Pages:
Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 83. (Read 4166988 times)

newbie
Activity: 1
Merit: 0
October 04, 2018, 11:15:10 AM
Парни нужна помощь.
hitbtc  админы забанили мой аккаунт с 8-ми битками, я поставил на вывод мои 8 битков и тут через минут 10 бан! и не хотят возвращать, они сошли сума, я дал им ответ на все их вопросы, откуда биткоины, где купил, как переводил откуда, мои паспортные данные, фото с экраном с нужной им записью, даже социальную сеть потребовали , я все им предоставил все скриншоты каждой транзакции откуда поступали биткоины на их биржу, больше чем полгода я предоставлял все данные, и когда вопросы кончились они просто начали начали всё по второму кругу.... Похоже они мало зарабатывали, и с падением курса биткоина решили красть биткоины у своих же трейдеров. Всеми биржами пользовался все было нормально, а вот хитбтс вообще обнаглели, только и вижу кучу негативных отзывов от пострадавших.!!! Когда заводил биткоины и даже не знал что у людей зависали там деньги, и отзывы не читал, раньше пользовался всегда хитбитом все было норм!!
Одного не понимаю какое им дело что, откуда? Даже все как они хотят, я предоставил им все данные, они суют свой нос куда не положено!
Щас снова просят скайп связь а в назначенно время просто не звонят, сказали что я не сам пользуюсь аккаунтом хотя это не правда.
Сума кругленька, больше 8 биткоинов.
Куда можно и к кому обратится за советом, помощью?
member
Activity: 588
Merit: 43
October 03, 2018, 05:58:36 PM
Якщо кому цікаво і є зайві 7 хвилин подивіться цей чудовий спіч Джека Ма (засновника Alibaba Group і першого китайського бізнесмена чиє фото потрапило на обкладинку Форбс) https://youtu.be/8SEeQ2ub86o
newbie
Activity: 23
Merit: 0
October 03, 2018, 01:57:57 PM
Цікава інфа з Bloomberg. Позабіржовий криптовалютний ринок, на якому скуповують біток на суми від 100кбаксів за раз приватні інвестори і в межах 5 мільйонів великі інституційні інвестори. На біржовому ринку ці торги непомітні, бо не пов'язані напряму, але рано чи пізно...

https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-10-01/institutional-investors-are-using-back-door-for-crypto-purchases/

http://bitcoinzone.com.ua/2018/10/03/velyki-instytutsijni-investory-kupuyut-bitcoin-na-pozabirzhovomu-rynku/
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
October 03, 2018, 07:23:48 AM
Приєднуйтеся до цього цікавого проекту, заснованого на новій концепції майнінгу - Proof-Of-Transaction Coin [POT]

Ось ютуб ролік в якому багато про що пояснюється: https://www.youtube.com/watch?v=oJPzuDO-6Wg

Під роліком посилання на основні TAU ресурси, на яких проходять постійні баунті, аірдропи, вікторини  Smiley
sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
October 02, 2018, 04:44:19 PM
Доброго вечора, шановне товариство!
Цікавить таке питання: чому адміни не хочуть створити повноцінну українську гілку?
Наче і людей достатньо...може хтось вже розповідав?

Так, це питання обговорювалось багато разів, можна просто цю гілку промотати на попередні сторінки
Я думаю річ не в кількості сторінок постів тут, а просто не хочуть робити новий розділ
Я вже писав аргумент про трафік, що Україна по трафіку в топі, тобто більший трафік йде з Україні ніж з багатьох країн які мають свої гілки.. на цей аргумент адміни нічого не відповіли

member
Activity: 518
Merit: 11
October 02, 2018, 02:50:09 PM
Дійсно це китайський проект і дуже перспективний. BITMAIN в фуфло гроші не вкладає. А україську групу я вибивав у адмінів, бо вони вважали що російська то те саме що й українська. Довелося довго розяснювати поки не дійшли згоди щоб створити українську окрему групу.

Так вибивайте собі ще й посаду Community manager'a ))
Подавайте ініцативи, наприклад на цю конференцію могли б приїхати http://cryptotexty.io/exploit-blockchain-visit-hackit-4-0-forum/
Або мітам можете зорганізувати
А так дуже добре, що ви зробили їм таке просвітництво!
Ну поки що тільки піклуюся про українську групу,про посаду не думав поки,але дякую за підказку)) Треба російську групу перевершити в них тільки 97 мемберів, в уа групі 82,треба розвиватись, а потім може й конференції будуть)

респект за проактивність. мав би телеграм приєднався б. так тримати!
jr. member
Activity: 146
Merit: 2
October 02, 2018, 01:55:04 PM
Цікавить таке питання: чому адміни не хочуть створити повноцінну українську гілку?
Це питання вже дуже часто переминали але ефекту 0. Бо вірно zimochka підмітив,що активність слаба. Треба хоча б 5-6 постів за годину.
jr. member
October 02, 2018, 01:49:47 PM
Дійсно це китайський проект і дуже перспективний. BITMAIN в фуфло гроші не вкладає. А україську групу я вибивав у адмінів, бо вони вважали що російська то те саме що й українська. Довелося довго розяснювати поки не дійшли згоди щоб створити українську окрему групу.

Подавайте ініцативи, наприклад на цю конференцію могли б приїхати http://cryptotexty.io/exploit-blockchain-visit-hackit-4-0-forum/
Ну поки що тільки піклуюся про українську групу,про посаду не думав поки,але дякую за підказку)) Треба російську групу перевершити в них тільки 97 мемберів, в уа групі 82,треба розвиватись, а потім може й конференції будуть)
member
Activity: 280
Merit: 10
October 02, 2018, 12:32:39 PM

Це, насправді, дуже мало людей. Тут деколи за тиждень менше 5 повідомлень буває. То цього тижня ніби трохи проснулись. А так, юачать що ми тут мало спілкуємось і думають: нащо їм окреме, якщо вони і в цій що є не пишуть нічого. От і не дають окрему.
member
Activity: 280
Merit: 10
October 02, 2018, 12:30:28 PM
Народ розкажіть коротко про підписну кампанію.Хочу спробувати пройти хоча би одну)

Коротко: вибираєш баунті кампанію (ту, яка подобається і здається перспективню), знаходиш розділ "signature" там написано правила що треба робити протягом тижня: кількість постів, мінімум слів чи символів і т.д. і код підпису для кожного рангу.
Цей код підпису вставляєш у профіль і заповнюєш відповідну форму на вступ до підписної кампанії. Якщо коротко, то ось так.
Здоров. Можна з тобою наприклад в телеграмі поспілкуватися на рахунок цієї тем?  Питань трохи маю тому що ніколи ше не проходив підписну кампанію

Мені не складно. Але краще перечитай усі розділи в новачках наприклад ось: https://bitcointalksearch.org/topic/airdrop-bounty-1085285 і з цієї теми переходь по посиланнях і читай. А після прочитаного вже з конкретними питаннями пиши в лічку @zimochka
Дякую звісно але нічого такого там щоб мене цікавило не знайшов. Я зрозумів як підписатися на підписну кампанію ну в яких темах потрібно писати повідомлення щоб її зарахували і як відбувається одержання самих монет після закінчення кампанії так і не розумію

Ну як міг не знайти якщо там усе якраз для новачків і написано.
Більшість менеджерів дозволяє писати в локальних гілках, тому більшість в російськомовних темах набивають пости. В англійські варто лізти тільки якщо добре знаєш мову.
дякую вже трохи розібрався.як так розумію більшість баунті пристойних в англійській гілці. пройшовся по російський там багато таких шо не можу знайти інфи коли почалася і коли закінчується. тому буду пробувати думаю одну кампанію з анг. гілки

Гарний вибір підписної. І -так, треба моніторити лише англійські гілки. В російській гілці вони із запізненням виходять і можуть бути неточності у перекладі.
sr. member
October 02, 2018, 11:56:07 AM

sr. member
Activity: 826
Merit: 330
October 02, 2018, 11:29:31 AM
jr. member
October 02, 2018, 09:42:30 AM
Думав шо XAS  то якийсь наш український проект  судячи що телеграм закінчується на Asch_UA. Ну коли втикнув на сайт зрозумів шо то шось китайське ))

Ви часом не адмін в українській групі ?По проекту нічого не шарю. Потім детально розберуся шо воно таке)
Так. Адміню там  ще з одним українцем. Доречі він адмінить ще й російську групу. Такі от справи Smiley
Якщо є бажання можу скинути інфу по проекту. Там багато цікавої інфи.
full member
Activity: 794
Merit: 100
October 02, 2018, 09:32:46 AM
Думав шо XAS  то якийсь наш український проект  судячи що телеграм закінчується на Asch_UA. Ну коли втикнув на сайт зрозумів шо то шось китайське ))

Ви часом не адмін в українській групі ?По проекту нічого не шарю. Потім детально розберуся шо воно таке)
jr. member
October 02, 2018, 09:24:36 AM
full member
Activity: 794
Merit: 100
October 02, 2018, 08:49:03 AM
jr. member
October 02, 2018, 08:24:05 AM
Шановне співтовариство. Команда ASCH проводить двотижневу вікторину Quiz Day! Початок : 1 жовтня  2018- кінець 13 жовтня 2018 року.Три дні вікторини щотижня: по понеділках, середах, п'ятницях. Адміни оголосять три питання в групі англійською  в день вікторини. Ті, хто швидко і правильно відповідає на питання, можуть увійти в виграшний пул. Нагорода - 20XAS за кожного переможця. Тобто за день можна отримати 60XAS. Досить непагано як на мене. Приєднуйтесь та отримуйте винагороду. Деталі тут https://t.me/Asch_UA
sr. member
Activity: 826
Merit: 284
October 02, 2018, 03:46:33 AM
Хоча б хтось шось думає...

Верховна рада України розгляне на цьому тижні законопроект №9083-1 про внесення змін до Податкового кодексу, що передбачає звільнення учасників ринку криптовалюта від податків до кінця 2029 року. Про це повідомляє РБК-Україна.

https://www.youtube.com/watch?v=iGZxnajx2Yc

http://search.ligazakon.ua/l_doc2.nsf/link1/JH70B1AA.html

Але жадібність може перемогти(

Он шо у ЗП, цитую:

"49. З метою стимулювання розвитку ринку віртуальних активів в Україні тимчасово, на період до 31 грудня 2029 року включно, встановити, що:

дохід фізичних осіб, фізичних осіб - підприємців, юридичних осіб, отриманий ними від операцій з віртуальними активами, звільняється від сплати будь-яких податків (зборів) з доходів;

звільняються від оподаткування податком на додану вартість операції операції з ввезення на митну територію України та реалізації на митній території України обладнання (окремих частин чи деталей), що призначене виключно для майнінгу і класифікується у товарній підкатегорії 8471 50 00 00 згідно з УКТ ЗЕД (в тому числі вироблених в Україні)".

Норм)
Виправив)

Ну как ты сам себе это видеш? неужели ты думаешь что наши салоеды сделают такую халяву? да они лучше локти себе отгрызут чем разрешать чтото  халявное и при том то что они еще своим мозгом даже многие не понимают...
П.С, Ребята я думаю что руский язык вас не сильно затруднил,живу и вырос  в Киеве,сами понимаете...
Надію маю.
Щодо мови - сам часто розмовляю російською. Просто гілка - наша. Приємно українською.
Але - головне - що про Україну. Тому - не заважає))
member
Activity: 588
Merit: 43
October 01, 2018, 05:00:31 PM
Цікава статистика)
Приблизно третина жителів дев'ятимільйонного Лондона планує вкластися в криптовалюти. Кожен восьмий лондонський кріптоінвестор стверджує, що своєму добробуту зобов'язаний саме дякуючи цифровим валютам. Найбільше схильні інвестувати в нові активи молоді люди
https://forklog.com/opros-tret-londontsev-planiruet-investirovat-v-kriptovalyuty/
sr. member
October 01, 2018, 03:58:57 PM
Відео англійською, але знято в Україні, якраз після BlockChainUA, тому думаю варто і тут поширити

Cryptotexty Talk with Robert Viglione, HORIZEN Co-Founder and Team Lead

https://www.youtube.com/watch?v=RvikFBGriG8
Pages:
Jump to: