Pages:
Author

Topic: Ünlü futbol yorumcusundan Bitcoin'e ağır itham - page 4. (Read 899 times)

sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Bu ara gündeme gelmek için Bitcoine sallamak moda oldu. Keşke biraz araştırıp konuya biraz daha objektif yaklaşsaydı. Bitcoinle Çiftlikbankı aynı kefeye koymak da epey cahilce duruyor.
member
Activity: 201
Merit: 10
The Experience Layer of the Decentralized Internet
bilinçsizce yapılan yorumlara çok ayar oluyorum ya ağzı olan konuşuyor dilin kemiği yok ki salla babam salla ağzına geleni.
full member
Activity: 210
Merit: 100
Mehmet Demirkol bir çok kişi tarafından sevilen bir isim fakat yaptığı bu açıklama pekte gerçeği yansıtmıyor galiba futbol yorumlamaya devam etmeli
full member
Activity: 434
boş gevezelikten başka bir şey değil ya. herkesin görüşüne saygım var ama bizimkiler konuşunca vurmuyorlar sadece resmen öldürüyorlar.
full member
Activity: 980
Merit: 207
gerçekten çok cahilce bir açıklama olmuş, anlamıyorum bu kadar bilgisiz konudan uzak insanlar nasıl olup da çıkıp burada böyle konuşuyorlar ?
member
Activity: 280
hocam ünlü olmak için, daha çok konuşulmak için konuşuyorlar, boş yapıyorlar yani, böyle insanlar nasıl bu konulara geliyorlar anlamıyorum, yalaya yalaya geliyorlar heralde
member
Activity: 322
Merit: 11
Her önüne gelen bilen bilmeyen herkes niçin konuşur ki abi. Hayır çiftlik bank çıkınca hepsi övdü gidince sövdü. Şimdi de bitcoini tanıdılar hemen aynısi sanıp hepsi köstek olmaya basladi.
full member
Activity: 406
Merit: 104
bu adam gitsin önce kendi götüne don alsın afedersiniz, böyle saçma iş olmaz, geliyorlar kafalarına göre bitcoin hakkında yorum yapıyorlar, bu hakkı kendilerinde nasıl buluyorlar?
full member
Activity: 252
Blockchain teknolojisi ile çiftlik bank gibi dolandırıcılık şirketini nasıl bir tutabilir aklım almıyor cidden. Biraz araştırma yapsa fikir sahibi olsa böyle konuşmayacaktır aslında.
member
Activity: 294
Bizde kaybettik yani. Paramızı kaybettik diye bu ithamlarda bulunmak hiç yakışık bir hareket değil. Ki ben de bu adamın bu tip açıklama yapmasını buraya bağlıyorum.
newbie
Activity: 182
Merit: 0
Genel olarak beğendiğimi birisiydi fakat neden böyle bir açıklama yapma gereği duymuş anlam veremedim.
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
Mehmet Demirkol Bitcoin hakkında fikir beyan etmeden önce blokzincir teknolojisini ve bu teknolojinin ilk coini olan Bitcoin hakkında zahmet edip bilgilenseymiş keşke. Belki kaale alınacak bir yorum yapabilirdi bu konuda lakin bu durumda gülümseyip geçmelik bir itham olmuş.
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Futbol dünyası ekonomik konulardan konuşmasın lütfen veyahut sırf gündem olduğu için Bitcoin hakkında konuşmasınlar, komik oluyor.
newbie
Activity: 154
Kendi alanında konuşsun, tosuncuk gibi paraları alıp uruguaya kaçacak bir satoshi yok. Birilerinin anlatması lazım.
newbie
Activity: 14
Sacmalik olmus tam sacmalik sen ne anlarsin bitcoinden gundemde konu mu kalmadi da bitcoine yorum yapiyon.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 332
Mehmet Demirkol gibi bir ismin böyle bir açıklama yapmasına şaşırdım doğrusu bu kadar bilinçsiz olmasını beklemezdim açıkçası. Neyse zamanla öğrenecektir neyin ne olduğunu
newbie
Activity: 42
İnsanların bilgisi olmadığı konularda konuşma merakını cidden anlamıyorum ilgi alanın değil bırak bilenler konuşsun.
legendary
Activity: 1932
Merit: 1757
Çok mantıksız olmuş gerçekten söylediği. Bence o da çiftlikbanka para kaptırmış olabilir. Adamın biri geldi ülkedeki kerizleri dolandırdı ilk duyduğumdan beri net belliydi saçmalık olduğu bunu blockchain teknolojisi ve bitcoin ile karşılaştıramazsınız.

Sanmıyorum bu tip adamlar hiçbir şeye yatırım yapmazlar kolay kolay.  Grin Bu arada ben yorumunu beğendim sayın demirkol'un ortada bir ürün yok diyor ama ona orda biri ortada bir ürün olduğunu söyleseydi onunda aklındaki sorular yanıt bulmuş olacaktı.
member
Activity: 238
Çok mantıksız olmuş gerçekten söylediği. Bence o da çiftlikbanka para kaptırmış olabilir. Adamın biri geldi ülkedeki kerizleri dolandırdı ilk duyduğumdan beri net belliydi saçmalık olduğu bunu blockchain teknolojisi ve bitcoin ile karşılaştıramazsınız.
RTE
full member
Activity: 294
Merit: 103
Dili olan konuşuyor abi başka bir şey değil o yüzden böyle insanların laflarını fazla takmaya gerek yok diyeceğimde bilmeyen insanların aklınıda karıştırıyorlar kötü bir şeymiş gibi gösteriyorlar
Pages:
Jump to: