Але до речі те що він балотуватиметься - непогано, забере трохи голосів у рабіновічей, бойків, муратових
Зважаючи на те, як він висловлюється про екс-регіоналів, до яких і належать члени Опозиційного блоку, зокрема Бойко, Рабінович та інші, я не думаю, що він відтягне голоси саме у них. Адже електорат Бойка та компанії - це, насамперед, Південно-Східне населення, орієнтоване на "добрі часи, коли при владі були донецькі". Балашов же дуже хейтить усе, що з цим повязане ("Эта банда не развалилась даже после того, как они позорно бежали из страны, лишившись должностей. Они пролезают в парламент через оставшихся в Украине Рабиновича, Медведчука, Бойко, Шуфрича и др., через телеканалы, и используют для этого деньги «Газпрома», которые идут через Медведчука. Я сторонник закрытия их ртов! Своими хищными пастями экс-«регионалы» разрушают веру людей в то, что граждане Украины могут хоть на что-то повлиять. Они должны были бы исчезнуть из политики навсегда").
Навряд чи електорат Бойка позитивно сприйме такі заяви та перебіжить до Балашова. Більш імовірно, що він відтягне голоси у Юлі, адже одна з її фішок - критика усіх, хто був при владі раніше. Плюс вона також робить акцент на економічному розвитку, підвищенні прибутків та ін.