Pages:
Author

Topic: Ünlü futbol yorumcusundan Bitcoin'e ağır itham - page 9. (Read 899 times)

sr. member
Activity: 672
Merit: 281
Bunu izleyenlerde inandılarsa eğer varsında almasınlar . Çok da sıkıntı değil piyasa için .
member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
Herkes bilgisi dahilinde konuşsa ve bilmediği şeylere kafa yormasa keşke.
Bu adamdaki küçük dağları ben yarattım hevesi beni güldürüyor  Smiley
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
Ben dün gece bu bölümü izledim. bahsettiğiniz kısım geldiğinde aslında çok ciddiye almadım güldüm geçtim. insanların bilgisiz olması ayrı elbette ama bilgisi olmadan yorum yapması veya olumsuz konuşması daha kötü. Mehmet Demirkol'u severim eski programlarını ve youtube kanalını sürekli izlerdim/izliyorum. çok ciddiye almamak lazım öyle anlık olarak bilgisizce söylenmiş bir cümle.
full member
Activity: 411
Merit: 134
Futbolu bilip yorumladığımız kadar Kriptolojinin yanında Blockchain teknolojisini bilseydik şu an en büyük 3 ekonomi arasında g7 zirvelerine katılıyor olurduk.
member
Activity: 378
Merit: 11
Program ismi adı üstünde 'Ciddiyetten Uzak' zaten. Mehmet Demirkol'a saygı duyardım ama şaşırttı beni.
Ülke insanı bu kafayla devam etsin biz bize yeteriz  Smiley
full member
Activity: 344
Merit: 134
"bitcoinciler" sana kızmadı merak etme  Cheesy

biz çok gördük bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan adamlardan  Wink hatta çıtamız o kadar yükseldi ki artık sadece devlet başkanları, bakanlar, merkez bankası başkanları yada büyük fon yöneticileri gibi adamların dediklerine kafa yoruyoruz.

yorulmayın diye yazayım 10:25 de geçiyor.
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
Türkiye'nin genel özelliği bu.
Bir konuda konuşacaksan o konuda bilgin olmaması gerekiyor. bilgiye gerek yok. sadece konuş.
full member
Activity: 630
Merit: 103
arkadaş "ben cahilim" demek istemiş, başka bir açıklaması olamaz. geleceğin teknolojisini, blokzincirini ve kripto paraları yok sayan cahiller on yıl sonra ben niye yatırım yapmadım ben niye bunlar hakkında atıp tuttum diye pişman olacak. herkes kendi işine bakmalı, bilgin olmayan konuda insanları yönlendirmemelisin
member
Activity: 182
Merit: 11
Ekranların sevilen ismi Mehmet demirkol youtube üzerinden yayınlanan Ciddiyetten Uzak adlı youtube kanalında yayınladığı son videoda  Bitcoini Çiftlikbank uygulamasına benzetti.
Bununla da kalmayan Demirkol ''Bu çiftlikbank da hiç yoktan bir mal var Bitcoinde herhangi bir şey de yok'' diye ekleyerek ithamlarını ağırlaştırdı.

Kaynak: https://www.youtube.com/watch?v=QIZVkFcAzdY (Bu programda geçiyor)
 10:25 de
Pages:
Jump to: