Pages:
Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 79. (Read 4179715 times)

full member
Activity: 546
Merit: 106
October 10, 2018, 01:07:22 PM
Нічого - все буде добре.

Обіцяного три роки чекають. Smiley
sr. member
Activity: 826
Merit: 284
October 10, 2018, 12:37:26 PM
sr. member
October 10, 2018, 12:35:53 PM
full member
Activity: 794
Merit: 100
October 10, 2018, 12:02:34 PM
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
October 10, 2018, 11:21:23 AM
Ну що ж, почалося:  Міністерство фінансів України створить робочі групи для визначення оподаткування операцій із криптовалютами

Робочі групи для напрацювання узагальнюючих податкових консультацій та вирішення питань з оподаткування операцій з криптовалютами і оподаткування ПДВ операцій постачання програмної продукції буде створено 16 жовтня, повідомляє Міністерство фінансів України.

https://www.minfin.gov.ua/news/view/minfin-stvoriuie-dvi-robochi-pidhrupy-dlia-napratsiuvannia-uzahalniuiuchykh-podatkovykh-konsultatsii?category=novini-ta-media&subcategory=vsi-novini

Узагальнені позиції робочих груп будуть представлені на розгляд Експертної Ради у 4 кварталі 2018 року.

Запрошуємо профільних фахівців, експертів взяти участь у розробці даних роз’яснень,

- йдеться у анонсі Мінфіну.

Першу групу створюють, щоб оцінити можливості підготовки узагальнених податкових консультацій на чинній законодавчій базі або визначити концепції змін до податкового законодавства. Другу групу, за інформацією Міністерства, буде створено з метою підготовки проекту узагальненої податкової консультації.

Заявки на участь у групах міністерство приймає до 12 жовтня...

http://coinews.io/ua/category/3-b%D1%96tkojn/article/3278-m%D1%96n%D1%96sterstvo-f%D1%96nans%D1%96v-ukra%D1%97ni-stvorit'-roboch%D1%96-grupi-dlya-viznachennya-opodatkuvannya-operac%D1%96j-%D1%96z-kriptovaljutami-
jr. member
Activity: 146
Merit: 2
October 10, 2018, 11:12:12 AM
Ще хотів би додати,що держава нікому нічого не винна

А що для вас значить держава? Що саме ви маєте на увазі, коли пишете, що "держава нікому нічого не винна"? Навіщо держава вам потрібна? І чи потрібна взагалі?
А я вам відповім, що людям потрібна держава для заспокоєння психологічних потреб. Тобто для відчуття безпеки й афіляції. Де афіляція – це набуття людьми спільного позитивного досвіду, оскільки основною психологічною потребою людини є потреба бути разом з іншими людьми.
Хотів би ще додати,що держава починається з нас самих ,а ще основна проблема це власне, відповідальність. Із відповідальністю у нас взагалі проблема. У нас всі вважають, що проблему має вирішувати держава. В державі одна людина – це президент. Він має бути якоюсь надлюдиною, яка здатна вирішити всі проблеми – від плювання в під’їзді,полагодити ваш паркан і  до якихось там інших речей.
Наша держава не існує поза своїми громадянами. Саме ми є її творцями, і її якісним наповненням. І тут вкрай небезпечною забавою може стати пошук винних не серед нас самих, а десь збоку.

sr. member
October 10, 2018, 09:09:55 AM
Ох який тут Крипто-Ляшко з'явився! Броньовичок підігнати чи є свій?
Смішно чути такі бравадні фрази і опісля них про те, що Балашов молодець. Ти або труси одягни або хрестик зніми...

Гарна аналогія, якраз особливість Балашова в тому що він клоун, крикливий і хамовитий. Можливо саме на Ляшка і рівнявся, але Ляшка реально бабушки люблять, він креативніший, розумніший і успішніший. Балашов тільки мріє провести свою фракцію, а у Ляшка вона вже є. Балашов тільки мріє заробляти на політиці, а Ляшко вже нормально заробляє.
Так що тоді по всім критеріям треба рівнятись на Ляшка а не на Балашова)))

А ще краще - на Олегу Барну. Бо Ляшко вже дуже відомий, до нього важко потрапити в команду, а от Олег Барна - справжній "кріптоанархіст" - він не лише "взяв Прем'єра Яценюка за яйця", а й нещодавно матюкався прямо у ВР.  Не факт що він думав про президентство (він же все-таки в БПП), але можете йому запропонувати. (P.S. я бачив що він є у фейсбук і здається сам веде сторінку -бо пам'ятаю що хтось постив скріни як він їх обматюкав. Реальний анархіст! Навіть не звіряється з прес-службою що писати!

А я вважаю, що конкретна людина, то саме конкретна людина і не варто клеїти якість ярлики на когось.
Тобто - Ляшко - то Ляшко, Балашов - то Балашов. Барна - то Барна. А ця особистість, що на форумі з*явилась - то саме ця особа.
Хоча може досить політики тут?))))))) Може краще про крипту?))) А то про вила ще розкажете))))
full member
October 10, 2018, 08:21:30 AM
А ще краще - на Олегу Барну. Бо Ляшко вже дуже відомий, до нього важко потрапити в команду, а от Олег Барна - справжній "кріптоанархіст" - він не лише "взяв Прем'єра Яценюка за яйця", а й нещодавно матюкався прямо у ВР.  Не факт що він думав про президентство (він же все-таки в БПП), але можете йому запропонувати. (P.S. я бачив що він є у фейсбук і здається сам веде сторінку -бо пам'ятаю що хтось постив скріни як він їх обматюкав. Реальний анархіст! Навіть не звіряється з прес-службою що писати!

Ви вважаєте, що українському політику достатньо бути анархістом, щоб його підтримувати? Чи не краще, щоб він був чесною і порядною людиною? Бо це точно не про Барну.
sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
October 10, 2018, 07:19:27 AM
Смішно чути такі бравадні фрази і опісля них про те, що Балашов молодець. Ти або труси одягни або хрестик зніми...

Гарна аналогія, якраз особливість Балашова в тому що він клоун, крикливий і хамовитий. Можливо саме на Ляшка і рівнявся, але Ляшка реально бабушки люблять, він креативніший, розумніший і успішніший. Балашов тільки мріє провести свою фракцію, а у Ляшка вона вже є. Балашов тільки мріє заробляти на політиці, а Ляшко вже нормально заробляє.
Так що тоді по всім критеріям треба рівнятись на Ляшка а не на Балашова)))

А ще краще - на Олегу Барну. Бо Ляшко вже дуже відомий, до нього важко потрапити в команду, а от Олег Барна - справжній "кріптоанархіст" - він не лише "взяв Прем'єра Яценюка за яйця", а й нещодавно матюкався прямо у ВР.  Не факт що він думав про президентство (він же все-таки в БПП), але можете йому запропонувати. (P.S. я бачив що він є у фейсбук і здається сам веде сторінку -бо пам'ятаю що хтось постив скріни як він їх обматюкав. Реальний анархіст! Навіть не звіряється з прес-службою що писати!
jr. member
Activity: 81
Merit: 6
October 10, 2018, 05:49:34 AM
Шановний ShadowPresidentOfUkraine, правила форуму забороняють писати декілька постів "in a row". Якщо Ви не хочете, аби Вас забанили (не думаю, що це піде Вам на користь, бо в такому випадку Ви втратите можливість збирати свій електорат), то сумістіть усі свої попередні replies в один пост і у майбутньому не дамайте приводу іншим учасникам хотіти натиснути report to moderator.

Дуже дякую Вам за пораду! Smiley
full member
Activity: 448
Merit: 232
October 10, 2018, 05:39:26 AM
Шановний ShadowPresidentOfUkraine, правила форуму забороняють писати декілька постів "in a row". Якщо Ви не хочете, аби Вас забанили (не думаю, що це піде Вам на користь, бо в такому випадку Ви втратите можливість збирати свій електорат), то сумістіть усі свої попередні replies в один пост і у майбутньому не дамайте приводу іншим учасникам хотіти натиснути report to moderator.
jr. member
October 10, 2018, 05:20:33 AM

А що для вас значить держава? Що саме ви маєте на увазі, коли пишете, що "держава нікому нічого не винна"? Навіщо держава вам потрібна? І чи потрібна взагалі?

Так.
Я про це писав вище - Держава - це населення, в першу чергу (обминаю частину про суспільний договір з урядом).
А уряд - це лише службовці. Ті, хто має СЛУЖИТИ!

Ще раз повторюсь: я голосуватиму за Балашова не з причин особистої симпатії до нього. Я не вірю, що він переможе. Я голосуватиму за смої ідеї, які частково висловлює він. Ніхто більше серед кандидатів цього не робить.

Ось моя позиція.

Уряд - це лише СЛУЖБОВЦІ (АДМІНІСТРАТОРИ), які мають СЛУЖИТИ населенню!

В Україні - все з ніг на голову.

Приведу приклад: директор заводу - це лише Адміністратор - управлінець. Він не є ВЛАСНИКОМ ЗАВОДУ. Власником є АКЦІОНЕРИ!

Нормальний Управлінець/Адміністратор/директор/Президент - це той, що працює на КОРИСТЬ АКЦІОНЕРІВ. Акціонером ДЕРЖАВИ Є НАРОД!

РозумієтеHuh

За допомогою блокчейна з кожними роком держава буде втрачати свої функції.

В Україні майбутнього, яку я хочу допомогти створювати буде більше ПРЯМОЇ, а не ПРЕДСТАВНИЦЬКОЇ демократії, коли люди будуть голосувати за конкретні, прийнятні їм рішенням. За цим принципом створені ДАО.

В Україні майбутнього суди (з часом вони стануть приватними - запам"ятайте цей пост) будуть приймати вірні та справедливі рішення.

В Україні майбутнього люди, які будуть більш сміливими, розумними, талановитими будуть отримувати більш справедливу оплату за використання своїх здібностей.

В Україні майбутнього люди будуть знати, куди були витрачені їх кошти (які збирались від них у вигляді податків).

Ось, що я з Божою допомогою та підтримкою самих громадян хочу зробити.

Дякую за пітримку!

Створимо нову та процвітаючу Україну! Let's create a new and prosperous Ukraine! Создадим новую и процветающую Украину!
jr. member
October 10, 2018, 04:57:19 AM

Перепрошую. Це Ви - до мене?
Якщо так - то Ви не чемні. Я християнин. Так. Не той, який святить автівку чи крашанки та пасочки до церкви носить з надієї, що це щось змінить, а справами, як написано в Біблії.

Той, хто зустрічається з підприємцями та розуміє таких, як Глєб Співаков - https://www.youtube.com/watch?v=9rEvnOfp1jo

Той, хто не скиглить а намагається допомагати волонтерам, хворим (охорона здоров"я - це мій другий профіль) та бідним по своїм силам та молитвою. Той, хто навчає молодь фінансовій грамотності та криптотематиці з 2016 року.

Також, якщо раптом, Ви - до мене: я в спідній білизні  Smiley... І хрестика не ношу, бо в тому не має сенсу. Бог не у "хрестику". І в Біблії Ви мої слова можете перевірити.

Я не вірю попам, дияканам..
Я християнин, бо вірю, що:
1. Бог створив Всесвіт (якщо не віриш  - доведе інше).
2. Іісус Христос - Син Божий, що Своєю жертвою на хресті дав усякому віруючому в це прощення першородного гріхц та в результаті того - Спасіння, зцілення, процвітання.
3. Християни мають бути не на словах чи в якихось ритуалах - а в справах - піклуватися за світом в своєму напрямі: хтось будівельник, хтось лікар, хтось фермер, хтось економіст, хтось управлінець.
4. Служити Богу.

Саме тому я розумію, що можу своїм впливом та талантами змінити Україну на краще, але при підтримці самого населення.
Це ж право вибору. Повторюсь - населення достойно того правителя, якого достойно.

Комусь подобаються тирани, комусь - клоуни з "зомбокоробок" (ТБ). За те й голосують.

Але моя християнська позиція - це не стосується форуму. Наголошую, що кожен має право - вірити чи не вірити. Я поважаю право кожного на це. Але своє право також захищатиму. Тому і озвучив СВОЮ ВЛАСНУ ПОЗИЦІЮ, щоб одразу зняти питання на цю тему та припинити жарти на таку тему.

Прошу, якщо є реальні питання - пишіть.

Дякую за розуміння та підтримку!  Smiley
jr. member
October 10, 2018, 04:41:18 AM
Балашов це той що 5.10? Я коли в 2014му бачив накейки 5.10 на кожному авто вирішив розібратися що ж це таке. І звісно нічого спільного з реальністю в їх обіцянках(чи пропозиціях ) непомітив, лише "мило" для тих хто нерозуміє як взагалі працює держава. Як на мене Балашов це щось на кшталт Аксьонова(Гоблін) тільки в кримінальному світі ранг нижчий. Тут одна з статтей яка досі є на просторах інтернету https://antikor.com.ua/articles/3818-gennadij_balashov__aferist_s_boljshoj_dorogi Для тих хто піддався агітації рекомендую ознайомитися, та подумати чи готова Україна ще раз до експериментів? Є багато достойних кандидатів в президенти 2019, але серед них Балашова немає

Дякую за посилання.

Жодного поганого слова не побачив у статті.

Україна не може піти шляхом СингапуруHuh

У Ви історію Сингапурського дива читалиHuh

Можливо все. Була б політична воля. Політична воля - від народу.

Допоки всі "ниють": це не для нас, нічого в Україні не зміниться.

Правду кажуть - НАРОД ДОСТОЇН ТОЇ ВЛАДИ, ЯКОЇ ЗАСЛУГОВУЄ!

В статті з апосилання вказано, що СМБ формує незначну частину бюджету.
Це брехня.

Скільки грошей переслали українці до України з-за кордону за 2017-2018 роки?

А ще, лише ВПП отримують максимальне відшкодування ПДВ.
Хто не знає: ВПП - то Великі Платники Податків.

Податкова система України потребує спрощення.

Мені вірити не треба. Спитайте у Кості Карпушина - https://home.kpmg.com/ua/ru/home/contacts/k/konstantin-karpushin.html

Спитайте, скільки виконаннь нпа треба, щоб вести бізнес у Україні.
Питання до всіх, хто читає це - напишіть у відповідь на коментар цей - чи багато в вас рідних/знайомих, хто працює неофіційно?

А чому?

Дякую за відповіді!

Створимо нову та процвітаючу Україну! Let's create a new and prosperous Ukraine! Создадим новую и процветающую Украину!
jr. member
October 10, 2018, 04:30:46 AM
member
Activity: 298
Merit: 11
Be happy =)
October 10, 2018, 02:07:22 AM
Балашов це той що 5.10? Я коли в 2014му бачив наклейки 5.10 на кожному авто вирішив розібратися що ж це таке. І звісно нічого спільного з реальністю в їх обіцянках(чи пропозиціях ) непомітив, лише "мило" для тих хто нерозуміє як взагалі працює держава. Як на мене Балашов це щось на кшталт Аксьонова(Гоблін) тільки в кримінальному світі ранг нижчий. Тут одна з статтей яка досі є на просторах інтернету https://antikor.com.ua/articles/3818-gennadij_balashov__aferist_s_boljshoj_dorogi Для тих хто піддався агітації рекомендую ознайомитися, та подумати чи готова Україна ще раз до експериментів? Є багато достойних кандидатів в президенти 2019, але серед них Балашова немає
full member
Activity: 794
Merit: 100
October 10, 2018, 12:17:03 AM
але люди голодні, босі, бідні.

Перепрошую чемно, але вставлю своїх 5 копійок стосовно цитати вище...

Голодні, босі і бідні в нас ті, що дурні та ліниві. Це моє переконання на мільярд вітсотків.
Маю цілу купу знайомих і, як не дивно, голодні, босі та бідні - це ті, що пальцем не поворухнуть, щоб своє життя хоча б спробувати змінити. Люди, які щось роблять не є ані бідними, ані босими, ані голодними.

Тож отих, що дурні та ліниві мені взагалі не шкода. І я ні копійки не дам дурневі чи лінтюху ні на їжу, ні на одяг, ні на багатство.
В окрему категорію можна виділити пенсіонерів, яким вже пізно крутитися-вертітися та інвалідів. От їм можна допомогти, а тим першим завжди раджу дупу з дивану підняти і бухати поменше.
Перепрошую але я помітив у вас рекламу Карбо.Чому реклама саме цієї крипти ? Останнім часом Карбо взагалі не радує.Монета просто скотилася в прірву на Криптопії гаманець закритий)
member
Activity: 280
Merit: 10
October 09, 2018, 03:32:22 PM
full member
October 09, 2018, 03:11:10 PM

jr. member
October 09, 2018, 02:51:40 PM
Pages:
Jump to: