Поки-що скажу, що більшість моїх поглядів (не всі) однакові з ним - з Балашовим.
Завжди дивувся тим, хто підтримує Балашова)
Його познання в економіці поверхові, його бізнес - це аренда нерухомості в центрі Києва, яку він в 90-ті дешево придбав
Час від часу він ляпає щось анти-українське, наприклад нещодавно про Донбас запостив
Можливо хоче отримати новий електорат чи російські гроші
Можна ще згодати його лєбєзєніє перед олігархом-втікачем Онищенком
Отже для мене - точно НІ
Тим більше багато хто виступає зараз за інновації та низькі податки
Але тут одного кричання "5/10" мало, я до речі бачив же його проплачений виступ на одній з блокчейн-конференцій - на блокчейн-аудиторію це не справило враження
На жаль з таким політичним куміров не бачу у вас шансів
Дякую! Не маю кумирів. Будь-яких. За Балашова моя підтримка, бо він не виграє вибори. Моя мета - щоб суспільство через нього дізналось про лібертаріанство та податки, якими грабують. Я голосуватиму за нього з метою реклами політ. сили. А тоді - про мене дізнаються.
Є те, з чим не погоджуюсь у ньому - я християнин. Я проти бравади. Я проти алко- тютюно- пропаганди.
Колись його теж не розумів. Тепер його репліки послугують мені для досягнення цілей, які виношую давно. Люди мають це знати. І він робить свою роботу. Тому я за нього.
Більш того, повторюсь - головне - це внутрішні цінності людини. Але те, що я знаю - людина голодна буде й далі голосувати за гречку.. ні про які цінності тут мови не має.
Мало щирих патріотів. Більш того - я за те, щоб люди мали достойне життя, а не існування, а їм з трибун казали: "Ви молодці! Справжні патріоти! "
Що подбається у його риториці - він каже правду...
Повторюсь.. я не бачу його президентом. Та такі як він, як Марго, як Свєтов - то люди, що показують правду та альтернативну систему.
Роками я чекав, коли буде нагода. Тепер, коли з"явились криптовалюти збувається мрія австрійської школи економіки. Це не просто розмови. Світ, нарешті, змінюється.
Трохи пізнійше я розкажу про це.
Повторюсь. Я хочу створити опір людей, що будуть розуміти економіку. Бо не має політики. Політика - це лише приховане вираження економіки - інтересів.
Є простий такий вислів: Is fecit cui prodest
Мені не вигідно бути президентом. Мені хочеться змінити Україну. А це я можу лише руками людей.
Не обов"язково, що я стану на чолі держави, але за ці 5 років я докладу зусиль (і вже не публічно це роблю роками), щоб люди нарешті стали більш мудрими. Гідними. Щоб вік нації (є таке поняття в психології) нарешті став більшим...
Мені не потрібні ваші меріти! Так, дякую всім, хто підтримає!!! Але суть у іншому! Разом ми можемо змінити державу. Вакарчук, Аристович... не знаю! Але те, що я чую - це має бути в серцях людей.
Зміни - у кожному громадянині.
Щоб батько не давав хабара за оцінки сина! Щоб з Україною рахувались.
Це не одного року справа, але люди голодні, босі, бідні.
Навкруги - пїздки закордон на заробітки.
Спитайте в знайомих, чому вони поїхали туди
Можно казати, що це не патріотично. Та хто давав право судити?
Хтось з криптоспільноти часів 2011-2013 років каже, що баунті - це наче, вибачте "покритки".. та хто давав право судити
Я за мудре управління Україною.
Балашов - це лише реклама того, що можно зробити з Україною.
Ніхто! Повторюсь - ніхто з кандидатів не торкався справжньої економіки. Всі інші кажуть про ворогів тощо.
А люди б самі зі Сх. та Криму до нас прибіли б, коли б жили краще.
Та чому ж з міст та сіл України люди їдуть на Зх.
Бо люди хочуть виживати.
Система гнила. Я бачив її. Мені того досить. І поки-що єдиний, хто про це відверто каже - Балашов.
Я поки-що під анонімністю. Бо я людина. І я знаю, що ті ідеї, які я просуваю не подобаються "елітам".
Але я зараз не можу перемогти, бо мене "роздавлять", як простих українців. Скільки крим. проваджень закрито за участю вельмож. Ви не знали? ТО лише те, що видно....
Ви не знаєте, що при потребі навіть мільйонерів "прибирають"?
Ви чули коли-небуть про "економічних вбивць"? Це реальність.
По новинам такого не покажуть. Бо ЗМІ мають власників. А вони є кінцевими вигодонабувачами цієї системи.
Та я знаю - критична маса освічених людей в Україні - це моя перемога!
Тому я "Таємний/Тіньовий Президент", бо моя перемога, коли переможе СУСПІЛЬСТВО!
Дякую. З Богом!
Створимо нову та процвітаючу Україну! Let's create a new and prosperous Ukraine! Создадим новую и процветающую Украину!