Pages:
Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 61. (Read 4164776 times)

sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
November 23, 2018, 09:30:34 AM
Привіт! То ти дивився курс по Пєйтомату?

Ось тут в їх блозі детальніше розписано https://medium.com/paytomat/an-important-announcement-from-paytomat-a15b383cdc6a

До речі саме Пейтомат і дозволяє користуватись не виводячи в фіат

Ось я наприклад вчора кави випив: https://steemit.com/paytomat/@flodner/paid-with-crypto-zen-in-the-center-of-kyiv-with-the-help-of-paytomat

А так назбираєш криптовалюти, коли буде tothemoon, то зможеш в балашова квартиру купити за біткойн))
Я колись дивився, щоправда в нього ціни завищені були, але він же ж позиціонує як "елітне житло", урядовий квартал, і т д
А так навіть в цій гілці 2-3 людей його підтримують, не більше, отже цю тему облишаю, тим більше на наступних виборах буде з-десяток "блокчейн-френдлі" кандидатів))
sr. member
Activity: 826
Merit: 284
November 23, 2018, 09:06:06 AM
В октябре власти Испании одобрили законопроект, согласно которому, граждане обязаны раскрывать информацию о своих криптовалютных сбережениях.

А в апреле Налоговое агентство Испании запросило у местных коммерческих компаний и финансовых организаций имена и информацию о торговых сделках покупателей криптовалют.

То я так зрозумів таку практику будуть намагатись проштовхнути і в наших краях...

Прапор в руки і купу транспарантів. Як то кажуть, борги повертають тільки боягузи, інформацію про свої кріптовалютні заощадження розкривають тільки перелякані. Smiley
Привіт! =)
Давайте подумаємо)
Трохи інша в мене думка пісдя прочитаного з*явилась: планують вводити оподаткування на прирост капіталу. Таким чином податковими агентами скорійш за все будуть виступати біржі. Отже біржі крипта-фіат (централізовані вони) будуть подавати інфу про виведення з криптив фіат.
Тоді у фіскалів логічне питання: а звідки у Вас, пане, крипта була, якщо Ви її не декларували?

Ось про що я.
Щодо мене. За всю історію моїх покупок крипти - в мене жодного виводу з крипти в фіат не було. Так, я чекаю часів, коли зможу розрахунки робити напряму у крипті.
full member
Activity: 546
Merit: 106
November 23, 2018, 09:03:53 AM
Він якраз тим і займається, що говорить те що люди не хочуть чути! Про те що всі бідні і потрібні гроші, а не все те що говорять по телевізору. Тому краще його слухати чим когось іншого

Окрім ідеї про 5/10 (цифри, які взяті зі стелі), він нічого принципово нового не каже. Все, що він розповідає, давно всім відомо, але він видає це знання, як якусь істину. Ніякої істини в його словах та ідеях немає. Він звичайний авантюрист, таких людей цікавить процес, а не результат. Особисто мене цікавить результат, а не щось таке зробити, щоб потрапити в історію.
newbie
Activity: 45
Merit: 0
November 23, 2018, 08:50:11 AM
Чому ніхто не запропоную децентралізовану і прозору систему виборів в Україні? Наш кадастр вже на блокчейні, а отже перший крок зроблений. Потрібно підіймати тему про те, як цю систему змусити працювати на людей. Голосувати потрібно тільки "проти всіх". Дуже здивований і розчарований тим, що люди на такому форумі, спілкуються про вибори у звичайнісінькому руслі.
У наших руках філософський камінь, а ми ним горіхи дробимо.
sr. member
Activity: 830
Merit: 258
WPP ENERGY - BACKED ASSET GREEN ENERGY TOKEN
November 23, 2018, 08:02:44 AM
Най так. Але він єдиний, хто каже "неприємні, непопулярні" речі зараз.
В його словах немає приємного популізму. Тому я схильний довіряти йому. Хоча б зараз.
Довіряти треба тому, хто викликає довіру, а не тому, хто каже те, що ви хочете почути. Smiley
Він якраз тим і займається, що говорить те що люди не хочуть чути! Про те що всі бідні і потрібні гроші, а не все те що говорять по телевізору. Тому краще його слухати чим когось іншого
full member
November 23, 2018, 06:52:08 AM
В його словах немає приємного популізму. Тому я схильний довіряти йому. Хоча б зараз.
Довіряти треба тому, хто викликає довіру, а не тому, хто каже те, що ви хочете почути. Smiley
full member
Activity: 794
Merit: 100
November 23, 2018, 06:19:03 AM
Так і не зупиняюся. В третьому проекті беру учась вже. Правда ше слабо розбираюся як правильно проект вибрати. Хоча підписуюся тільки на ті проекти де нема KYC процедури  хоча інколи думаю що ті проекти де потрібен KYC яво добротніші і монети їхні будуть дорожчі)
Я приймав участь у більше ніж 700 аірдропах та баунті-компаніях. І що ви собі думаєте? Правильно думаєте: більшість з тих проектів вже зникли, або зникнуть в недалекому майбутньому, і я на них нічого не заробив. Smiley Деякі проекти, які обіцяли золоті гори, дали копійки. Деякі проекти, які не висували ніяких особливих вимог для участі, потім почали вимагати проходження KYC. От така фігня, малята. Так що не засмучуйтеся, якщо є час та бажання, для досвіду згодиться. Smiley
Багатий у вас досвід. Я теж в багатьох дропах і баунті приймав участь.40 токенів різних маю а продати нема шо.В підписній на цьому форумі почав приймати участь недавно.Тільки 3 проект проходжу зараз
jr. member
Activity: 81
Merit: 6
November 23, 2018, 06:05:48 AM
Правильна позиція Балашова. Тепер я не розумію тих, хто його не розуміє. https://www.youtube.com/watch?v=BdD69hBxPrg

Не проблема його розуміти, він завжди просто говорить (часто лозунгами), річ в тому що у я думаю що для нього (як і для більшості), політика - це бізнес
Він прийде і буде продавати голоси, свої і своєї фракції яку він сподівається провести
Він же з сам часто казав "Зарабативайтє", ну так і буде заробляти))
Хоча навіть одних антиукраїнських заяв його достатньо для мене щоб не підтримувати.

Але до речі те що він балотуватиметься - непогано, забере трохи голосів у рабіновічей, бойків, муратових

Але саме ви можете познайомитись з ним, може партія 5/10 дасть вам якийсь округ де можна буде балотуватись

На відміну від таких осіб, що вже були при владі: https://www.youtube.com/watch?v=lkLA8Ex4Ewg

Може саме тому на журналістів Седлецької "полювали"?
full member
November 23, 2018, 04:14:15 AM
Так і не зупиняюся. В третьому проекті беру учась вже. Правда ше слабо розбираюся як правильно проект вибрати. Хоча підписуюся тільки на ті проекти де нема KYC процедури  хоча інколи думаю що ті проекти де потрібен KYC яво добротніші і монети їхні будуть дорожчі)
Я приймав участь у більше ніж 700 аірдропах та баунті-компаніях. І що ви собі думаєте? Правильно думаєте: більшість з тих проектів вже зникли, або зникнуть в недалекому майбутньому, і я на них нічого не заробив. Smiley Деякі проекти, які обіцяли золоті гори, дали копійки. Деякі проекти, які не висували ніяких особливих вимог для участі, потім почали вимагати проходження KYC. От така фігня, малята. Так що не засмучуйтеся, якщо є час та бажання, для досвіду згодиться. Smiley
full member
November 23, 2018, 01:02:41 AM
Всім привіт. Брав участь в підписній кампанії.Долю ніби в таблиці свою отримав.Питання як довго можуть відсилати винагороду на ефіровський гаманець ?
Привіт!
Вам треба зайти в телеграму чат баунті цієї кампанії, і там спросити коли планують робити виплати на гаманці (можливо інфу знайдете в закрепленему пості).
Буває по різному:
- платять вчасно
-платять з затримками -неділя,місяць чи ще довше
-зовсім не платять  Grin

П.С. але дуже не переймайся, рушай далі по дорозі криптомиру Wink
Надіюся все ж таки щось та отримаю. В баунті каналі кампанії не хочу питатися бо наскільки я розумію можуть забанити якщо питаєш про винагороду,тоді ще точно не заплатять .Дякую що відписали))
То як захочуть, але якшо один раз запитаєш, то вони не забанять, а в основному інформація находиться в группі в телеграмі, або на їхній ANN темі де розписують інформацію про те коли вони поступлять, але буває таке, що чекати потрібно і місяць, а то і більше, але не потрібно зупинятись бери різні можливі проекти
newbie
Activity: 45
Merit: 0
November 22, 2018, 07:12:27 PM
http://assembleutopia.com/images/SIS.gif

Дорогі крипто-девелопери-співвітчизники Smiley, як просуваються справи у ці нелегкі часи? Попереду "Зима", та якщо проект тримається на плаву - це вже досягнення! Що казати про великі ICO стартапи, коли кожен молодий крипто- ентузіаст схильний переживати розчарування і переосмислювати доцільність вибраного напрямку. Хочу сказати, що такі перепади неймовірно корисні не тільки для інфраструктури, але й для проджект-менеджменту в цілому. Обмаль ресурсів штовхає на відчайдушні, проте дуже виважені кроки. Коливання ринку створюють хвилі справжньої крипто-еволюції з швидкими циклами. Індустрія розгалужується, відкриваючи нові горизонти і засоби наживи для тих "хто папроще". В такі моменти розумієш, що весь цей хайп був заради грошей, воно і не дивно, важко пояснити людям поняття децентралізації,з відсотками простіше. Велика хвиля хом'яків влаштувалась у макдоналдс. Більша частина із них закладе своє майно на наступній хвилі і здається це триватиме вічно.

А що ж до тих, хто залишився через технологію, хоча і з мішками? Пора відірватись від чартів і користуватися всіма благами децентралізації!

І ось ти, стоїш посеред пустелі, в твоїх руках на спіх зібраний вайтпейпер(особисто в мене грейпейпер), з явними пробілами в абзацах і позначками на полях. Нічого, свої поймуть, не перед SEC виставляти. Головне щоб було чесно і доступно. Інтернет - як Бог, його не проведеш, хіба себе!
 Думки про те, що це момент, до якого ти йшов 15 років свого життя, жив за що підробив, але робив що хотів вже перестають заворожувати, та відлунням ще часом пробігають по тілу "мурашками". Прагматизм і досвід говорить черство і сіро, "всім пофіг". Твій пост пролунає поодиноким пердінням в пустелі плачу, тут немає ні небайдужих, ні навіть стіни, яка відзеркалить твій звук і подарує йому ще одну мить коливання в цій тьмі ретвітів, лайків і постів. А як же друзі і мама, невже вона не поставить лайк? Всім хто починає соціальну кампанію відомо, що його перша аудиторія, це однокласники, одногрупники та друзі по під'їзду. Така група людей на початку вашого старту забезпечує автору певний потік мотивації й експозиції в соцмережах. Значення цієї групи людей важко переоцінити. У моєму анонімному стартапі, такою групою перших пташок були індідев боти твіттера, які проштовхували мої пости з релевантним контентом вверх, за хештег і фолов. Та після того як твіттер закрутив гайки ботам, склалося враження, що за тег #blockchain тебе взагалі нікому не показують, тому намагаєшся максимально вижати графікою. А й дійсно, підняв скіл в анімуванні, вивчив ще пару важливих програм! Але ж знов, "всім пооооофіг, знайди роботу", говорить вже реаліст.

Тому я залишу тут цю купку потоку свідомості, так, на згадку, чи для пасхалки, чи для самовиправдання, не знаю. Буду вважати це мейлстоуном, ідея занадто крута, щоб здаватися!

А, до речі, зацініть дракона https://www.eoswall.io !!!

Хто перший з нашої комуни його здибає, отримає подарунок на Миколая, у вигляді цього дракона на блокчейні!

Драконам відведена одна із ключових ролей у світі Morgave. Їх кількість дуже мала, а території обсягають чи мало. Пільнують день і ніч надра землі, шоб всякі там не порозтаскували те, що спеціально має зрости до приходу людей у цей світ...

Передбачаються й інші дропи, але робити це на свій власний розсуд не дає задум. Тому буду вдячний за будь-яку співпрацю і поради!

One Day We'll Megamoon!

member
Activity: 588
Merit: 43
November 22, 2018, 05:26:05 PM
Всім привіт. Брав участь в підписній кампанії.Долю ніби в таблиці свою отримав.Питання як довго можуть відсилати винагороду на ефіровський гаманець ?
Привіт!
Вам треба зайти в телеграму чат баунті цієї кампанії, і там спросити коли планують робити виплати на гаманці (можливо інфу знайдете в закрепленему пості).
Буває по різному:
- платять вчасно
-зовсім не платять  Grin

Надіюся все ж таки щось та отримаю. В баунті каналі кампанії не хочу питатися бо наскільки я розумію можуть забанити якщо питаєш про винагороду,тоді ще точно не заплатять .Дякую що відписали))
Я впевнена в чаті вже неодноразово задавали це питання інші користувачі. Я завжди через пошук ввожу ключові слова і находжу відповіді. Наприклад, вводите distribution, знаходите відповідь і нічого не потрібно запитувати.
sr. member
November 22, 2018, 05:01:23 PM
А то, що навіть він щось сам накраде то повір, це нічого з тим шо зараз розкрадають і вивозять
Мінус один кандидат! Яка прикрість.  Grin
Всі крадуть повір, навіть в самих чесних країнах, для того вони туди приходять, але в нього такі скорочення йдуть на державні установи, що навіть з з цього ти будеш тут заробляти
full member
November 22, 2018, 04:17:25 PM
А то, що навіть він щось сам накраде то повір, це нічого з тим шо зараз розкрадають і вивозять
Мінус один кандидат! Яка прикрість.  Grin
sr. member
November 22, 2018, 02:55:18 PM
Привіт!
Буває по різному:
- платять вчасно
-зовсім не платять  Grin

То як захочуть, але якшо один раз запитаєш, то вони не забанять, а в основному інформація находиться в группі в телеграмі, або на їхній ANN темі де розписують інформацію про те коли вони поступлять, але буває таке, що чекати потрібно і місяць, а то і більше, але не потрібно зупинятись бери різні можливі проекти
full member
Activity: 448
Merit: 232
November 22, 2018, 02:32:11 PM
Але до речі те що він балотуватиметься - непогано, забере трохи голосів у рабіновічей, бойків, муратових

Зважаючи на те, як він висловлюється про екс-регіоналів, до яких і належать члени Опозиційного блоку, зокрема Бойко, Рабінович та інші, я не думаю, що він відтягне голоси саме у них. Адже електорат Бойка та компанії - це, насамперед, Південно-Східне населення, орієнтоване на "добрі часи, коли при владі були донецькі". Балашов же дуже хейтить усе, що з цим повязане ("Эта банда не развалилась даже после того, как они позорно бежали из страны, лишившись должностей. Они пролезают в парламент через оставшихся в Украине Рабиновича, Медведчука, Бойко, Шуфрича и др., через телеканалы, и используют для этого деньги «Газпрома», которые идут через Медведчука. Я сторонник закрытия их ртов! Своими хищными пастями экс-«регионалы» разрушают веру людей в то, что граждане Украины могут хоть на что-то повлиять. Они должны были бы исчезнуть из политики навсегда").
Навряд чи електорат Бойка позитивно сприйме такі заяви та перебіжить до Балашова. Більш імовірно, що він відтягне голоси у Юлі, адже одна з її фішок - критика усіх, хто був при владі раніше. Плюс вона також робить акцент на економічному розвитку, підвищенні прибутків та ін.
sr. member
November 22, 2018, 01:15:26 PM
Правильна позиція Балашова. Тепер я не розумію тих, хто його не розуміє. https://www.youtube.com/watch?v=BdD69hBxPrg

Не проблема його розуміти, він завжди просто говорить (часто лозунгами), річ в тому що у я думаю що для нього (як і для більшості), політика - це бізнес
Він прийде і буде продавати голоси, свої і своєї фракції яку він сподівається провести
Він же з сам часто казав "Зарабативайтє", ну так і буде заробляти))
Хоча навіть одних антиукраїнських заяв його достатньо для мене щоб не підтримувати.

Але саме ви можете познайомитись з ним, може партія 5/10 дасть вам якийсь округ де можна буде балотуватись
jr. member
Activity: 81
Merit: 6
November 22, 2018, 10:35:38 AM
sr. member
November 22, 2018, 10:31:04 AM
Привіт!
Буває по різному:
- платять вчасно
-зовсім не платять  Grin

Можна сказати, що варіантів 2 - або заплатять або не заплатять))
Взагалі ще треба додати, що часто в умовах кампанії прописані дати, і точно в гілці про це часто питають, перепитують - там може бути інформація
Деякі кампанії буває і через декілька місяців токени надсилають))
full member
November 22, 2018, 08:43:54 AM
Привіт!
Буває по різному:
- платять вчасно
-зовсім не платять  Grin

Pages:
Jump to: