http://assembleutopia.com/images/SIS.gifДорогі крипто-девелопери-співвітчизники
, як просуваються справи у ці нелегкі часи? Попереду "Зима", та якщо проект тримається на плаву - це вже досягнення! Що казати про великі ICO стартапи, коли кожен молодий крипто- ентузіаст схильний переживати розчарування і переосмислювати доцільність вибраного напрямку. Хочу сказати, що такі перепади неймовірно корисні не тільки для інфраструктури, але й для проджект-менеджменту в цілому. Обмаль ресурсів штовхає на відчайдушні, проте дуже виважені кроки. Коливання ринку створюють хвилі справжньої крипто-еволюції з швидкими циклами. Індустрія розгалужується, відкриваючи нові горизонти і засоби наживи для тих "хто папроще". В такі моменти розумієш, що весь цей хайп був заради грошей, воно і не дивно, важко пояснити людям поняття децентралізації,з відсотками простіше. Велика хвиля хом'яків влаштувалась у макдоналдс. Більша частина із них закладе своє майно на наступній хвилі і здається це триватиме вічно.
А що ж до тих, хто залишився через технологію, хоча і з мішками? Пора відірватись від чартів і користуватися всіма благами децентралізації!
І ось ти, стоїш посеред пустелі, в твоїх руках на спіх зібраний вайтпейпер(особисто в мене грейпейпер), з явними пробілами в абзацах і позначками на полях. Нічого, свої поймуть, не перед SEC виставляти. Головне щоб було чесно і доступно. Інтернет - як Бог, його не проведеш, хіба себе!
Думки про те, що це момент, до якого ти йшов 15 років свого життя, жив за що підробив, але робив що хотів вже перестають заворожувати, та відлунням ще часом пробігають по тілу "мурашками". Прагматизм і досвід говорить черство і сіро, "всім пофіг". Твій пост пролунає поодиноким пердінням в пустелі плачу, тут немає ні небайдужих, ні навіть стіни, яка відзеркалить твій звук і подарує йому ще одну мить коливання в цій тьмі ретвітів, лайків і постів. А як же друзі і мама, невже вона не поставить лайк? Всім хто починає соціальну кампанію відомо, що його перша аудиторія, це однокласники, одногрупники та друзі по під'їзду. Така група людей на початку вашого старту забезпечує автору певний потік мотивації й експозиції в соцмережах. Значення цієї групи людей важко переоцінити. У моєму анонімному стартапі, такою групою перших пташок були індідев боти твіттера, які проштовхували мої пости з релевантним контентом вверх, за хештег і фолов. Та після того як твіттер закрутив гайки ботам, склалося враження, що за тег #blockchain тебе взагалі нікому не показують, тому намагаєшся максимально вижати графікою. А й дійсно, підняв скіл в анімуванні, вивчив ще пару важливих програм! Але ж знов, "всім пооооофіг, знайди роботу", говорить вже реаліст.
Тому я залишу тут цю купку потоку свідомості, так, на згадку, чи для пасхалки, чи для самовиправдання, не знаю. Буду вважати це мейлстоуном, ідея занадто крута, щоб здаватися!
А, до речі, зацініть дракона
https://www.eoswall.io !!!
Хто перший з нашої комуни його здибає, отримає подарунок на Миколая, у вигляді цього дракона на блокчейні!
Драконам відведена одна із ключових ролей у світі Morgave. Їх кількість дуже мала, а території обсягають чи мало. Пільнують день і ніч надра землі, шоб всякі там не порозтаскували те, що спеціально має зрости до приходу людей у цей світ...
Передбачаються й інші дропи, але робити це на свій власний розсуд не дає задум. Тому буду вдячний за будь-яку співпрацю і поради!
One Day We'll Megamoon!