Pages:
Author

Topic: Ünlü futbol yorumcusundan Bitcoin'e ağır itham - page 8. (Read 951 times)

full member
Activity: 294
Merit: 101
Dili olan konuşuyor abi bitcoinin ne olduğunu ne zaman çıktını sorsan bilmez belki o yüzden normal karşılıyorum demelerini ama araştırıp işin gerçeğini öğrense tertemiz olur hatta lafını geri alır.
member
Activity: 560
Merit: 57
Keşke link paylaşmasaydın da millet bahaneyle tıklama almış oldu forumdan.. Seviyorum bu adamı ancak bu konuya parmak basması cahilliğini ortaya dökmüş yazık.
member
Activity: 392
Merit: 10
Bir insan her konuda uzman olamaz ama değilmi futbol biliyorsan futbol konuş sanane bitcoinden kriptodan malesef ülkemizde böylesi çok allah akıl fikir versin
full member
Activity: 224
Merit: 100
Futbol yorumlarını hevesle izlediğim bir kişidir kendisi. Fakat böylesine vahim bir açıklamayı kendisine yakıştıramadım. Bilmediğin şey hakkında konuşmayacaksın yoksa böyle madara olursun.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Lütfen yani ne alakası var bitcoin = çiftlik bank. Güldürüyorsunuz beni. Önüne gelen birşeyler söylüyor artık.  Acaba 20binden almış da zarar mı etmiş adam.
member
Activity: 308
Merit: 11
Kendine baska konu bulamamis mi acaba bilgi sahibi oldugu bir konu oldugunu dusunmuyorum. Aciklamalarini kimse kafaya takmayacaktir.
member
Activity: 86
azı olan konuşuyor hocam btc ile çiflik bankı nasıl aynı kefeye koyarsın hayret bilgisizliğin son noktası bu olsa gerek hiçmi açıp okumaz ekonomiyi kripto parayı merak edip araştırmazsın .konuşalımda boş dolu farketmez diye konuşmuş işte sanki futbol yorumu bu
member
Activity: 364
Merit: 20
Ortaligi karistirma cabasina girmis ama bunun lafini kim takar ki. Gereksiz bir konu secmis kendisi icin.
jr. member
Activity: 56
bence sen futbolda yorumlama bukadar cahilsen git çiflik banka yatırım yap ya bitcoin hakkında interneti açıp bikere okudunmu acaba nedir ne değildir diye de yorum yapıyosun
member
Activity: 336
Merit: 11
Kimse anlamiyor bitcoinden kimse bilmiyor isi sana mi kaldi bitcoin hakkinda aciklama yapmak. Ne diye bu sekilde bir karalama yapiyor acaba.
newbie
Activity: 280
Merit: 0
       İnsan önce araştırır bilgi edinir sonra yorum yapar burada kendini rezil eder duruma sokmuş çiftlikbank olayında titancılar gibi milletin parasını sömürmüş bitcoin sanal para ve dünyadaki birçok firma ülke boşunamı yatırım yapıyor Mehmet Demirkol sen spor yorumculuğuna devam et bence
member
Activity: 322
Merit: 12
Bir sen kaldiydin zaten yorumlamayan sen yorumla ama zaten senin aciklamalarini cok umruna takan insan yok. Bosa yani.
hero member
Activity: 1533
Merit: 560
Dünyada o kadar faydalı yapılabilecek iş varken futbola gönül veren ve hayatını bu dalda idame ettiren gereksiz şahsiyetin lafları işte, çok da sikimizdeydin yani.
newbie
Activity: 182
Futbol yorumcusu bir adam ne alaka anlamiyorum. Piyasa gundeme girdi diye alakasi olmayan insanlarda bu konuda bir aciklama yapiyor buna yaniyorum.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Maalesef adam isleyecek bir konu bulamayinca hic bilgisi olmadigi bir konu uzerinde bir seyler soylemis oldukca sacma olmus bence.
newbie
Activity: 99
bahse konu kişinin futbol yorumlarını takip edenler bilirler.üretecek yeni fikirleri olmadığı için, aynı kelime ve cümleleri 1 proğramda 10 larca kez tekrar eder.çok da umursamaya gerek yok
full member
Activity: 504
Merit: 120
Takip ediyorum Demirkol'un programını arada bahsediyorlar bitcoinden. Kanalları yeni, popüler şeyleri kovalıyorlar ve ilgi çekmeye çalışıyorlar şu anda. Gayet güzel başarıyorlar. Bu konularda ehil biri olmadığı için çok takılmayın Cheesy
member
Activity: 378
işte bu adamlar yüzünden zaten bazı şeyler olmuyor hep geride kalıyoruz bilmiyorsan konuşma be kardeşim
member
Activity: 546
medyamız bu işi hakkıyla yerine getirmiyor, genel anlamda. bitcoin, blockchain, kriptoların zaaflarını kendilerince bularak haber yaparak bu böyle devam etmez. bir vakit gelir, kriptoları tanıyoruz açılaması yapar birileri sonra fiyatlar uçar gider. 1 tane bitcoin en yüksek 80000 TL değerine sahipti. sonradan düştü gitti o ayrı konu. bitcoine bu saldırılar ilk değil son da olmayacak.
newbie
Activity: 42
Başkalarının lafına göre iş yapanların değil araştıranların mantıklı kararlar alabilenlerin kazandığı bir ortam coin işi güzel ülkemde bir konu hakkında bilgin varsa ve ttanınıyosan her konuya yorum yapabilme hakkın oluyo malesef
Pages:
Jump to: