleutopia.com

В проекті я один, тому не судіть жорстко.
Насамперед дуже сподіваюсь знайти колаборантів серед співвітчизників.

Мир.

Привіт! А чому працюєте саме за бартер? Звичайного прайсу з Вашими роботами Ви не маєте?

Привіт! На разі можу запропонувати тільки свій час, з таким ринком важко оплатит комунальні, не те що роботу спеціаліста. Потрібно якось вийти на етап роздачі bounty, для цього потрібні боти. Я вже і так перегружений скілами, вчитися кодити це вже занадто і пройде ше не один рік доки стартап почне крутитися. тому йду на такі відчайдушні кроки, сподіваюсь хтось у зеркальній ситуації, потребує якісний графічни\музичний контент в обмін на кодинг, а що робити?
sr. member
Activity: 832
Merit: 250
December 08, 2018, 08:42:21 AM
Люди добрі, ніякого контролю зі сторони держави стосовно криптовалют не повинно бути, бо то явно протиречить концепції сомого діда біткоїна , а відповідно і всієї криптовалюти...
sr. member
Activity: 826
Merit: 330
December 08, 2018, 04:37:47 AM
Мої вітання.

Маю досвід у створенні логотипів, фірмового стилю, ілюстрацій і музичного супроводу. Впевнено володію 3D i 2D редакторами.

Мир.

Привіт! А чому працюєте саме за бартер? Звичайного прайсу з Вашими роботами Ви не маєте?
newbie
Activity: 45
December 07, 2018, 06:39:16 PM
Мої вітання.

Мир.

member
Activity: 588
Merit: 43
December 07, 2018, 06:17:18 PM
Ціни на біткойн і інші криптовалюти, ймовірно, ослабнуть, а біткойн впаде приблизно до $ 1500 - сказав аналітик Bloomberg Intelligence Майк МакГлон
Біткойн знизився більш ніж на 40 відсотків за останній місяць, а в листопаді відзначався найбільший щомісячний спад за останні сім років.
Глава SEC заявив минулого тижня, що стурбованість з приводу відсутності захисту інвесторів робить малоймовірним, що агентство найближчим часом схвалить обмінний фонд біткойнів.
Нижчі ціни, однак, вказують на зниження спекулятивних надмірностей і допомагають знизити волатильність, сказав Макглоун. «Тенденція - більш низькі ціни, низька волатильність, зниження спекуляцій і переважання стабільних монет», - сказав він. До тих пір криптовалюти повинні знайти базу, щоб побачити стабільність і «ми ще не перебуваємо поряд з цією базою».

Це основні тези статті, щось не дуже райдужно
https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-12-05/bitcoin-technical-indicators-point-to-more-pain-after-tough-year
sr. member
Merit: 284
December 07, 2018, 05:23:27 AM
Ще один дроп від Пейтомату[/b] - https://medium.com/paytomat/first-pti-airdrop-event-held-with-jointing-of-newdex-and-pti-6d5dfcbe8fcc
Я не прийматиму участь - скатером поки-що не користуюсь. Нажаль не встигну змінити ОС )
Хоча є ще майже доба....

Спеціально для тебе пошукав і знайшов на сайті Скаттера релізи
https://github.com/GetScatter/ScatterDesktop/releases/

В них 3 ОС доступних) Тому є шанс що підійде)
Також я вже писав що можна створити ЕОС акаунт саме в гаманці Пейтомат і з допомогою нього потім трейдити

Привіт! Дякую! З нього якраз і скачав клієнт.
Питання в тому, що в мене ХР))))))
Тому, можливо сьогодні поставлю 10 Про.
sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
December 06, 2018, 01:52:36 PM
Ще один дроп від Пейтомату[/b] - https://medium.com/paytomat/first-pti-airdrop-event-held-with-jointing-of-newdex-and-pti-6d5dfcbe8fcc
Я не прийматиму участь - скатером поки-що не користуюсь. Нажаль не встигну змінити ОС )
Хоча є ще майже доба....

Спеціально для тебе пошукав і знайшов на сайті Скаттера релізи
https://github.com/GetScatter/ScatterDesktop/releases/

В них 3 ОС доступних) Тому є шанс що підійде)
Також я вже писав що можна створити ЕОС акаунт саме в гаманці Пейтомат і з допомогою нього потім трейдити
sr. member
December 06, 2018, 11:32:24 AM
Cryptobreakfast Kyiv з Дмитром Баймуратовим - 6 грудня, Київ, Хрещатик

Київ — це криптомегаполіс, тому в доповнення до вже існуючих зустрічей, конференцій, запускаємо формат Криптосніданків.
Щочетверга о 8:00 ранку в Шато Роберт Домс (Хрещатик 26, 2 поверх) Cryptotexty запрошують спікера зі сфери блокчейну, криптовалют та новітніх технологій, щоб презентувати свій проект, свої ідеї, розказати про останні тренди.

6 грудня 2018 — CRYPTOBREAKFAST KYIV з Дмитром Баймуратовим, бізнес-аналітиком Paytomat
Тема зустрічі: «Оплата криптовалютами 2020»
Кожен учасник зможе купити за крипту чашку кави.
Paytomat пригощає!

Круто) Нажаль не приїхав.

По темі - щодо Пейтомату

Ще один дроп від Пейтомату
- https://medium.com/paytomat/first-pti-airdrop-event-held-with-jointing-of-newdex-and-pti-6d5dfcbe8fcc
Хоча є ще майже доба....
sr. member
December 06, 2018, 11:30:59 AM
newbie
Activity: 23
December 06, 2018, 08:31:48 AM
sr. member
December 05, 2018, 10:41:12 AM
Уже сто разів підіймали цю тему і наші активісти намагалися вибити створення гілки, але ніяк, адміни не дають дозвіл на створення. Ось так, маємо те що маємо(
На альткоїні без проблем створили гілку, а тут вже й багато доказів пред'являли, що українська спільнота знаходиться в топі, і все рівно ніяк

Тема дійсно піднімалася неодноразово, але нажаль, адміни тут не такі як на altcoinstalks, напевно вважать що наша гілка не є потрібною.
Або якісь українофоби нашіптують на вухо...
jr. member
Activity: 52
Merit: 16
December 05, 2018, 05:26:19 AM
Yandex Money / full identification / 30$
Собственно Сабж.

Без визитов, абсолютно анонимно.
Приглашаем к сотрудничеству обменники.

Рекоммендую использовать кошельки для Транзита.
Но никак не для длительного Хранения.

За Блокировку Слжбой Безопасности ответственность не несем.

Телега - martin1two
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
December 04, 2018, 08:16:47 PM
Як заметушилися, їм аби оброк зібрати  Grin Grin

В ході саміту країн G20 ( "Великої двадцятки") в Буенос-Айресі країни-учасниці прийняли рішення, яке явно зацікавить представників кріптовалютної сфери. Політики підписали документ, який свідчить про їхній намір почати розробляти законодавство, що регулює оподаткування криптовалюти.

У декларації згадується створення міжнародної системи оподаткування транскордонних платежів. Це важливо, оскільки зараз уряди не можуть стягувати податки з іноземних компаній, що не присутні на їх території фізично. Існують свідоцтва того, що ця ситуація використовується для ухилення від податків за допомогою криптовалют. В угоді також згадується відмивання грошей за допомогою криптовалют як сфера, що представляє для політиків інтерес, в сенсі можливого регулювання.

Автори декларації домовилися, що країни G20 будуть працювати над певними пропозиціями і обговорять питання, що накопичилися в ході чергової зустрічі, яка відбудеться в наступному році в Японії. Повідомляється, що остаточна версія законопроекту буде готова до 2020. Деякі країни-учасниці об'єднання, такі як Франція і Японія, вже давно закликали до подібної дискусії.

У жовтні консультативна рада G20 заявила, що криптовалюта є зростаючою загрозою світової економічної стабільності. Рада з фінансової стабільності вважає, що інституціоналізація криптовалюти матиме негативні наслідки, оскільки може підірвати довіру до авторитету фінансових інститутів.

https://coinspot.io/world/strany-bolshoj-dvadcatki-obsudili-mezhdunarodnoe-nalogooblozhenie-kriptovalyut/
member
December 04, 2018, 05:50:00 PM
Не погано б було і тут створити окрему україномовну гілку, суть розмови іноді в цій гілці зловити не можливо.
Уже сто разів підіймали цю тему і наші активісти намагалися вибити створення гілки, але ніяк, адміни не дають дозвіл на створення. Ось так, маємо те що маємо(
На альткоїні без проблем створили гілку, а тут вже й багато доказів пред'являли, що українська спільнота знаходиться в топі, і все рівно ніяк
copper member
Activity: 210
Merit: 15
December 04, 2018, 05:08:49 PM
Не погано б було і тут створити окрему україномовну гілку, суть розмови іноді в цій гілці зловити не можливо.
sr. member
December 02, 2018, 07:15:16 AM
Cryptobreakfast Kyiv з Дмитром Баймуратовим - 6 грудня, Київ, Хрещатик

Київ — це криптомегаполіс, тому в доповнення до вже існуючих зустрічей, конференцій, запускаємо формат Криптосніданків.
Щочетверга о 8:00 ранку в Шато Роберт Домс (Хрещатик 26, 2 поверх) Cryptotexty запрошують спікера зі сфери блокчейну, криптовалют та новітніх технологій, щоб презентувати свій проект, свої ідеї, розказати про останні тренди.

6 грудня 2018 — CRYPTOBREAKFAST KYIV з Дмитром Баймуратовим, бізнес-аналітиком Paytomat
Тема зустрічі: «Оплата криптовалютами 2020»
Кожен учасник зможе купити за крипту чашку кави.
Paytomat пригощає!
sr. member
December 01, 2018, 01:55:47 PM
Дослідники виявили новий тип прихованого майнера для Monero

Дослідники з компанії Check Point Software Technologies заявили, що виявили новий тип прихованого майнера для Monero KingMiner.

Дослідники кажуть, що криптомайнінгові атаки зросли і активніше розвивалися 2018 року. Це спровоковано зростанням цінності та популярності криптовалюти.

KingMiner – це шкідлива програма, яка більше призначена для серверів Microsoft. Він використовує 100% потужності процесору своєї жертви для власної роботи. Відомо, що KingMiner використовує приватний майнінг-пул.

У дослідженні заявили, що через приватність доменів їх ще не виявили, але локації атак дуже великі.

Програму знайшли близько пів року тому. Та з часом майнер “розвинувся” і почав виявляти старі версії програми і заміняв їх на нові, що дозволяє уникнути виявлення антивірусами. Дослідники вважають, що програма завжди додає нові властивості і схеми для уникнення її виявлення.

https://cryptota.com.ua/doslidnyky-vyiavyly-novyj-typ-prykhovanoho-majnera-dlia-monero/

Дякую інформацію про баунті, можливо вона буде корисна комусь з цієї гілки!

Ні за що! Я завжди "ЗА" розвиток всього українського!
Дуже погано, що на bitcointalk відсутня можливість повноцінного спілкування рідною мовою....
sr. member
December 01, 2018, 05:23:38 AM
На Altcoinstalk мене дійсно гріє душу той факт, що ми маємо повноцінну україномовну гілку! І в цьому саме Ваша заслуга Wink
Саме головне - нові люди дуже радісно і навіть зі здивуванням приймають цей факт, адже тут, на bitcointalk такої можливості не має...поки що.

Баунті? А що сказати? Період дуже важкий, але заробляти певні крихти можливо!
Майже з перших днів реєстрації приймаю участь в підписній кампанії "Тартарія" - монета торгується на біржі. Разом з додатковими бонусами за ведення топіка виходить близько 1000 - 1500 гривень в неділю (по нинішньому курсу) - це якщ перерахувати, але я не зливаю Smiley

Присутні також близбко 25-30 проектів...але конкретики говорити не можу. Якщо потрібно, звичайно дізнаюся.

Ось такі розклади! Українська гілка - це круто!

Насправді це заслуга адмінів, які одразу взяли курс на створення україномовної гілки, мені просто тут (до речі в цій же гілці) запропонували стати адміном і я погодився.
Це ж дуже просто - цим більше мов, тим більше контенту, трафіку, реклами і т д
Просто може адміни Біткойнток думають що форум вже на такому рівні що +- пару мов не так і важливо)

Дякую інформацію про баунті, можливо вона буде корисна комусь з цієї гілки!
member
November 30, 2018, 07:03:20 PM
https://news.finance.ua/ua/news/-/439404/v-indiyi-shahrayi-vymanyuvaly-u-lyudej-bitcoin-cherez-linkedin

В Індії шахраї виманювали у людей Bitcoin через LinkedIn
Правоохоронці Індії затримали трьох осіб за підозрою в шахрайстві з Вitcoin (BTC).
Ну народ дивний, в тебе просять біток в соц мережах і ти відправляєш, ну як так можна.
Добре, що затримали підозрюваних, якась робота ведеться. Звичайно для шахраїв ця сфера ой яка прибуткова..
sr. member
Activity: 830
Merit: 258
WPP ENERGY - BACKED ASSET GREEN ENERGY TOKEN
November 30, 2018, 06:58:21 PM
https://news.finance.ua/ua/news/-/439404/v-indiyi-shahrayi-vymanyuvaly-u-lyudej-bitcoin-cherez-linkedin

В Індії шахраї виманювали у людей Bitcoin через LinkedIn
Правоохоронці Індії затримали трьох осіб за підозрою в шахрайстві з Вitcoin (BTC).
Pages:
Jump to: