Ну що ж тут сказати - звичайний "барига"
Але то все таке, його ідея з 5.10 то головний провал партії, це просто нереально для України, як мінімум зараз. Можливо через років 20-30 такі відсоткові ставки будуть прийнятними.
Цей тіпочок нагадав мені якогось упоротого наркомана який потрапив у Нарнію через шкаф і вещає якісь такі фантастичі речі,що просто на голову не налазить. Оце його 5.10 взагалі брєд умалішонного... економічні поняття на рівні базарного бариги. Нехай бог милує від такого гаранта.
А хто зараз для тебе є гарантом Порошенко? Чи Ющенко який тебе обікрав і тепер заставляє тебе і твою сімю виїжджати закордон. Коли наша Гонтарєва на чолі з Національним Банком України обікрала нас 4 рази понизивши курс гривні! Ти 100% підеш далі голосувати за Ляшка чи Юльку, сам не знаючи програми її партії, чи зараз скажеш я взагалі проти всіх! Перед тим, як висловлюватись в сторону цієї людини ти вивчи програму його патрії з чого 5 і з чого 10, а потім трошки інформації прочитай в інтернеті про країни, які стали багатими за рахунок зниження податквого навантаження, а не зміни мовного закону, який нас залишає біднотою.
Не треба тут мені розказувати за кого голосувати і що мені робити,я якось сам розберусь з цим. Я керуюся тим, що людина зробила конкретно і який в неї КПД, а не пусте базікання яке нічим не підкріплено. А той Балашов одним своїм висловом вже викликає відразу.
Я тобі і не розказую за кого голосувати, просто така більшість, так і думає, що все знає і розуміє за кого голосувати, а насправді ні, тому я тут для того щоб пояснювати і відкривати людям очі на то, що зараз відбувається і який люди роблять вибір в сторону олігархів які проплатили от о цих людей за кого ви йдете голосувати( гарні личка). В Балашова якраз ККД високий, в порівнянні з політиками за яких ти збираєшся голосувати за останніх 5 років він посвятив свій час розняснюючи людям, що їм насправді потрібно, пояснюючи програму патрії і реальндії дії підкрипленні досвідом інших країн, які пройшли етап збагачення, а не то що твої політики розказують з року в рік, як вони зроблять зміни, які ніколи ні до чого не приводять. Відразу він в тебе викликає тому, що ти боїшся правди, він тому зразу людям говорить, що ми бідні, шо нам потрібно заробляти, а не їздити в інші країни на заробітки за ті копійки, тому тобі ясно, що легше сприймати Юльку чи Порошенка, які говорять:"Що все в порядку", " Все буде добре" ітп, а дившеся потім а в нас пенсія 50$ зарплата мінімальна 80$, але в нас все в порядку, пів країни виїхали на заробітки, люди бідні і так далі воно йде все краще