Popusti dolaze tek od 100 komada na dalje, opcije ispod 100 komada postoje, ali je znatno skuplje. Odnosno 10 brandiranih će te doć skuplje od 10 ne-brandiranih.
A ti onda uzmi 101 komad
zbog popusta #2. OneKey traže $85 po komadu za Classic verziju, s time da trebaju mjesec dana da sve završe. Šalju također DHL-om bez beda, isto su van EU-a. Pričalo se sa Seanom.
Da, OneKey je imao bug nedavno ali je to bilo brzo popravljeno pa se ne bih brinuo oko toga.
Svi open source hardverski novčanici imaju više ovakvih javnih bugova jer nemaju potpisan NDA kao ledger i drugi close source novčanici.
Mislim da je OneKey mini za $58 boljia ponuda on OneKey Classic $85.
#3. Ledger traži 70€ (pazi, gore su dollari, ovo je eur) za Nano S Plus, 115€ po komadu za Nano X, trebaju oko dva tjedna te (za razliku od ovih gore) šalju iz Francuske, znači reverse VAT. Pričalo se sa Julie.
Ledger Nano x model ne bih uzeo ni da mi ga daju besplatno
#4. BitBox02 traži 97,7€ po komadu (EUR opet u pitanju), treba im oko 3 tjedna, šalju UPS-om iz Švicarske, pričalo se sa Janom (ne voda Jana, već Jan
)
Nije loše, a i oni su isto open source.
Passport se nije javio preko više kanala, uopće nisu responzivni.
Mošeš ih pokušati kontaktirati na forumu PM porukama zherbert, ali imaj na umu da je Passport harderski novčanik samo za bitcoin:
https://bitcointalksearch.org/user/zherbert-955417Ovako na prvu nisam siguran oko Ledgera jer ga se dosta kurva po konferencijama, a zaintrigrirao me taj Trezor i Open Source aspekt OneKeya. Što ti misliš @Dkbit98?
Koja je svrha tih 100 hardverskih novčanika? Samo za Bitcoin ili i za BTC i shitcoine?
Za Trezor čekam njihovu novu generaciju hardverskog novčanika sa sigurnosnim elementom, Trezor One je star model i mogao bi biti povučen u bliskoj budućnosti, a Trezor Model T je po meni preskup.
Kontaktirao sam CEO Keyston-a i on kaže da rade brandirane novčanke, ali sada rade na novoj generaciji novčanika koja izlazi u Q3 ove godine.
Ako želiš open source, BitBox02 i OneKey su najbolje opcije trenutno.
A i on ce ti sigurno predloziti da uzmes Ledgera jer je on njihov najveci fan na forumu.
Ne nisam. osim možda u nekoj paralelnoj stvarnosti.
Pisao sam više o tom OneKey hacku:
https://bitcointalksearch.org/topic/onekey-hardware-wallet-hacked-5439320