Pages:
Author

Topic: [Unofficial Bulletin] Hdac | Bilgi ve spekülasyon alanı - page 5. (Read 6622 times)

full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Burned haberi olmasına, ekibin de yakılacak coinleri borsadan alacak olmasına rağmen fiyatın artmaması ilginç.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Bounty den gelenleri tutuyorum, tutmaya da devam edeceğim.
Ama BTC iyi bir boğa sürecine girmezse epeyce bir tutacakmışım gibi düşünmeye başladım...
member
Activity: 378
Merit: 11
Oylayama katıldım ama hdac hiç iyi gitmiyor benim beklentime göre şu şartlar altında en az 7-8 cent olması gerekirdi ama her gun kan kaybetmeye devam ediyor. Boğa sezonu geldiğinde umarım beklememizin mukafatını alırız
full member
Activity: 742
Merit: 140
Hdac madenciliği yapan var mı ?. Algosu pek gördüğüm bir algo değil . Bir de mainnette bir sıkıntı olduğu söyleniyor.. Şuanda tüm işlemleri durdurun diyorlar.

Merhaba,

Ben araştırdım fakat AMD için miner bulamadım, Nvida için kendi sitesinde hem miner hemde bat dosyası örneği mevcut. Benim kartlarım AMD olduğu için deneyemedim malesef.

http://hdac.moricpool.com/home/
full member
Activity: 672
Merit: 100
Hdac madenciliği yapan var mı ?. Algosu pek gördüğüm bir algo değil . Bir de mainnette bir sıkıntı olduğu söyleniyor.. Şuanda tüm işlemleri durdurun diyorlar.
newbie
Activity: 17
Merit: 0
Bitmek bilmeyen arızalar ve düşüşler,yordu valla
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Çok şık değil mi? Smiley

legendary
Blok Ödüllerinin Azaltılması İçin Oy Verin

Hdac ekibinden blok ödüllerini azaltmalarını istedik. Bu nedenle blok ödüllerini azaltmak için bir oylama başlatıldı.

Hdac değerini arttırmak için blok ödüllerinin azaltılması çok önemlidir.

Lütfen Evet'e oy verin.

Bu oylamadan sonra, Hdac ekibinden Lyra2Rev2 algoritmasını değiştirmesini isteyeceğiz. Hdac'ın PoW'dan PoS algoritmasına geçmesini istiyoruz.  

Hdac topluluğu olarak, tavsiyemizi Hdac ekibine iletmeye devam edeceğiz.

Evet'i oyladık. Umarım katkısı olur.

Bu arada oylama özelliği Kasse cüzdan arayüzüne de gelmiş. Ordan da oylamaya katılabilirsiniz.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Blok Ödüllerinin Azaltılması İçin Oy Verin

Hdac ekibinden blok ödüllerini azaltmalarını istedik. Bu nedenle blok ödüllerini azaltmak için bir oylama başlatıldı.

Hdac değerini arttırmak için blok ödüllerinin azaltılması çok önemlidir.

Lütfen Evet'e oy verin.

Bu oylamadan sonra, Hdac ekibinden Lyra2Rev2 algoritmasını değiştirmesini isteyeceğiz. Hdac'ın PoW'dan PoS algoritmasına geçmesini istiyoruz.  

Hdac topluluğu olarak, tavsiyemizi Hdac ekibine iletmeye devam edeceğiz.

member
Hdac fiyatlanmak için neyi bekliyor arkadaşlar adamlar şu an bir çok şey yapmış durumda, ürün bile çıkarttılar ama fiyatı hala 4-5c arasında gidip geliyor. Biraz artış yaparak taban oluşturması lazım degilmi btc bile bügün 6500 taban yapmaya çalışıyor
legendary
Inceleme ve cevaplar için çok teşekkürler çok güzel bir ürüne benziyor, ama ethereum için tek adres vermesi hoş olmamış umarım ilerde güncellemeler ile düzeltilir. Hdac son günlerde çok hoşuma gitmeye başladı ileride umarım bu fiyatları mumla ararız.
Katılıyorum. Tek eth adresi vermesi bence de bir eksi. 24 kelimelik seed'den yüzlerce eth adresi ve priv key'i üretilebiliyor. Vardır arka planda muhtemelen ama yazılım vermiyordur şimdilik. Güncelleme ile düzelir eminim.
sr. member
Activity: 854
Merit: 256
Yeni haberim oldu hdac ın kendi donanım cüzdanını çıkardığından hdac gelecekte ciddi şeyler başarabilecek bir proje ne zaman resmi olarak listelenecek buda çok önemli ve hangi borsalarda işlem görecek diye merak ediyorum

zaten listeleniyor, ama sayıyı artırmaları, biraz batıda da sükse-reklam yapmaları lazım artık yavaştan. coinmarketcapten bakarak biboxta oldugunu görebilirsin. orada da nedense hala Circulating Supply gözükmüyor, marketcap yok falan. zaten olsa ilk 100e girmesi mi ne lazım sanırım.
full member
Activity: 742
Merit: 140
Ellerine sağlık çok detaylı ve faydalı bir konu olmuş. Ben madenciliği için araştırıyorum fakat internette hiç bir bilgi bulamadım desem yeridir. Algoritması Lyra2REv2 ve asic dirençli haliyle GPU madenciliği için uygun. Madenciliğini yapan var mı ?  50 adet RX 580 ile mining yapmayı planlıyorum.
full member
Activity: 672
Merit: 100
Fina bitcoinin etf si gibi bir şey mi? Birde bu karar ne zaman verilecek o konuda bir bilgi var mı acaba. Sonuçta elle tutulur bir proje var. Bence onay alacaktır.
member
Inceleme ve cevaplar için çok teşekkürler çok güzel bir ürüne benziyor, ama ethereum için tek adres vermesi hoş olmamış umarım ilerde güncellemeler ile düzeltilir. Hdac son günlerde çok hoşuma gitmeye başladı ileride umarım bu fiyatları mumla ararız.
member
Activity: 522
Merit: 13
bildiğim kadarıyla Hdac sadece Bibox'ta listeleniyor, sırf bu projeye yatırım için Bibox üyeliği yapmayı düşünüyorum. şahsen bu projenin ileride hatta çok uzak olmayan bir sürede daha güzel yerlere gelmesini bekliyorum.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Onlarca saçma sapan ether tokenlarında parayı bir miktar erittikten sonra, insan daha çok kendine özgü gerçekten iş yapan projelere yöneliyor, yatırımlarımı genelde wanchain neblio gibi ether tokenı olmayan projelere yatırmaya çalışıyorum yavaş yavaş. Bir sonraki hedeflerim ise sirin labs ve hdac için iyi bir miktarda yatırım yapmak, ikisi de derinden ilerliyor ve bu tarz projeler bikaç ayda sağlam çalışarak ortaya çok güzel şeyler çıkarabiliyorlar yüksek ihtimalle. Oyüzden ilgimi yavaş yavaş daha çok çeken bu iki projeye yakında yatırım yapma amacım var.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Ortaya gerçek bir ürün koyması gereken projeler hakkında özellikle son zamanlarda herkes bas bas bağırıyor. Dolayısıyla böyle realize edebildiğimiz projeler görmek iyi oluyor. En azından çöplüğe dönen şu piyasa ortamında bile arada hala güzel sağlam projeler çıkabiliyor.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Fintechnics

Fintechnics ICO Project MOU for Switzerland Banking Solution, 19 September, At Hdac Technology

Fintechnics plans to launch banking solution project based on Hdac's private blockchain. There will be an official announcement when the partnership becomes more concrete and specific.

jr. member
Activity: 462
Merit: 4
Yeni haberim oldu hdac ın kendi donanım cüzdanını çıkardığından hdac gelecekte ciddi şeyler başarabilecek bir proje ne zaman resmi olarak listelenecek buda çok önemli ve hangi borsalarda işlem görecek diye merak ediyorum
Pages:
Jump to: