Pages:
Author

Topic: VERTCOİN - Vertpig açıldı, Vertbase'in 1 haziranda açılması bekleniyor... - page 11. (Read 2450 times)

member
Activity: 194
Merit: 12
Trust me. I'm a holder.
ripple gibi durup durup turnayı gözünden vurmasını bekliyorum bende çoğu eski coinler tek tek binanceye giriyor vertcoinde girerse direk 10 dolarları göreceğini düşünüyorum heleki vertbase açılmadan önce girerse tadından yenmez.(bir duyum almadım sadece hayaller Smiley )Ama atomic swap olayından fazla beklentiniz olmasın birkaç coin zaten bunu başardı birçoğuda roadmapine ekledi sıradan bir özellik konumuna geldi artık bence.
member
Activity: 280
Merit: 13
vallahi şu ana kadar bir şey olacak olsaydı çoktan olmuştu. vtc' nin piyasalara dahil olması üzerinden 4 seneyi aşkın zaman geçmiş. ben şahsen paramı daha faydalı başka kanallarda kullanmayı tercih ederim.

2018 Yol haritasına bakacak olursak bu sene çoğu koinde olmayan özellikleri hayata geçirecekleri aşikar.
member
Activity: 532
heyecanla bekliyoruz umarım bu yaptıklarında başarılı olurlar. güvendiğim için ciddi miktar yatırım yaptım. umarım tekrar alt coinler yükselişe geçince şöyle bir x20 yapar. yapmaması için hiçbir sebep yok. hodl olduğum için en az x10 yapmadan satmayı düşünmüyorum. umarım beklentimizi karşılar.
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
vallahi şu ana kadar bir şey olacak olsaydı çoktan olmuştu. vtc' nin piyasalara dahil olması üzerinden 4 seneyi aşkın zaman geçmiş. ben şahsen paramı daha faydalı başka kanallarda kullanmayı tercih ederim.
newbie
Activity: 51
Merit: 0
ay sonunda vertbase'e benzer bir site, vertpig açılışı yapacaklar. vertcoin-ltc, vertcoin-gbp, vertcoin-btc takası yapılacak ilk zamanlarda.
member
Hangi koin'ler arası Atomic Swap'ın hazır olduğunu bu web sitesinden öğrenebilirsiniz: https://www.swapready.net 

Ve tabii ki vertcoin'de orada...
member
Activity: 532
sabırla bekliyorum bakalım neler olacak umarım beklediğime değer her fırsatta almaya çalışıyorum tekrar yükselişe geçince iyi yerlere gelir. sabrın sonu selamet deyip elimde tutuyorum. miktarı da gerçekten çok iyi. nasip kısmet artık...
member
Vertcoin asıl yükselişi binance'a ve huobi'Ye girdiğinde yaşayacak.

Temennimiz binance'a girmesi. Böylesine güçlü bir projenin orada olmaması ayıp olur  Smiley
full member
Activity: 279
Merit: 100
2018 roadmap'te new exchange list var
bunu vertbase.com launch olmadan önce duyururlar ise bir taşta iki kuş olur vtc uçar gider .

Geçenlerde tweet atmışlardı . istenilen fon toplandı diye o fon ile yeni borsaya giricekler sanırsam büyük ihtimal binance eklicek .
newbie
Activity: 51
Merit: 0
member
Öngörüm'e göre 2-3 hafta içinde tedavülde olan vertcoin sayısı 43 milyonu geçecek. 09.02.2018 Anlık: 42.854.325 VTC

Sürekli bu şekilde Vertcoin sayısının artmasıyla ilgili mesaj atmışsınız ilgimi çekti. Bunun sürekli yükselmesinin ne gibi zarar var? Ben anlamadığım için soruyorum.

Zararı yok, artması olumlu yönde. Sınırlı bir şeye talep artarsa fiyat artar. Balinalar vertcoin'i peyderpey topluyor. Amacım bunu gösterebilmek.
member
Activity: 1264
Merit: 43
Öngörüm'e göre 2-3 hafta içinde tedavülde olan vertcoin sayısı 43 milyonu geçecek. 09.02.2018 Anlık: 42.854.325 VTC

Sürekli bu şekilde Vertcoin sayısının artmasıyla ilgili mesaj atmışsınız ilgimi çekti. Bunun sürekli yükselmesinin ne gibi zarar var? Ben anlamadığım için soruyorum.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Dolar ile direkt VTC alımı BTC den bağımsız hareket için önemli bir adım. Aslında şöyle düşünüyorum. Devletler yasakçı zihniyet ile yakşalımları sürdürürlerse bitcoin daima populer olacak gibi gözüküyor. Eğer dolar kapısı pek çok Token için doğrudan açılırsa dengeler değişebilir.
member
member
Vertcoin twitter paylaşımı; "Oh man, 2018 is going to be fun..."

[i mg]https://pbs.twimg.com/media/DVXqNQzW0AAIdcp.jpg:large[/img]

Bi yapamadılar şunları. Ellerini çabuk tutsalar da herkes sevinse mutlu olsa Cheesy
Şaka bi yana vert gelişmelerini hızlandırırsa güzel olacak. Önümüzdeki beklenen çıkış döneminde kendine çok iyi bir yer edinebilir.

Az kaldı... 40 güncük Smiley
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Vertcoin twitter paylaşımı; "Oh man, 2018 is going to be fun..."

[i mg]https://pbs.twimg.com/media/DVXqNQzW0AAIdcp.jpg:large[/img]

Bi yapamadılar şunları. Ellerini çabuk tutsalar da herkes sevinse mutlu olsa Cheesy
Şaka bi yana vert gelişmelerini hızlandırırsa güzel olacak. Önümüzdeki beklenen çıkış döneminde kendine çok iyi bir yer edinebilir.
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
dolar ile coin alma kapıları zamanla çoğalacak gibi geliyor. sırf bu yüzden bitcoin zamanı gelince geri plana düşecektir, her şeyi bitcoin temelli yapıyoruz şu an.

vertcoin açıkcası sinsi sinsi ilerliyor. lightning network muhabbeti ilk çıktığında bahsedilenlerden biriydi. mart ayında küçük bir pump yaşayacaktır ama güncel hayatta kullanılabilirlik önemli.
full member
Activity: 1019
Merit: 146
gleceğinin çok fazla iyi olacağını düşündüğüm coinlerden.umaırm sistemi sorunsuz ulaşır kullanıcıya ve iyi bir kullanıcı kitlesi ile çok güzel fiyatlancaktır.
member
member
Activity: 406
Merit: 10
Resimde subliminal mesaj yok galiba 4.2 $ dan hesaplamışlar. Görüntülerde 15-20 dolar yapsalar oluşacak beklentiyle hareket gelirdi en azından.  Smiley
Pages:
Jump to: