Pages:
Author

Topic: Ünlü futbol yorumcusundan Bitcoin'e ağır itham - page 6. (Read 899 times)

member
Activity: 336
Merit: 10
Mehmet Demirkol baktı spor yorumculuğunda pek yer edinemiyor ,bari ortaya bir taş atayım dikkat çekeyim istemiş , bilmez etmez nedir bitcoin yapısı nasıl işlem gördüğü arkasında ki teknoloji sallamış durmuş, Ülke bu tür kendini bir halt zanneden yorumcular la dolu.
newbie
Activity: 6
Merit: 0
Gündemde olan şeyleri konuşmaya çalışıyor ilgi çekebilmek için ama zaten bu ülkenin en büyük sorunudur insanların anlamadığı bilmediği bir şeyi değerlendirip yorumlama çabalaması...
member
Activity: 392
Saçmalamış Mehmet Demirkol , kendi bile neyden bahsettiğini ne dediğini eminim ki bilmiyordur , kulaktan dolma bilgiler ile bitcoin hakkında yorum yapıyor , sen git kendi reklamını başka şekilde yapmayı dene .
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Şuan merkez bankası destekli tubitak tarafından ilk bitcoin çalıştayı yapılıyor. Devlette girdi bu ponzi işine demekki. İnsanlar uzman olmadıkları seyde cok kolay ahkam kesebiliyor.
legendary
Activity: 950
Merit: 1000
Bizim ülkemizin genel sorunu bu. Bir konu üzerinde uzmanlaşmaktansa , farklı farklı konularda biraz biraz bilip her yerde her konuda konuşayım ve popülaritem artsın. Amaç edinmişler. Bari konuşacağın konuyu yaz Google'a da araştır 5 dakika öyle konuş. Hala Çiftlik Banka benzeten insanlar var. Cahillikten ölecekler. Beyinleri yok ama fikirleri nasıl oluyor bu iş şaşıyorum.
member
Activity: 196
Herkes bildiği konuda yorum yapsın be kardeşim. Sen gidip arsenal için bi şey desen kim sana ne dicek. Ama tutupta bilmediğin konuda yorum yapınca böyle oluyor işte. Her yerde şu çiftlikbanka benzeten insanları görünce Bitcoinle dövesim geliyor. Muhtemelen çevresinde bitcoin alan var bu da öğrendiği bir iki şeyi millete satmaya çalışıyo. Bu prim yapma meraklıları yüzünden bu halde gelindi zaten. Bi sen eksiktin konuşmayan sende konuş.
full member
Activity: 350
Merit: 100
''Bu çiftlikbank da hiç yoktan bir mal var Bitcoinde herhangi bir şey de yok''

bu yorumu yapmak için beyini ameliyatla aldırmış olmak gerekiyor, kafalara bak, zate kafa çalışsa okurdu
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Gerçekten böyle insanların şu yorumculuktan para yemesi beni kahrediyor bu nasıl bir cahilliktir
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
Mehmet Demirkol'u severek izlerim ama burada bana göre ağır saçmalamış.Keşke bilmediği konularda yorum yapmasa.Ortada bir ürün yok demiş ama bitcoin zaten bir ürün.Blockchain teknolojisi'nin en önemli ürünü,meyvesi bitcoindir.
full member
Activity: 308
Artık Bitcoin hakkında zerre bilgisi olmayan insanların atıp tutmalarından sıkıldım gerçekten. Çiftlikbank kim Bitcoin kim. Çiftlikbank fırsatçılıktan başka bir şey değildi. Bitcoin ile olan alakasını Allah aşkına açıklasın bir şey demeyeceğim.
member
Activity: 154
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Sadece basit bir benzetmeyle bu tip bir açıklama yapılmaması lazım ama sadece bilgisizlikten kaynaklandığını düşünüyorum
Hocam bununla kalsa yine iyi bir daha ki bölüm de bitcoini 18.yy da artan lale fiyatlarına benzetti. Nevzat aydın iyi bozdu bunu hem sığ hem milyonlara hitap ettiğini bilmeden konuşuyor işte.
member
Activity: 756
Merit: 17
Sadece basit bir benzetmeyle bu tip bir açıklama yapılmaması lazım ama sadece bilgisizlikten kaynaklandığını düşünüyorum
full member
Activity: 1414
Merit: 161
Mehmet Demirkol,Galatasaray Lisesi ve yanlış hatırlamıyorsam aynı zamanda Galatasaray Üniversitesi mezunu bir spor yorumcusu.Yani spor yorumcuları arasında iyi bir eğitime sahip az sayıda kişiden bir tanesi.Ama kendisi bu konuda çok bir bilgisi olmadığını ifade ediyor.Yani bana kalırsa sırf popüler ilgi çeker diye bu toplara giriyor.
member
Activity: 201
The Experience Layer of the Decentralized Internet
bu cahil adamlar varken daha çok ülke olarak geride kalacağız teknolojinin her alanında. maalesefa acı gerçeğimiz bu şekilde. çözüm olarak bu adamların bilinçlendirilmesi lazım bi kafa yapılarını değişmeleri lazım bilip bilmeden konuşmamaları lazım.
member
Activity: 378
Merit: 20
Adamlar bitcoini reklam malzemesi olarak kullanıyorlar bence. Fikri olmayıp ağzı olanlar konuşuyorlar , gündem yaratma peşinde koşuyorlar.
full member
Activity: 210
Mehmet Demirkol yorumlarına değer verdiğim birisi ama bitcoini zerre kadar anladığını sanmıyorum zaten bir para biriminin bir ürüne ihtiyacı olması nasıl bir düşüncedir her ürünün alış verişinde kullanılabilir bitcoin
full member
Activity: 406
Merit: 121
Ekranın sevilen yorumcusu mu ilk defa burda duydum. Zaten saçma sapan futbol yorumcusuydu. Şimdi ise bitcoin hakkında atmış tutmuş amaç gündem olmak zaten.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
O söyleme tarzındaki kendini beğenmişlik ne iyi ya. Olacaksa insanda cahil cesareti olacak.
Bitcoinciler sana kızmadı merak etme biraz alay ettiler o kadar.
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
Neden niye bu aciklamayi yapma gereginde bulundun bilinmez ama bence kendini rezil ettin baska birsey olmadi.
member
Activity: 224
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Bir sonraki programda da aynı topa girmeye çalıştı ancak yemeksepeti'nin ceosu tarafından bozguna uğratıldı. bıkmadan da bunu savunmaya devam ediyor.
Pages:
Jump to: