Pages:
Author

Topic: [Unofficial Bulletin] Hdac | Bilgi ve spekülasyon alanı - page 8. (Read 6622 times)

legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
[Hyundai Kasse İncelemesi]

Hyundai Kasse artık her yerde! Japonya, Kore, Amerika / Amazon ile Türkiye. Hashoshi adlı kullanıcının incelemesi için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

legendary
Upbit Developer Conference 2018

Jeju'da 13-14 Eylül tarihleri arasında 'Upbit Developer Conference 2018' düzenlenecek. Hdac Teknoloji personeli çeşitli gelişim bilgilerini öğrenmek ve küresel bir ağ kurmak için konferansa katılacak.

legendary
Realty Expo Korea 2018

Hdac Tehcnology, 19-21 Eylül 2018 tarihleri arasında "KED Gayrimenkul Araştırma ve Enstitüsü" ve "FIABCI-KORE" ortak denetimi altında Kore Ekonomik Günü tarafından düzenlenen 'Realty Expo Kore 2018' programına katılıyor.

Hdac, Quiztok (bir blok-zincir tabanlı bilgi paylaşım platformu), Dream Chain (küresel bir emlak platformu), FiNSPARK (bir P2P finansal platformu) ve Harvit (bir reklam ödüllendirme platformu) sergileyecek.

Saat: 09: 00 ~ 18: 00, 19 Eylül (Çarşamba) ~ 21 (Cum), 2018
Mekan: COEX A Salonu, Seul
Saat: 09:00 - 18:00

sr. member
Activity: 504
Merit: 251
Ekip tabiki spekülatif sonuçlar yaratmamak için bu %51 muhabbetini kabul etmez ve direkt çözüm bulmaya çalışır. Ne eth ne de btc’nin fiyat olarak düzelmeye niyeti yok, tüm piyasa nasibini alıyor bu durumdan.
legendary
%51 atağı söylentileri dolaşıyor. Ekip reddetmiş bunu. Net bilgisi olan var mı?

[Duyuru] Hdac MainNet Operasyonda Geri Dönüşüm

6 Eylül'de ayrılmış bir blok zinciri vardı, ancak dün saat 20: 00'de açıkladığımız gibi Hdac MainNet'in çalışmasını normalleştirdik.

Hdac Tech ekibi, MainNet'e benzer bir girişime karşı hızlı yanıt verebilecek bir izleme sistemi kurdu ve gelecekteki girişimler için yasal işlem yapmayı düşüneceğiz.

Teknik konularla ilgili detayları kısa bir süre içinde GitHub aracılığıyla paylaşacağız.

Ekip bunun teknik bir hata olduğunu iddia ediyor fakat aynı zamanda gelecekteki girişimler için yasal işlem yapacağız diyor. O halde %51 saldırısı olma ihtimali de var, olmama ihtimali de.

Benim merak ettiğim şey 11.5 TH/s'de nasıl oldu da %51 saldırısı yapılabildi? Bu Hashrate 370.000 RX 580'e denk geliyor ve yarısına sahip olmak için 100 milyon USD değerinde ekipman gerekiyor.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
%51 atağı söylentileri dolaşıyor. Ekip reddetmiş bunu. Net bilgisi olan var mı?
legendary
[Warning] Hdac MainNet Malfunction Found

We have found out that mining of Hdac is currently not being performed properly due to malfunction of Hdac MainNet server. Please stop any transaction of Hdac until further announcement.

[Uyarı] Hdac MainNet Malfunction Found

Dün kodda hata varsa ekibe bildirin diye ödüllü yarışma yayınlanmıştı. Bugün MainNet'de arıza tespit edilmiş, Hdac madenciliği yani transferler durduruldu. Herhangi bir şekilde transfer yapmayın.

Transfer yapmayın
legendary
Hdac Blockchain Teknoloji Değerlendirme Fikir Yarışması 2018

[EN]
Target:  Anyone interested in Hdac blockchain
Period:  September 5, 2018 (Wed) ~ October 31, 2018 (Wed)
Process:
1. Review the source code of Hdac Core on Hdac Github(https://github.com/Hdactech/hdac)
2. Analyze advantages, disadvantages, technical problems, potential improvement points of Hdac core technology
3. Click the "New issue" button at the top right of https://github.com/Hdactech/hdac/issues
4. Propose your opinion/ suggestion regarding Hdac blockchain core’s:
a) technical strengths and weaknesses, technical problems, and etc.;
b) improvement plan based on evaluation and additional ideas*, etc.;
c) other technical suggestions.
* Ideas that can maximize strong points and improve weaknesses.
(Detailed idea/suggestions about source code error improvement plan, improvement of current function, new/additional function, and etc.)

For those who have made their proposals sufficiently, there will be a reward of Hdac—up to 50,000 Hdac according to both quality and quantity-wise assessment.

※ Face-to-face meeting(s) can be requested if necessary.
※ Please fill in your Hdac wallet address to receive Hdac as submitting proposals.

[Google tercüme]
Hedef: Hdac blockchain ile ilgilenen herkes
Dönem: 5 Eylül 2018 (Çar) ~ 31 Ekim 2018 (Çarşamba)
Süreci:
1. Hdac Github'daki Hdac Core kaynak kodunu gözden geçirin (https://github.com/Hdactech/hdac)
2. Hdac çekirdek teknolojisinin avantajlarını, dezavantajlarını, teknik problemlerini ve potansiyel iyileştirme noktalarını analiz eder.
3. https://github.com/Hdactech/hdac/issues adresinin sağ üst tarafındaki "Yeni sorun" düğmesini tıklayın.
4. Hdac blockchain çekirdeğinin hakkındaki görüş ve önerilerinizi önerin:
a) teknik güçlü ve zayıf yönler, teknik sorunlar ve benzeri;
b) değerlendirme ve ek fikirlere dayalı iyileştirme planı *, vb .;
c) diğer teknik öneriler.
* Güçlü noktaları en üst düzeye çıkarabilen ve zayıf yönlerini geliştirebilecek fikirler.
(Kaynak kodu hata geliştirme planı, mevcut fonksiyonun iyileştirilmesi, yeni / ek fonksiyonlar ve benzeri konular hakkında detaylı fikir / öneriler)

Tekliflerini yeterince vermiş olanlar için, hem kalite hem de niceliksel değerlendirmeye göre 50.000 Hdac'e kadar Hdac ödülü verilecek.

※ Gerektiğinde yüz yüze toplantı (lar) istenebilir.
necessary.
※ Hdac cüzdanını, teklifleri sunmak için lütfen Hdac cüzdanınızı bildirin.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Piyasa yine kızardı malesef hdac da bundan nasibini alıyor. Ben bu projeye uzun vade gözüyle bakıyorum. Ekip işine tamamen odaklanmış gibi görünüyor. Bountyden gelen bir miktar da geldigi gibi duruyor, arkadaşlarla aynı şekilde ben de satmayı düşünmüyorum Smiley
legendary
Realty Expo Korea 2018

Real Estate Blockchain Expo'ya Samsung ve Hyundai-Motors gibi büyük firmaların yanı sıra Hdac ve partnerlik imzaladığı Dream Chain'de katılacak. Bildiğiniz üzere Hdac ile Dream Chain arasındaki partnerlik Dac Club adlı bir gayrimenkul platformuna dayanıyor. Bu projeye start verildi ve şu an geliştirilme aşamasında. Blockchain Expo, Real Estate yani Emlak üzerine olacak Hdac ve Dream Chain aktif konuşmacı olarak yer alacak.

Bu Hdac'a Finma onayı öncesi güzel bir reklam çalışması olacak. Blockchain Expo'da yer alacak medya grupları

- Bitcoin.com
- HanKyung.com
- HanKyung TV
- Magazine HanKyung
- HanKyung Business
- Tokenpost
- Bravenewcoin
- Btcmanager
- Coinstaker
- Icoholder
- Iholding
- Bitcoinchaser
- Cryptograph
- Smartereum
- News BTC
- Ico Finch
- Bit Media
- Ambcrypto
- Coinstreet
- Paxnet
- Realestate114
- 163.com
- Ico crowd
- Coingape
- Techinasia
- Crypto/Vibes
- Coindelite
- Nulltx
- Qukuaiwang
- Korea Real Estate Deily
- Smartcity News
- Hahm Shout
- CoinSpeaker
- DigitalScouting
- BlockchainHub
- EtherLab
- Bitgosu
- Blockchaintoday
- Icoexaminer
- Cryptopositive
- Coinpedia
- Freightwaves
- Cafebitcoin
- Blockasia
- Ddengle
- Coin marketing
- Coinsosik
- TokenNews
- Cryptstorm
- Bitman
- Polymath
- WalletInvestor
- Icorating
- Lab.overnodes
newbie
Activity: 17
Merit: 0
hunharca dusuyordu...=/
member
Activity: 742
Merit: 19
Ekip iyi poz vermiş.Heralde iş yapacak gibi duruyor.Profesyonel bir görüntüleri var.Piyasa şu an karışık bir vaziyette.Buradan sağlam çıkarlarsa yürür gider gözüküyor.Elinde bulunduran arkadaşlara hayırlı olsun.
legendary
HDAC'tan bende umutluydum... cok az bir miktar bounty'den bekliyorum (2. turda, daha dün talep ettim). Ucuzdan bol miktarda alip tutmak olabilir diyorum, zamaninda IOTA'yi bastan kacirmistim (gerci ortalarda alip sattim, kar ettim ama)... güzel bir IOTA alternatifi olabilir; tabii ekip ve yapilanlari takip edip izlemek gerek... su an sadece izleme zamani benim icin...

Ödülün hayırlı olsun Finma onayı geldikten sonra almak için geç kalacaksın. Çekik kardeşlerimize güveniyoruz  Cool
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
HDAC'tan bende umutluydum... cok az bir miktar bounty'den bekliyorum (2. turda, daha dün talep ettim). Ucuzdan bol miktarda alip tutmak olabilir diyorum, zamaninda IOTA'yi bastan kacirmistim (gerci ortalarda alip sattim, kar ettim ama)... güzel bir IOTA alternatifi olabilir; tabii ekip ve yapilanlari takip edip izlemek gerek... su an sadece izleme zamani benim icin...
full member
Activity: 784
Merit: 120
Tüh bounty falan varsa fırsatı kaçırmışız. Gerçekten güzel projeymiş Smiley
legendary
Hdac & Dream Chain

Bugün Hdac ofisinde, Dream Chain ile bir toplantı yaptık ve ayrıntılı iş planını, işbirliği için rol ve sorumlulukları ve yaklaşan etkinliğin hazırlık durumunu ele aldık.

Toplantıya katılan 12 kişiden sadece 1 tanesinde bilgisayar olması ilginç Roll Eyes

Diğer icolar gibi komşu çocuğunun Apple'ı ve ışıklandırma ile fotoğraf çekilmemişler demekki hocam, bunlar sahici adamlar Tongue
full member
Activity: 280
Merit: 103
Hdac & Dream Chain

Bugün Hdac ofisinde, Dream Chain ile bir toplantı yaptık ve ayrıntılı iş planını, işbirliği için rol ve sorumlulukları ve yaklaşan etkinliğin hazırlık durumunu ele aldık.

Toplantıya katılan 12 kişiden sadece 1 tanesinde bilgisayar olması ilginç Roll Eyes
legendary
Hdac & Dream Chain

legendary
[Crypto Valley]

Crypto Valley, Zuk, İsviçre'de Hdac Teknolojisi, Wonmok Choi (Auditor, Kore Finansal Telekomünikasyon & Clearings Enstitüsü) ve Tatiana Schmid (Community Manager, Crypto Valley Lab) arasında Hdac'ın başlangıç destek programı geliştirmesini tartışmak üzere bir toplantı yapıldı

newbie
Activity: 17
Merit: 0
Merhaba,
Bir arkadasım vasitasıyla hdac aldık beraber, Bounty hakkında  hiç bir bilgim yok,nasıl katılınır,nasıl kazanılır(insan  x10 zarar edince üçü beşi kovalıyor işte )  Roll Eyes

Selam, bir coini tepeden satın alan birine sadece dipten daha fazla satın alarak maliyeti düşürmesini tavsiye edebilirim fakat Bitcoin'in bile geleceğinin sorgulandığı bir ortamda yatırım tavsiyesi vermem mümkün değil. Hdac'ın bounty kampanyası Kasım 2017'de oldu ve aşağı yukarı Aralık'ta bitti diye hatırlıyorum yani şu an için katılabileceğin herhangi bir ödül programı bulunmuyor. Senin yapman gereken tek şey maliyetini hesapladıktan sonra sabretmek, proje daha yolun başında ve dAppslar sayesinde uzun vadede çok şey başaracağını düşünüyorum. Hdac şu an için bir çok gelişme kaydetse de daha IoT kontratları bile gelmedi en azından Aralık 2018'i bekle bana teşekkür edeceksin, umarım zararın olmaz. 1000 satoshi'ye kadar satın aldığınız her Hdac 2019 için bedava sayılabilir. Başka sorun varsa Telegram'da Hdac için bir grup oluşturduk, daha sağlıklı yanıt alabilirsin.

https://t.me/hdac_tr

ivedi destek icin tesekurler,kisa vadede bi beklentim yok zaten de boyle zarar edince, acaba cuzdanda tutanlara coin mi dagitiyorlar diye merak ettim.

tekrar sagol
Pages:
Jump to: