Pages:
Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 82. (Read 4166848 times)

sr. member
Activity: 826
Merit: 330
October 07, 2018, 06:22:46 AM
ЯК ОБМІНЯТИ КРИПТОВАЛЮТУ НА ГРИВНЮ ТА ВИВЕСТИ ЇЇ НА КАРТКУ?

Ще можливо через ЕКСМО - швидко, але комісія доволі велика 6%. Мною перевірено, все виводить.

d-obmen.cc - користуюся приблизно пів року. Не завжди самий вигідний курс, але проблем не було.
newbie
Activity: 209
Merit: 0
October 07, 2018, 05:33:09 AM
ЯК ОБМІНЯТИ КРИПТОВАЛЮТУ НА ГРИВНЮ ТА ВИВЕСТИ ЇЇ НА КАРТКУ?
jr. member
Activity: 74
Merit: 1
https://richamster.com/ru
October 07, 2018, 03:26:41 AM
а є хтось звідси на форумі альткоінст талк ?

Є, в мене теж нік той же самий
До речі як бачу Альткоінсток почав якось активно розвиватись останнім часом

Що за Альткоінсток - можна посилання на нього ?
full member
Activity: 794
Merit: 100
October 07, 2018, 03:13:47 AM
Взагалі за шо тут можна бан отримати ? Або типу недовіру отримати чи ще шось такого ? Я свій вільний шме-ріт можу вільно використовувати чи можуть бан влупити якшо не сподобається адмінам шо якомусь не тому дав ?

Бан можна отримати за спам чи різні порушення правил. Якщо пересилати меріт між двома акаунтами чи продавати меріт (здається буває таке) то можуть це відслідкувати.

Типу якшо мені захотілося комусь дати той смердіт за пост і він мені типу з вдячності віддасть то що забаня ть ?))
А шо тут рахується спамом ?
sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
October 07, 2018, 02:42:48 AM
Взагалі за шо тут можна бан отримати ? Або типу недовіру отримати чи ще шось такого ? Я свій вільний шме-ріт можу вільно використовувати чи можуть бан влупити якшо не сподобається адмінам шо якомусь не тому дав ?

Бан можна отримати за спам чи різні порушення правил. Якщо пересилати меріт між двома акаунтами чи продавати меріт (здається буває таке) то можуть це відслідкувати.
jr. member
Activity: 146
Merit: 2
October 06, 2018, 06:25:15 PM
Та паходу їх все влаштовує і вони не дуже хочуть розвивати даний форум  щоб меньше нероду було і доказ тому вся ця проблема з здобуттям рангу. Не хочуть бабосамии з bаунті ділити)

Якраз форум вони розвавають, от хоча б "меріт" - нововведення яке всі помітили
Та й адміни точно баунті не займаються) Можливо хтось з них і займається організацією баунті (але тоді якраз чим більше людей - тим краще) але саме керівництво точно не бере в них участь тому й нема чим ділитись)
Тут якісь інші аргументи, які не знаю, але  не виключаю що це російський вплив)
Боже, і тут росія заважає жити. А біткоїн це ж в першу чергу свобода, чи як. Можливо російська гілка боїться, що багато юзерів покинуть їх спільноту, тому і вставляють палки в колеса. Я себе тут відчуваю дуже по-домашньому, будемо сподіватися, що створять українську гілку
Про цю гілку вже тільки лінивий не говорив.)) Всі українці чекають цієї миті. Укр.гілка є на Альтах,навіть проекти деякі додають переклад та групи в телеграм. Але тільки не тут,вже навіть в"єтнамцям гілку зробили.
member
Activity: 588
Merit: 43
October 06, 2018, 05:58:40 PM
Та паходу їх все влаштовує і вони не дуже хочуть розвивати даний форум  щоб меньше нероду було і доказ тому вся ця проблема з здобуттям рангу. Не хочуть бабосамии з bаунті ділити)

Та й адміни точно баунті не займаються) Можливо хтось з них і займається організацією баунті (але тоді якраз чим більше людей - тим краще) але саме керівництво точно не бере в них участь тому й нема чим ділитись)
Боже, і тут росія заважає жити. А біткоїн це ж в першу чергу свобода, чи як. Можливо російська гілка боїться, що багато юзерів покинуть їх спільноту, тому і вставляють палки в колеса. Я себе тут відчуваю дуже по-домашньому, будемо сподіватися, що створять українську гілку
sr. member
October 06, 2018, 03:12:02 PM
Я теж про це думав. Бо коли в англійській гілці мокша може спокійнісіько ображати українців,говорити про державні перевороти та громадянську війну і прекасно знаючи в чому насправді причина, але сидячи десь в своєму Саратові чи Томську він краще знає що у нас робиться і буде всіляко компрометувати українську спільноту,яким би лібералом він не був.

Я думаю ще тим, хто справді вболіває за створення україномовної гілки треба ще перестати заходити, коментувати, і.т.д в російскомовній секції. Тому що справді адмінам може здаватись - раз багато трафіку з України осідає там - то все ок, і так російську всі розуміють

Та й взагалі я давно кажу, що деяким учасникам "криптоспільноти" треба зробити форк в своїй голові. Не дуже приємно бачити коли такі діячі займають позицію "молодших братів", особливо дивує коли хтось з західної України ну чи має рідну мову українську (навіть якщо це суржик) і переходить чи намагається перейти на російську мову.
Але я спостерігаю тенденцію, що навіть ті хто "не цікавляться політикою" та мають позицію "а какая разніца", все-одно не дуже хочуть асоціювати себе з росіянами, бо серед росіян багато скамерів, і т д..
jr. member
October 06, 2018, 01:27:12 PM

Я теж про це думав. Бо коли в англійській гілці мокша може спокійнісіько ображати українців,говорити про державні перевороти та громадянську війну і прекасно знаючи в чому насправді причина, але сидячи десь в своєму Саратові чи Томську він краще знає що у нас робиться і буде всіляко компрометувати українську спільноту,яким би лібералом він не був.
full member
October 06, 2018, 10:04:23 AM

sr. member
October 06, 2018, 07:50:55 AM

newbie
Activity: 23
October 06, 2018, 02:21:40 AM
newbie
Activity: 23
October 06, 2018, 02:15:10 AM
Доброго вечора, шановне товариство!
Цікавить таке питання: чому адміни не хочуть створити повноцінну українську гілку?
Наче і людей достатньо...може хтось вже розповідав?
Бо вони проросійські дебіли. Ніхто не забороняє створити цілий укрофорум з крипти. Та і є вже таких купа.

Взагалі, найстаріший форум про крипту і аргумент типу ми частина іншої держави звучить дуже дивно, враховуючи лібертаріанську ідеологію біткоїна.
full member
October 05, 2018, 09:48:58 AM
Вони навіть відкривали окрему тему, яка роз'яснювала, що нам потрібна своя гілка, але діло в тому, що навіть адміністрація почала відписувати, що вони нібито вважають нас частиною іншої держави ітд, але толкового пояснення чому не можна відкирити нашу гілку так і не пояснили

Було (та й є) декілька гілок, я не пам'ятаю там жодних відповідей від адміністрації..
Ну були певні поради, в тому числі й такі що треба тут більше писати щоб було більше сторінок))
sr. member
October 05, 2018, 07:53:11 AM
Вони навіть відкривали окрему тему, яка роз'яснювала, що нам потрібна своя гілка, але діло в тому, що навіть адміністрація почала відписувати, що вони нібито вважають нас частиною іншої держави ітд, але толкового пояснення чому не можна відкирити нашу гілку так і не пояснили

Було (та й є) декілька гілок, я не пам'ятаю там жодних відповідей від адміністрації..
Ну були певні поради, в тому числі й такі що треба тут більше писати щоб було більше сторінок))
sr. member
Activity: 830
Merit: 258
WPP ENERGY - BACKED ASSET GREEN ENERGY TOKEN
October 05, 2018, 07:50:40 AM
Доброго вечора, шановне товариство!
Цікавить таке питання: чому адміни не хочуть створити повноцінну українську гілку?
Наче і людей достатньо...може хтось вже розповідав?

Так, це питання обговорювалось багато разів, можна просто цю гілку промотати на попередні сторінки
Я думаю річ не в кількості сторінок постів тут, а просто не хочуть робити новий розділ
Я вже писав аргумент про трафік, що Україна по трафіку в топі, тобто більший трафік йде з Україні ніж з багатьох країн які мають свої гілки.. на цей аргумент адміни нічого не відповіли

sr. member
October 04, 2018, 03:31:53 PM
Як безпечно торгувати на криптобіржах: рекомендіції для трейдерів-початківців

Для того, щоб безпечно займатися торгами на біржах, недостатньо мати лише бажання і гроші. Топові трейдери засвідчують, що необхідно володіти знаннями, стійкою психікою, самодисципліною, вмінням ставити цілі і дотримуватися стратегії. Усіх цих “скілів” можна досягнути з досвідом, але знання потребують часу й зусиль. Сьогодні спробуємо розібратися, як правильно обрати криптобіржу, як безпечно розподілити активи та як хоча б поверхнево аналізувати поведінку криптовалют.

Повна стаття: http://cryptotexty.com/recommendations-for-traders/

member
Activity: 518
Merit: 11
October 04, 2018, 03:21:38 PM
jr. member
October 04, 2018, 01:29:51 PM
Не,ну а чого, непогано студентики підзаробили. У нас таким чином з привата гроші вимивають Grin Украв-вивпив -в тюрьму.
Двоє хакерів, підозрюваних у зломі криптовалютної платформи Crowd Machine і крадіжці токенів на загальну суму в $14 мільйонів, що були заарештовані цього тижня поліцією Оклахома-Сіті.
Арештованими виявились 23-річний Роберт Флетчер Чайлдерс і 21-річний Джозеф Харріс, обидва резиденти штату Міссурі. Передбачається, що для розкрадання токенів CMCT вони використовували метод під назвою «підміна сім-карти» (SIM swapping), тобто переконали провайдера мобільного зв'язку передати їм контроль над номером, де була двофакторна аутентифікація до облікового запису адміністратора Crowd Machine
jr. member
October 04, 2018, 12:59:53 PM
Pages:
Jump to: