Pages:
Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 97. (Read 4168545 times)

sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
August 24, 2018, 11:20:07 AM
Десь читав, що шведи у цьому питанню попереду планети. Дуже багато населення імплементують собі такий чіп і , до прикладу, можна в такий спосіб оплатити проїзд у транспорті. Як тільки це почнуть у нас впроваджувати - обовязково собі вживлю такий - це ж капець як зручно!

Так вже вживляють, я так розумію, що з поширенням NFC (near field communication) платежів збільшиться і можливість оплати чіпом

Також вітаю всіх зі святом!
member
Activity: 280
Merit: 10
August 24, 2018, 09:10:09 AM
Якщо (і коли) зникне електрика, я б хотів, щоб мої біткоїни були десь надійно вшиті наприклад у сітківку ока, чи запломбовані у флешці у зуб з інтегрованим портом USB- type C

Так варіанти вже є, можна імплементувати собі в руку невеликий чіп (це без шкоди для здоров'я), і там зберігати невелику частину інформації (наприклад приватні ключі). Якось на конференції я бачив чеха, який з гордістю розказував, що він рукою платить за пиво. Щоправда, лише в 1 барі у Празі поки є така можливість, але все-одно він думає що це дуже круто.
Також і в Україні є один тіп, який цей чіп собі імплантував, ось навіть відео є
https://www.youtube.com/watch?v=nGcZ8HHd93Y
Десь читав, що шведи у цьому питанню попереду планети. Дуже багато населення імплементують собі такий чіп і , до прикладу, можна в такий спосіб оплатити проїзд у транспорті. Як тільки це почнуть у нас впроваджувати - обовязково собі вживлю такий - це ж капець як зручно!
newbie
Activity: 70
Merit: 0
August 24, 2018, 09:07:52 AM
Not from ukraine, but both my parents were born in "trepo" a small town in ukraine

Вітаю всіх форумчан з України з святом Незажності. Хай у нас та в Україні  все буде гаразд.
jr. member
Activity: 41
Merit: 1
August 24, 2018, 08:59:34 AM
Вітаю всіх українців з Днем Незалежності нашої неньки! Wink
member
Activity: 518
Merit: 11
August 24, 2018, 08:54:36 AM
вітаю всіх з Днем Незалежності!
jr. member
August 24, 2018, 08:51:54 AM
Ну якщо настільки поглиблюватися то можна пригадати, що раніше ще до золота людство надавало цінність речам, щоб можна було від чогось-то відштовхуватись при обміні або купівлі. 

Якщо вже настільки заглиблюватися, то були часи, коли люди не те що нічого не купували і не продавали, а навіть не обмінювали, бо воно їм було не треба. Smiley Тому давайте краще про сьогодення. А на зараз, золото - то є всім зрозуміла коштовна річ, принаймі в цивілізованному світі. Біткоїн - поки що, засіб швидкого заробітку. Поки що біткоїн не є загально прийнятою цінністю, від якої можна "відштовхуватись при обміні або купівлі".

Smiley SmileyЦілком погоджуюсь з Вами. Потрібно жити сьогоденням та думати про майбутнє! Проте історія те ж своєму вчить.
full member
Activity: 546
Merit: 106
August 24, 2018, 03:33:10 AM

Якщо (і коли) зникне електрика, я б хотів, щоб мої біткоїни були десь надійно вшиті наприклад у сітківку ока, чи запломбовані у флешці у зуб з інтегрованим портом USB- type C

Як на мене більш традиційний холодний гаманець зручніше. Наприклад паперовий, чи для більшої надійності - гравірування по металу із високою температурої плавлення та корозійною стійкістю (нержавіюча сталь?).

Це все добре, але як ви ті біткоїни з паперового гаманця дістанете, якщо не буде електрики та інтернета? Smiley
member
Activity: 239
August 24, 2018, 02:25:55 AM

Як на мене більш традиційний холодний гаманець зручніше. Наприклад паперовий, чи для більшої надійності - гравірування по металу із високою температурої плавлення та корозійною стійкістю (нержавіюча сталь?).
sr. member
August 24, 2018, 01:16:29 AM
Друзі,Як ви вважаєте, як скоро наші можновладці приймуть закон що до криптовалюти? Чи взагалі легалізують криптовалюту в нашій державі?

Криптовалюта легальна) Вона ж не заборонена)
Щодо інших законопроектів, які могли б покращити інвестиційну привабливість України для крипто-страптапів, думаю це можна очікувати вже від наступного скликання ВР (через рік - вибори)
sr. member
August 24, 2018, 01:14:37 AM

Так варіанти вже є, можна імплементувати собі в руку невеликий чіп (це без шкоди для здоров'я), і там зберігати невелику частину інформації (наприклад приватні ключі). Якось на конференції я бачив чеха, який з гордістю розказував, що він рукою платить за пиво. Щоправда, лише в 1 барі у Празі поки є така можливість, але все-одно він думає що це дуже круто.
Також і в Україні є один тіп, який цей чіп собі імплантував, ось навіть відео є
https://www.youtube.com/watch?v=nGcZ8HHd93Y
jr. member
Activity: 179
August 23, 2018, 03:16:40 PM
Друзі,Як ви вважаєте, як скоро наші можновладці приймуть закон що до криптовалюти? Чи взагалі легалізують криптовалюту в нашій державі?
member
Activity: 280
August 23, 2018, 02:43:05 PM
По темі: таки так - золото можна по трохи добувати ще багато століть, а біткоїн врешті закінчиться. Це буде цікавий день, і я думаю, ціна на нього підніматиметься чим ближче ми до цього дня будемо.

Якби все було так просто, було би нецікаво. Золото було, є і буде. А от якщо зникне інтернет, або електрика, де буде біткоїн? Smiley

sr. member
August 23, 2018, 12:43:28 PM
Дякую! Також попишу там трохи ще. Хоча вже не вважаю, що дадуть нам окрему гілку...
Але! України росте. Все - попереду! Smiley

Тут постійно багато нових користувачів, і раніше постійно питали чому немає Українського саб-форуму - тому посилання на цю гілку можна поширювати час від часу
sr. member
Activity: 826
Merit: 284
August 23, 2018, 12:20:51 PM
До речі, тут в українській гілці (в тій де обговорюють створення українського суб-форуму) знову з'явилась активність
Хто має час, і хто ще не коментував  - можете додати ще свої 5 копійок

(до речі я посилання на цю гілку постив в гілку про меріт, можливо тому там пару людей відкоментувало)
Хорвати як завжди нас підтримують))

а дайте ще раз, будь ласка, посилання на ту тему з запитом

Якось пропустив це повідомлення
Ось ця тема: https://bitcointalksearch.org/topic/ukrainian-local-board-4365564

Дякую! Також попишу там трохи ще. Хоча вже не вважаю, що дадуть нам окрему гілку...
Але! України росте. Все - попереду! Smiley
sr. member
August 23, 2018, 12:19:28 PM
Ну якщо настільки поглиблюватися то можна пригадати, що раніше ще до золота людство надавало цінність речам, щоб можна було від чогось-то відштовхуватись при обміні або купівлі. 

Якщо вже настільки заглиблюватися, то були часи, коли люди не те що нічого не купували і не продавали, а навіть не обмінювали, бо воно їм було не треба. Smiley Тому давайте краще про сьогодення. А на зараз, золото - то є всім зрозуміла коштовна річ, принаймі в цивілізованному світі. Біткоїн - поки що, засіб швидкого заробітку. Поки що біткоїн не є загально прийнятою цінністю, від якої можна "відштовхуватись при обміні або купівлі".

Ой. Тут не погоджусь.
Я в темі "золотих жуків та срібних штаблерів" з 2009 року.... я тоді ще був студентом

Якби тоді знав про тему біткоінів.. пізнійше в 2010 написав невелику статтю про них (з тим, що може бути перспективною валютою), але став вважати, що або бітки - черговий спосіб перед кризою загнати людей в міхур-піраміду з ціллю перерозподілу благ... або лише тестова валюта, що не виживе, а лише проторує дорогу іншій.
З 2015 року розумію - помилявся.. біткоін тепер - такий, який є. І за цим - майбутнє. Шкода, що так мало гривень перевів в бітки.. а так пізно наважився. Лише в серпні чи вересні 2016
sr. member
August 23, 2018, 12:14:19 PM

Та нє, то я "Юрочка" написав, щоб типу показати, що не тільки жіночі імена можуть закінчуватись на "-чка" Smiley
А взагалі я Максим  Cool

Зрозумів)))
Привіт, Максиме!

По темі: таки так - золото можна по трохи добувати ще багато століть, а біткоїн врешті закінчиться. Це буде цікавий день, і я думаю, ціна на нього підніматиметься чим ближче ми до цього дня будемо.

Так, золото, коли виросте в ціні - його й з води морської будуть добувати - буде вигідно.

Якби все було так просто, було би нецікаво. Золото було, є і буде. А от якщо зникне інтернет, або електрика, де буде біткоїн? Smiley

Привіт!)

Так, золото (а особливо - срібло) - будуть.
А що до "зникне Інтернет", навіть гіпотетичний вибух чи інше ЕМІ-джерело не вб*є все.
Про клітку Фарадея чули? Бітки зберігають у них) Наприклад - Xapo так робить.
full member
Activity: 546
Merit: 106
August 23, 2018, 07:16:28 AM

sr. member
August 23, 2018, 06:21:01 AM
До речі, тут в українській гілці (в тій де обговорюють створення українського суб-форуму) знову з'явилась активність
Хто має час, і хто ще не коментував  - можете додати ще свої 5 копійок

(до речі я посилання на цю гілку постив в гілку про меріт, можливо тому там пару людей відкоментувало)
Хорвати як завжди нас підтримують))

а дайте ще раз, будь ласка, посилання на ту тему з запитом

Якось пропустив це повідомлення
Ось ця тема: https://bitcointalksearch.org/topic/ukrainian-local-board-4365564
jr. member
August 23, 2018, 05:53:55 AM
3 вересня 2018 у концерт-холі «Оазис» (Липківського, 1А) – пройде VIII міжнародний галузевий форум, присвячений технології Blockchain та світу криптовалют.

Програма заходу і перелік спікерів оновлюється в режимі реального часу на офіційному сайті Форума http://kyiv.blockchainforum.com.

Організатор Kyiv Blockchain Forum: Gesellberg Cryptofinance.

http://gesellberg.com/%D0%B2%D1%96%D0%B4%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F-%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BF%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B5%D0%B7%D0%BE%D0%BD%D1%83-%D0%B2-%D0%BA%D0%B8%D1%94%D0%B2%D1%96/

Дякую за цікаву новину.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
August 23, 2018, 05:43:54 AM
3 вересня 2018 у концерт-холі «Оазис» (Липківського, 1А) – пройде VIII міжнародний галузевий форум, присвячений технології Blockchain та світу криптовалют.

Програма заходу і перелік спікерів оновлюється в режимі реального часу на офіційному сайті Форума http://kyiv.blockchainforum.com.

Організатор Kyiv Blockchain Forum: Gesellberg Cryptofinance.

http://gesellberg.com/%D0%B2%D1%96%D0%B4%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F-%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BF%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B5%D0%B7%D0%BE%D0%BD%D1%83-%D0%B2-%D0%BA%D0%B8%D1%94%D0%B2%D1%96/

Pages:
Jump to: