Pages:
Author

Topic: Ünlü futbol yorumcusundan Bitcoin'e ağır itham - page 2. (Read 899 times)

newbie
Activity: 238
Merit: 0
Sen ne bilirsin hocam kripto para piyasasini. Sana mi kaldi bu piyasayi yorumlamak.
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
insanlar bir topluluğa hitap ediyorlarsa, sadece kendi bilgi birikimlerinin olduğu konularda ahkam kesmelidir. Diğer konularda yaptıkları yorumlar kendini bağlar. Kendi düşüncesidir, çok düşünüp az konuşmakta fayda var. Aksi halde boş konuşmuş oluyorlar.
newbie
Activity: 82
sevdiğim bir yorumcudur kendisi fakat olur olmaz herşeye karışır yorum yapar. arkadaş bilgin olmadığı bir konu hakkında da yorum yapma. konuşmak için konuşma.
jr. member
Activity: 224
Merit: 1
Mehmet Demirkol u severim blockchaini kast etse tepki gösterebilirdim ama bitcoin şuan için sadece arz talepten başka bir şey değil. 2 ay sonra 5 dolarda olabilir 5000 dolarda.
hero member
Activity: 698
Merit: 506
bizim ülkemizin sorununu çok güzel özetleyen bir yorum olmuş ağzı olan konuşuyor işte sorsan blockchain teknolojisi nedir, nasıl çalışır?  2 kelime bile söyleyemeyecek adamlar kalkmış yorum yapıyor. bu ilk değil daha öncede bu türden adamlar çıkmıştı bilmeyenleri korkutuyorlar bilenlere karşıda kuş beyinli konumuna düşüyorlar yazık gerçekten.
member
Activity: 168
Merit: 10
Açıklaması da programın adına uygun ciddiyetten uzak bir açıklama olmuş.500b dolar hacimli ve altında blockchain gibi bir teknoloji barındıran sistemi çiftlikbankla aynı kefeye koyan zihniyeti ciddiye almamak gerek. Bu açıklamayı yapmadan önce keşke biraz arastırma yapsaydı. Cahil olmak çok güzel valla herşeyi biliyorsun 😊
full member
Activity: 266
Merit: 100
https://cryptassist.io
Bitcoini bilmeyen adamlar yüzünden insanlar öğrenemiyor ne olduğunu. Futbol yorumcu adamsın işine baksana futbol yorumla neden bitcoin yorumluyorsun. Bide çiftlik banka benzetmiş. Bu kadar mallık olmaz.
member
Activity: 336
mehmet demirkol kardeşim yıllardır futbol üzerine olan yazılarını tv programlarını severek okudum vede dinledim.futbol bilgin konusunda sana saygı duyuyorum.ama bak ne güzel bir işin var ne diye bilmediğin konularda ahkam kesiyorsun güzel kardeşim.bence herkes eniyi bildiği işi yapmalı yoksa farklı konularda yazan yada söyleyen arkadaşlar komik duruma düşüyorlar...
newbie
Activity: 112
Böyle sözleri duymaya alıştık kripto paralar için onun için kimden gelirse şaşırmam
newbie
Activity: 112
Demirkol gibi entellektüel bir insanın biraz daha akil yaklaşmasını beklerdim ama yine de saygım var
member
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
futbol yorumcusu olması benim için hiç birşey ifade etmiyor açıkçası zaten yeterince bilgiye sahip olduğunu da düşünmüyorum
Hocam demirkol basit bir futbol yorumcusu değil aynı zaxmanda gs lisesi mezunu gayet donanımlı bir yorumcu böyle yaklaşmanın doğru olduğunu düşünmüyorum.
newbie
Activity: 140
Bu ülke de zaten insanlar kendi meslekleri haricinde ki konular da yorum yapmayı çok seviyorlar nedensiz
member
Herkes bir şeyler hakkında konuşuyor. Başka bir programda kendisinin ilber ortaylı'ya da evrildiğini söylemişti aynı şahış. İzlemekten keyif alıyoruz ama her konuya girmese keşke.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
agzi olanin konustugu bir ulkede dandik bir futbolcu ekonomistlerin bile tartistigi bir konuda cok net yorum yapabiliyor. cok garip gercekten.
newbie
Activity: 155
90 dakikalık maçı farklı farklı 100 tane programda 1000 saat tartışmaları kadar saçma bir yorum yapmış. Bu programları oturup saatlerce izleyen ve bu adamlara reyting sağlayıp para kazandıran insanları da anlayabilmiş değilim. Çiftlikbank'a para yatırmış bile olabilir. Kendi salaklığını bastırmak için bir umut bakın bunlar benden de salak diyerek yapmış olabilir yorumu.
member
Activity: 182
futbol yorumcusu olması benim için hiç birşey ifade etmiyor açıkçası zaten yeterince bilgiye sahip olduğunu da düşünmüyorum
member
Activity: 308
Bilmiyorsan konuşma kardeşim ya sen futbol yorumluyorsun basket yorumlayabilirsin belki ama bitcoin ne alaka ya bilmediğin bir işe neden bulaşırsın.
full member
Activity: 1414
Merit: 161
Futbol yorumları gibi bomboş bir söylem daha yapmış kendilerini tebrik ediyorum. Biraz araştırıp öyle konuşsaydı bari böyle çok ortada kaldı üzüldüm Sad
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
Mehmet Demirkol asıl işi olan spor yorumculuğuna devam etsin. Çiftlik bakla nasıl karıştırıyor, burada teknoloji var. Her halde kendisi tosuncuğa para kaptırdı.
member
Activity: 756
Merit: 17
Sadece basit bir benzetmeyle bu tip bir açıklama yapılmaması lazım ama sadece bilgisizlikten kaynaklandığını düşünüyorum
Pages:
Jump to: