Всим привіт.
Ну що, пані та панове, я знайшов інвестора в свій проект, який готовий закрити перший раунд інвестицій єдиним чеком за долю в компанії. Компанія зараз реєструється, як тільки буде готовий US EIN та відкрит банківський рахунок, я виведу стартап на AngelList і отримаю від свого інвестора інвестиції в повному обсягу. Тож мої попередні меседжи щодо залучення інвестицій не є більш актуальніми. Принаймі, до наступного раунду.
Чесно кажучи, двіжуха тут ніяка і з форуму я не отримав жодних пропозицій
Щож, тим гірше для вас. У кожного був шанс увірватися в тему на самісеньких лоях. Хтось понтується тим, що купив першій біток за штуку баксів... я купив свої перші бітки по 300 баксів та пожалів, що не купив їх по 140, коли вперше натрапив на цю тему. Як би там не було, моя компанія змінить світ і в вас ще будуть можливості залучитись. Не такі жирні як сама перша пропозиція, але тем не менш.
І ось нова, наступна магія - на другому інвестиційному раунді (а я ще не знаю, коли він відбудеться, але не пізніше листопада 24го року) ми створимо нашу першу емісію. 50% відсотків емісії залишиться в компанії. Як я казав раніше - це буде стейблкоїн 1-1 до євро. Наші 50% відсотків - це інструмент для регулювання ринкового курсу нашого стейблу і також ...... тадам! - ми почнемо інвестувати в будь-які життєздатні стартапи, орієнтовані на мас-маркет.
Що вам дасть наш стейблкоїн? Зараз не хочу розписувати весь механізм, до того ж, як я вже сказав, форум мертвий. Але мабуть серед зомбі є хтось живий, хто хоче змінити світ та заробити купу грошей? Наш стейбл як мімімум надасть вам офіційні активи, що зможуть бути підтверджені європейським фінансовим аудітом, та наповнить стартапи на ранніх стадіях криптою та фіатними грошами. А це гроші на витрати, рекламу, заробітну плату найманим робітникам та фаундерам, та будь які інші витрати, яких буде потребувати ваш стартап.
В вас є десь близько року, але тем не менш, поспішайте. Після третьої емісії (1.5-2.5 року від тепер) почнеться ажіотаж і конкуренція серед фаундерів. Тільки найкращі та наспроможніші стартапи отримають інвестиційні стейбли від нас, звісно за умовами, які будуть сформовані пізніше. Але тем не менш, в вас з'явиться реальний шанс отримати інвестиції до 1 млн євро в нашому стейблі. Тільки дві умови - життєздатний стартап, орієнтований на мас-маркет, та бажання створити надійний та процвітаючий бізнес.
то ж, думайте. малюйте пітчі. рахуйте економіку. час є. але він спливає.