Pages:
Author

Topic: [Unofficial Bulletin] Hdac | Bilgi ve spekülasyon alanı - page 6. (Read 6622 times)

legendary
Activity: 1264
Merit: 1008
Kasse incelemesi yayında!

Hocam gerçekten derin bir analiz olmuş teşekkürler eline sağlık. Hdac 2020’ye kadar iddia ettiklerini gerçekleştirirse gerçekten sağlam bir proje olmuş olacak.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
legendary
Kasse geldi, inceleme çok yakında Smiley

https://i.hizliresim.com/Y67YDl.jpg

[i mg]https://i.hizliresim.com/Y67YDl.jpg[/img]

Bu cüzdan detayları hakkında bilginiz varmı hocam, içinde hangi chainlere ait tokenler/coinler saklanabilir. Ledger gibi kullanımı ergonomikmidir falan ve ayrıca fiyatı ve nereden alınabileceği vb. yoksa şu an sadece hdac içinmi yapılmış.
1-2 güne kadar incelemesi hazır olacak. Başka sorularınız varsa yazın incelemeye ekleyeyim.

Bunun incelemesini ben de sabırsızlıkla bekliyorum çünkü Hdacla ilgili her şey komple bu projenin ne kadar gelecegi oldugunu gösterebilir. Umarim saglam ve efektif bir cüzdandır. İnceleme için de ayrica teşekkürler şimdiden.
Çok yorgundum yarına kalacaktı ama cihaz o kadar güzel ki dayanamadım hazırlıyorum bi kaç saattir. Bu gece eklerim Smiley

sr. member
Activity: 504
Merit: 251

Bu cüzdan detayları hakkında bilginiz varmı hocam, içinde hangi chainlere ait tokenler/coinler saklanabilir. Ledger gibi kullanımı ergonomikmidir falan ve ayrıca fiyatı ve nereden alınabileceği vb. yoksa şu an sadece hdac içinmi yapılmış.
1-2 güne kadar incelemesi hazır olacak. Başka sorularınız varsa yazın incelemeye ekleyeyim.

Bunun incelemesini ben de sabırsızlıkla bekliyorum çünkü Hdacla ilgili her şey komple bu projenin ne kadar gelecegi oldugunu gösterebilir. Umarim saglam ve efektif bir cüzdandır. İnceleme için de ayrica teşekkürler şimdiden.
legendary

hero member
Activity: 736
Merit: 504
Finma hdac için önemli bir olay. Eğer olurda onay alamazlarsa fiyatın daha da düşeceği kesin. İsviçrede olaylar nasıl işliyor bilmiyorum ama yatırım için finma onayını bekleyeceğim.

Ben Hdac'a Finma onayı gelmese bile işlerine devam edecekler diye biliyorum sadece Finma onayının kesinleşmesi için kripto para hakkında hiçbir spekülasyon yapmıyorlar.. Yani olursa çok iyi olur, olmazsa fiyat sabit kalır gibime geliyor. Uzun vade her türlü kazandırabilir.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Global Smart City Initiatives

Hdac Technology, Yonsei University, MGIMO University, RBI, and DREAM CHAIN today had an MOU ceremony for the establishment of 'Global Smart City Initiatives', an industry-academic collaborative partnership cooperation system.

Professor Kab-sung Kim of Yonsei University is also the Chief Advisor of 'Korean Smart Cities Special Committee,' which is a 'Presidential Committee on the Fourth Industrial Revolution.'

legendary
snip

Cihaz Ledger'e 10 basıyor fakat detayları PHI paylaşacak ayrıca cüzdan erc20 tokenleri dahil çoğu coini destekliyor, inceleme yazısı bekliyoruz inşallah  Roll Eyes
member
Activity: 378
Merit: 11

legendary
sr. member
Activity: 364
Merit: 250
Bekle babam bekle, zaten ömür beklemekle geçiyor. Gerçekten heveslendiğim max 2-3 proje olmuştur o yüzden hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Ama inşallah bu adamlar verdikleri sözü tutup yatırımcıyı veya holderları mutlu ederler.
legendary

hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
İyi proje, iyi ekip fakat arkasında gerçek bir şirket olduğu için her şeyi hukukuna uygun olarak yapmaya çalışıyorlar. Belli ki Finma onayı gelmeden de hiçbir şey yapma niyetinde değiller. Bakalım ay sonu ne olacak.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
İnceleyeceğim.
Lan buraya da mı geldin? Çok kızıyorum sana ama seviyorum da bir yandan, bazen bilinip de söylenmeyenleri dan dan söylüyorsun. Rahat dur ha !!
member
Activity: 378
Merit: 11
Hdac biraz yavaş ilerliyor ama çalışıyorlar gibi duruyor, ben cüzdana attım 25k kadar ve beklemeye geçtim 3-5 yıl eğer boga falan gelirde 1 dolar olursa satarım diye hedef koydum kendime onun haricinde bekleteceğim.
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
Win-Won-Betfury
Şuan için rakipsiz görüyorum hdac'ı gerçekten çok iyi bir proje olucak. borsada official listelenmediler ama fiyatıda gayet uygun görünüyor. Güncellemeler içinde teşekkürler hocam takip ediyoruz elinde sağlık.
Takımda çalışıyor gördüğnüz gibi fotoğraflardan
legendary
Hyundai BS & C-SK Telecom - Myeonghwa Industry, AI-based Smart Factory Strategic Collaboration

Hyundai BS&C Group, SK Telecom ve Myunghwa Ind, “AI tabanlı Akıllı Fabrika Çözümü Difüzyonu” için stratejik iş işbirliği için bir MOU imzaladı.
Hyundai BS&C Group'un CEO'su Roh Young Ju şunları söyledi:

"Hdac Private Smart Factory Platform tarafından desteklenen çeşitli hizmetleri araştırmayı ve geliştirmeyi planlıyoruz ve bu AI tabanlı Smart Factory çözümünü yükseltebileceğimiz en iyi endüstriyel IoT'ye özel middleware teknolojisini koruyacağız."

-Source-

legendary
yanlış konuya tosladın self moderated açmıştım  Cool

bunu bana Matthias9515 gönderdi ne iş bu işin peşini bırakmayacam artık burdayım ?

hoşgeldin krdşm biz de seni bekliyorduk

Evet şimdi gelelim bu spam coini millete nasıl kakalayacagınıza. Şimdi 0.1$dan 30 günde 2x düşmüş ve suan
$0,049473 USD (-4,92%)  dahada gidiyor demekki birileri iyi alttan satıs yapıyor misal ekib suanda 12 milyar sup görünüyor cmc listelememiş neden ? çünki sürekli artan bir Circulating Supply sahip 30günde 2x düşen coinden bu cıkartılır adamlar basıyorda basıyor token yeterki sizi kakalasınlar şimdi alın bakalım bu coini nasıl alacaksınız

doğru söylüyorsun ama Bitcoin'in Bitmain tekeli altında geliştiğini ve bu piyasanın Bitcoin temelli olması nedeniyle aslında Bitmain tarafından yönetildiğini unutuyorsun.

Hdac'ın şu anda 8561 GH/s madenci gücü var bu da 290.203 RX 570'e denk gelen bir kazım gücü olduğu anlamına geliyor.

Hdac'ı Jeonju, Ansan, Pyeongtek, Busan, Yongsan ve Çin'in bazı eyaletlerinde 3 farklı büyük madenci grubu kazıyor.

Kazım yapılan adresler de bunlar;

H7tX1eBtawayqkmNwzfQgE9cs8DL6uBUaQ
HERtkDYb9qtP3Hx6eGa1WJjXETjCobTjtq
HS39PwAP2shdockeaddPCBYP9FxU6FPEAR

8 Eylül'de yeni maden grubu eklendi 1250 gh/s kazım gücü var günlük hash değerinin %17sini oluşturuyor

HPB2mSeCvabV6ZZmKwkBmvjSuysC6XVRzF

Bu fiyattan almayın, 2020 halving de bu gruplar size 4 dolardan satacak zaten sen de o gün 100 milyon dolarlik madencilerin boşuna bu coini kazmadiğini anlayacaksin  Cool

finma onayindan sonra blok ödülü 10da 1'ine kadar dusurulecek, o zaman ralliye başlarız.

soru cevap şeklinde gidelim böylece 2020'de ben demiştim diyebileceğim postlar bırakmış olayım.

Tanesine 85 cent vermişim hey yavrum hey

Pre-sale 2017 Nisan'da 1 Bitcoin $1000 iken yapılmıştı, neden Bitcoin $14.000 iken ICO'da girdin ki hocam.. Geçmiş olsun  Angry
newbie
Activity: 17
Merit: 0
yanlış konuya tosladın self moderated açmıştım  Cool

bunu bana Matthias9515 gönderdi ne iş bu işin peşini bırakmayacam artık burdayım ?

hoşgeldin krdşm biz de seni bekliyorduk

Evet şimdi gelelim bu spam coini millete nasıl kakalayacagınıza. Şimdi 0.1$dan 30 günde 2x düşmüş ve suan
$0,049473 USD (-4,92%)  dahada gidiyor demekki birileri iyi alttan satıs yapıyor misal ekib suanda 12 milyar sup görünüyor cmc listelememiş neden ? çünki sürekli artan bir Circulating Supply sahip 30günde 2x düşen coinden bu cıkartılır adamlar basıyorda basıyor token yeterki sizi kakalasınlar şimdi alın bakalım bu coini nasıl alacaksınız

doğru söylüyorsun ama Bitcoin'in Bitmain tekeli altında geliştiğini ve bu piyasanın Bitcoin temelli olması nedeniyle aslında Bitmain tarafından yönetildiğini unutuyorsun.

Hdac'ın şu anda 8561 GH/s madenci gücü var bu da 290.203 RX 570'e denk gelen bir kazım gücü olduğu anlamına geliyor.

Hdac'ı Jeonju, Ansan, Pyeongtek, Busan, Yongsan ve Çin'in bazı eyaletlerinde 3 farklı büyük madenci grubu kazıyor.

Kazım yapılan adresler de bunlar;

H7tX1eBtawayqkmNwzfQgE9cs8DL6uBUaQ
HERtkDYb9qtP3Hx6eGa1WJjXETjCobTjtq
HS39PwAP2shdockeaddPCBYP9FxU6FPEAR

8 Eylül'de yeni maden grubu eklendi 1250 gh/s kazım gücü var günlük hash değerinin %17sini oluşturuyor

HPB2mSeCvabV6ZZmKwkBmvjSuysC6XVRzF

Bu fiyattan almayın, 2020 halving de bu gruplar size 4 dolardan satacak zaten sen de o gün 100 milyon dolarlik madencilerin boşuna bu coini kazmadiğini anlayacaksin  Cool

finma onayindan sonra blok ödülü 10da 1'ine kadar dusurulecek, o zaman ralliye başlarız.

soru cevap şeklinde gidelim böylece 2020'de ben demiştim diyebileceğim postlar bırakmış olayım.

Tanesine 85 cent vermişim hey yavrum hey
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Şu firma onayı gerçekleşse artık. Söylenilenler çok da yabana atılacak bir şey değil. Sürekli HDAC basılıyor. Firma onayı ve sonraki road map ta yazanlar yapılınca bir değeri olacaktır. Zaten o kadar kazım gücünü HDAC için kullananlar da bunun beklentisi içinde...
Pages:
Jump to: