Ледве змусив себе відповісти тобі.
яка безціна жертва. зараз заплачу від вдячності
Мене познайомили з криптою і допомогли створити цей обліковий запис тільки минулого року
ну, краще пізно, ніж ніколи.
і навіть не розумів, що воно означає.
ти багато чого не розумієш і це тебе виводить
ще декілька годин тому ти і гадки не мав про половину світової тіньової економіки розміром в 2 трильони. і взагалі не відбивав дупля в чому зв'язок наймасштабнішого теракту і банківського комплаєнсу. бачиш, я приніс тобі світ знань
старший за мене.
ггг )) ноу коментс )
пихатий і самозакоханий товариш
що є, то є. але не бачу жодної причини, чому я повинен кохати когось іншого
Я прошу тебе не треба коментувати мої пости а я не буду відповідати на твої пости.
пошукай десь кнопку ігнор. повинна бути ) і можешь мені не дякувати
Наскільки я розумію, на відновлення підконтрольного обʼєкта інфраструктури потрібно було значно більше, ніж 50 тис. доларів. Мета полягала в тому, аби бюджетні кошти були виділені саме на цей обʼєкт, який і належав депутату. Навіщо? Ну тому що сума там була приваблива, і її можна було б освоїти не лише для відбудови власне самого обʼєкту, але й для інших, більш персональних цілей. Тому хабар давався якраз з цією ціллю. Якщо еквівалент 50 тис. доларів, то виділена сума мала б бути в рази більшою, аби вона була варта того хабаря, і взагалі б покрила цю "інвестицію".
спілкувався я сьогодні з одною людиною з того виша де Одарченко керував. мабуть ви і праві. хоча є ще одна версія про замовлення на нього. ну то таке. як би там не було, він під вартою на 60 діб, далі розслідування і суд.