Pages:
Author

Topic: Unutmalık Sepet. - page 3. (Read 19000 times)

legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
April 07, 2019, 11:57:22 AM
Zamanında sepetine BNB ekleyenler (2 sene önce) şimdiye kadar eğer tuttularsa çok sağlam kazanç elde etmişlerdir. 1 dolar altındaydı ilk çıktığında, şimdi 20 doları geçmek üzere... Geçen seneki boğa zamanında 20 doları da geçmişti ama bu seferki yükselişi BTC bazında oldu. 400 bin satoshi.
Adettendir, sepet de yazayım: EOS, TEZOS, ZRX, XRP.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
February 21, 2019, 11:17:46 AM
Benim şuanki yatırımların BTC, ETH, NEO, ADA, INS ama bunların yanına BNB eklemek isterdim. Gel gör ki kısmet olmadı, artık para da yatırmak istemediğim için varolanı hold yaparak beklicez. Arkadaşın sepeti fena gözükmüyor ama dediğim gibi riskli tokenlardan uzak durmak lazım.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
February 21, 2019, 10:44:38 AM
sepeti baya uzun bir süre unutmak gerekiyormuş gibi görünüyor başlığın açıldığı tarihi de göz önünde bulunduracak olursak tabii.
full member
Activity: 672
Merit: 100
February 20, 2019, 03:20:10 AM
O kadar yüksek fiyatlardan giriş yapanlar var ki beklemekten başka çareleri yok . Şu sepet için bile yıl sonunu beklemek gerekebilir.
member
Activity: 532
Merit: 29
February 18, 2019, 04:22:00 PM
Piyasa ayı sezonunda büyük kan kaybetti. Bununla beraber coinler de aynı şekilde çok sert düşüş yaşadı.

Unutmalık sepetin içeriği şu an yapılacaksa majör coinlerden oluşmalı diye düşünüyorum. Muhtemel boğada en çok toparlanan onlar olacaktır.
full member
Activity: 630
Merit: 102
February 17, 2019, 09:27:49 AM
Paramı erittim de erittim şuan bir sepet dizemem ; fakat beklediğim bountylerden sağlam bir kazancım olursa direkt şu şekil bir sepet yaparım:

%40 BTC
%20 ETH
%20 NEO
%20 Diğer araştırdığım coin (muhtemelen 3-4 coine bölerim bu kısmı)

Öğrenci gözüyle baktığım için bounty kazançları (tabi eğer bu piyasada düzgün çkış yaparsa) benim için çok iyi bir kapı olacak.
member
Activity: 244
Merit: 20
February 16, 2019, 03:36:31 PM
Acaba unutmalık sepet gerçekten unutuldumu yoksa azimle hold etmeye devammı çok merak ediyorum. Allah hepimize sabır versin gerçekten, çoğumuz %90 lara yakın kayıp yaşadık ama er geç muhakkak boğa gelecektir. Sabretmekten başka yapabilecek birşey yok malesef.
jr. member
Activity: 98
Merit: 1
CAT.EX Exchange
February 16, 2019, 06:12:43 AM
Böyle bir sepet yapsam kesinlikle içine HOTu eklerdim.Son zamanlarda baya bir yükseldi.Dünde bir pump yedi.Bence ilerde kendi mainnetine geçince dahada değerlenebilir.
member
Activity: 462
Merit: 42
February 16, 2019, 02:48:48 AM
mantık oldukça iyi unutmalık sepet mantığı yani buaradaki tokenlere zaten karışmayın dmeiş adam onlara birşey söyleyemeyiz doğal olarak herkesin bir sepeti vardır benimde yakın ledger almam lazım bu konudan bunu öğrendim Cheesy
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
February 15, 2019, 06:12:56 PM
Unutmalık sepette şu an için mantıklı gelmiyor açıkçası Piyasada biraz heyecan olsa bu durum anlam kazanabilir. Benimde var açıkçası ama şuanda bir anlam ifade etmiyor gibi duruyor aslında.
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
February 15, 2019, 05:20:58 PM
Copytrack beklenmedik şekilde güzel kazanç bıraktı bunun olduğu dönem pazar 400 milyar dolar civarında seviyelerde tutunmuştu bu günden farklı senaryolar hayata geçti unutmalık sepet yapanlara bounty kampanyalarından gelen tokenleri acele etmeyip tutmaya devam etmelerini öneririm.
member
Activity: 574
Merit: 14
December 09, 2018, 04:23:55 AM
şu sene başından beri unutmalık sepet yapıp da hiç satmayanın hali hep zarar. sene başında copytrack mı ne bu isimde bir bountye katılmıştım. borsada para ettiğini görüp sattım. valla iyi ki satmışım. birkaç yüz doları almıştım. bunu yapmamış olup, hold etsem işimiz fenaydı.
full member
Activity: 518
December 05, 2018, 08:31:09 PM
Hocam ılk başlardakı gıbı olmuyor guzel gıderken dusse bıle bır sey olmaz dıyorsun tekrar tekrar boğayı bekle sımdılerde dıbın dıbını gör cok can sıkıcı anlıyorum senı Smiley
member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
December 05, 2018, 05:29:04 PM
Hodldan başka yapacak pek bir çare yok sanırım, yeterince sepetler battı artık yapacak şey umutla zamanlar geçirmek
sr. member
Activity: 560
Merit: 251
December 05, 2018, 02:43:19 PM
sepetinizi inceledim de hocam 1 aylık grafikte bile yüzde 50 zarar yazmışsınız üzüldüm adınıza ama sektör genel olarak böyle kan ağlıyor

Evet malesef herkes bu durumda şuanda umarım benim gibi son 10 ay içerisinde sepet yapan yoktur diyeceğim ama görüyorum herkes kan ağlıyor ama merak etmeyin çok fazla zamanı kalmadı er ya da geç yüzümüzü güldüreceğini düşünüyorum ve tabiki yatırım tavsiyesi vermediğimi belirtmek istiyorum Smiley

Kaybın olduğunda gülecek insan çoktur; kazandığın zamanda imrenecek çok insan vardır keşke bende yapsaydım diye . Seni alakadar olayda şu cebinden çıkan para hiç olsa bile seni üzmemesi ve bu yatırımları yaptığın coinlerin gerçekten yatırım yapılmaya değer olması. Eğer yatırdığın miktar seni sıkıntıya sokmayacaksa ve güveniyorsan boşver ayları yıllar dursun gerisi boş  Wink

Kesinlikle katılıyorum bende hep bunu anlatmaya çalışıyorum, kimsenin lafı ile bir şey alıp satmayın gerek yatırım gerek normal hayatta o almış falan diye ayakkabı bile almayın kendi kafanızı kullanın başkası size ağlamaz ama fikirlerinize yön verebilir.
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
December 05, 2018, 02:18:50 PM
sepetinizi inceledim de hocam 1 aylık grafikte bile yüzde 50 zarar yazmışsınız üzüldüm adınıza ama sektör genel olarak böyle kan ağlıyor

Evet malesef herkes bu durumda şuanda umarım benim gibi son 10 ay içerisinde sepet yapan yoktur diyeceğim ama görüyorum herkes kan ağlıyor ama merak etmeyin çok fazla zamanı kalmadı er ya da geç yüzümüzü güldüreceğini düşünüyorum ve tabiki yatırım tavsiyesi vermediğimi belirtmek istiyorum Smiley

Kaybın olduğunda gülecek insan çoktur; kazandığın zamanda imrenecek çok insan vardır keşke bende yapsaydım diye . Seni alakadar olayda şu cebinden çıkan para hiç olsa bile seni üzmemesi ve bu yatırımları yaptığın coinlerin gerçekten yatırım yapılmaya değer olması. Eğer yatırdığın miktar seni sıkıntıya sokmayacaksa ve güveniyorsan boşver ayları yıllar dursun gerisi boş  Wink
sr. member
December 05, 2018, 02:11:22 PM
İleride piayasaki mevcut kripto paraların yüzde 80 nin yokolacağını düşünen biri olarak. Bitcoin ve erherden başka bir şeye yatırım yapılmaz gibi geliyor.

Söylediklerinize maalesef katılıyorum Sad evet şuanki coinlerden bir çoğu yok olacak ve belli coinler kalacaktır ama tabi hepsi yok olur diyemeyiz biraz da atıp tutmaya çalıştım bu sepeti yaparken ama tutamadık hayırlısı artık Smiley
Ben her zman kullanılacağını düşündüğüm ve hali hazırda çalışan bi sistemi olan coinlere yatırım yapıyorum. Mesela bnb token asla bitmeyeceğini düşünüyorum daha da gelişecektir dex gelince

Öyle düşünmenizi tavsiye etmiyorum binance bir sorun yaşar yada yeni bir borsa çıkıp binance'ın önüne geçer ise yada herhangi birşey olabilir borsa kapatılabilir mesela Smiley Dex gelince bir şeyler değişecektir tabii
Ama bunu hepsinde yaşayabiliriz. Şu anda göz önünde çalışan gerçekten sistemler benim için daha iyi gözüküyor. Unutmalık dediğimiz sepetleri tamamen unutmıcaz heralde arada girip bakmak lazım Smiley

Smiley Evet tabii ama dediğim gibi binance şuan güvenilebileceğimiz tek coin bile olsa fazla güvenmemek gerektiğini ve her an herşeye hazırlıklı olunması gerektiğini anlatmaya çalışıyorum Smiley
full member
Activity: 490
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
December 04, 2018, 07:51:04 AM
İleride piayasaki mevcut kripto paraların yüzde 80 nin yokolacağını düşünen biri olarak. Bitcoin ve erherden başka bir şeye yatırım yapılmaz gibi geliyor.

Söylediklerinize maalesef katılıyorum Sad evet şuanki coinlerden bir çoğu yok olacak ve belli coinler kalacaktır ama tabi hepsi yok olur diyemeyiz biraz da atıp tutmaya çalıştım bu sepeti yaparken ama tutamadık hayırlısı artık Smiley
Ben her zman kullanılacağını düşündüğüm ve hali hazırda çalışan bi sistemi olan coinlere yatırım yapıyorum. Mesela bnb token asla bitmeyeceğini düşünüyorum daha da gelişecektir dex gelince

Öyle düşünmenizi tavsiye etmiyorum binance bir sorun yaşar yada yeni bir borsa çıkıp binance'ın önüne geçer ise yada herhangi birşey olabilir borsa kapatılabilir mesela Smiley Dex gelince bir şeyler değişecektir tabii
Ama bunu hepsinde yaşayabiliriz. Şu anda göz önünde çalışan gerçekten sistemler benim için daha iyi gözüküyor. Unutmalık dediğimiz sepetleri tamamen unutmıcaz heralde arada girip bakmak lazım Smiley
sr. member
December 04, 2018, 07:47:28 AM

full member
Activity: 490
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
December 04, 2018, 07:45:31 AM

Pages:
Jump to: