Всім привіт! Рада чути земляків) Теж 5 копійок вставлю. Як це залишиться один біткоін, а як же ефір, зек, іос і багато інших фундаментальних монет. Ще хочу запитати як ви отримали меріти? Чи ви раніше отримали ранг і не відчуваєте зараз складності?
Привіт!
Звісно, буде все більше криптовалют та токенів, це просто тут люди висловлюють свої думки. Я взагалі сприймаю токен, як аналог акції, відповідно немає ліміту їх кількості, скільки компаній - стільки й токенів може бути)) навіть ФОПи (приватні підприємці) та й просто фізичні особи можуть і зможуть випускати свої токени. Питання лише в тому яка буде вартість, популярність, і т д
Щодо мерітів є окрема гілка про це (англійською) якщо дуже цікавитесь - то раджу почитати:
https://bitcointalksearch.org/topic/merit-new-rank-requirements-2818350А так зазвичай меріт отримують за допомогу, корисну інформацію, чи й просто за цікаві текти/коментарі, при цьому кількість тексту не головна (от пам'ятаю нещодавно читав в цій англомовній гілці людина скаржиться "я от пишу тексти по 300 слів і мені не надсилають меріта").
Одного разу я наприклад отримав 10 меріта за поширення фото оплати чаю криптовалютою, було неочікувано.
Але зазвичай краще не перейматись мерітом взагалі.
Навіщо? Який сенс? Я от справді не розумію чому так багато цих людей цим переймаються, особливо новачки які мають 0 меріта, і щоб дійти до Hero member - треба 500 меріта, що з даною тенденцією майже нереально, або принаймні дуже важко..
Щоб заробляти на баунті? Так баунті є багато різних варіантів, можна зробити свій блог і публікувати статті, переклади, соц медіа - вийде набагато продуктивніше ніж намагатись заробити меріт тут.
А так в принципі є якісь конкурси, я в них участь не брав.