Pages:
Author

Topic: VERTCOİN - Vertpig açıldı, Vertbase'in 1 haziranda açılması bekleniyor... - page 13. (Read 2450 times)

sr. member
Activity: 448
Merit: 250
vertbase açıldığı zaman çok daha güzel yerlere geleceğine eminim. Sağlam bir geçmişi ve ekibi var. Sağlam coinler listemde yer alıyor.
full member
Activity: 392
Merit: 101
Evet network marketing ve network ayrı ayrı şeyler, tamamen birbirinden bağımsız yani.
member
Activity: 280
Merit: 13
01.02.2018

Market Cap: $142.023.073 USD
Circulating Supply: 42.739.800 VTC
Price: $ 3,32
member
Benim anladığım kadarıyla NETWORK MARKETING işi yapan ponziciler ile vertbase deki ''NETWORK'' aynı zannedilmiş galiba. Yada ben öyle anladım. İkisi başka konu. Vertcoin direkt alış satış yapabileceğiniz kendi platformunu açıyor. Bu da pump demek benim sözlüğünde.

O yorumu yapan arkadaş post kasıyor diyeceğim de merit sisteminden de haberi yok galiba.
full member
Activity: 518
Merit: 102
Benim anladığım kadarıyla NETWORK MARKETING işi yapan ponziciler ile vertbase deki ''NETWORK'' aynı zannedilmiş galiba. Yada ben öyle anladım. İkisi başka konu. Vertcoin direkt alış satış yapabileceğiniz kendi platformunu açıyor. Bu da pump demek benim sözlüğünde.
member
Activity: 350
Merit: 25
VERTCOİN HAKKINDA HİÇ BİR BİLGİM YOK AMA VERTCOİN NETWORK YAZILAN YERLERDEN KORKMAK GEREKİYOR DAHA ÖNCE 1-2 SENE ÖNCE HER YERDE NERWORKLARAÇILMIŞTI MİLLETİ SOYUP SOĞANA ÇEVİRDİKTEN SONRA TÜM PARALARI TOPLAYIM TÜMDEN HEPSİ TEK TEK ORTADAN KAYIP OLDULAR TEPKİNLİ OLMAKTA FAYDA VAR  Cry

Ne diyosun anlamaya calistim, anlayamadim devrelerin yanmis sanirim.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
VERTCOİN HAKKINDA HİÇ BİR BİLGİM YOK AMA VERTCOİN NETWORK YAZILAN YERLERDEN KORKMAK GEREKİYOR DAHA ÖNCE 1-2 SENE ÖNCE HER YERDE NERWORKLARAÇILMIŞTI MİLLETİ SOYUP SOĞANA ÇEVİRDİKTEN SONRA TÜM PARALARI TOPLAYIM TÜMDEN HEPSİ TEK TEK ORTADAN KAYIP OLDULAR TEPKİNLİ OLMAKTA FAYDA VAR  Cry

Arkadaş ne adamlar var, network ingilizce bir kelimedir, Türkçe'ye "ağ" falan gibi çevrildiğinde yetersiz kaldığı için orjinalini yazdım. Seninki her sakallıyı dedem mi sandın hesabı olmuş bro Smiley))

Vertcoin'in kuvvetli network'ü var demek, Vertcoin'i destekleyen, ona inanan, sadık ve güçlü bir kullanıcı, madenci ve yazılımcı kitlesi var, fiyat destek bulur daha da düşmesine izin vermezler manasına geliyor, lütfen doğru anlayalım mesajın anafikrini. İyi Çalışmalar
newbie
Activity: 51
Merit: 0
VERTCOİN HAKKINDA HİÇ BİR BİLGİM YOK AMA VERTCOİN NETWORK YAZILAN YERLERDEN KORKMAK GEREKİYOR DAHA ÖNCE 1-2 SENE ÖNCE HER YERDE NERWORKLARAÇILMIŞTI MİLLETİ SOYUP SOĞANA ÇEVİRDİKTEN SONRA TÜM PARALARI TOPLAYIM TÜMDEN HEPSİ TEK TEK ORTADAN KAYIP OLDULAR TEPKİNLİ OLMAKTA FAYDA VAR  Cry

vertcoin 2014'ten beri bu piyasada olan bir coin, milleti soyup soğana çevirmek gibi bir amaçlarının olmadığını marketing yerine teknolojiye odaklanmalarından anlayabiliriz. yıllar geçtikçe kripto para piyasasındaki çoğu coin shitcoin olacak, hiç bir yenilik ve farklılık getirmedikleri için yok olup gidecekler. ayakta kalan coinler ise teknolojilerini geliştirmiş coinler olacak, vertcoin gibi. ekibin amacı bu. zaten bu piyasada 4 senedir var olan bir coin'le, 1-2 yıllık coinleri kıyaslamamak gerek.
 vertbase, coinmarketcap'ta 125.sırada olan  bir coin için oldukça cesur bir hamle değil mi? bir senedir planlıyorlar bunu. 125.sıradalar çünkü dump-pump coini değiller ve hiç olmadılar.
sabırlı olmak lazım. yazdan bu yana 7.80 $'dan 3.80 $'lara kadar düşen strat geliyor aklıma. uçuşa geçtiğinde 19$'ları bulmuştu. vertcoin de neden bunu yapmasın? 8 $'lardan 3.50$'lara kadar düştü.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
şu anda çok ucuzlamış durumda, bu seviyeler alım için uygundur. Çok kuvvetli bir networkü olan VTC'nin en az 10 USD'a kısa zamanda tekrar ulaşması sürpriz olmaz.
member
Activity: 476
Merit: 75
Bende projeye çok güvenenlerdenim . LTC de ZEC de çok sağlam projeler bence ve çok ağır ilerlerdiler diğer altlara oranla ama sağlam ilerlediler VTC yi de bu klasmanda görüyor.
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
Vertcoin projesine güveniyorum. Yatırım yapanı yolda bırakmayacak. Kendi borsası olması büyük bir avantaj. Rengi doları andırıyor gerçekten, hep yeşil kalsın, para kazanalım.
sr. member
Activity: 370
Merit: 250
vertcoin'in erken dönem yatırımcılarından biriyim ve hala elimde tutuyorum bu senenin 9. ayına kadr elimde tutmayı düşünüyorum ya da sonuna kadar fiyatta cidd ibir değerlenme olacağına eminim
member
Vay be Vertcoin 125. sirada 38.000 sats da surunmekte.

Bunu redditci tayfasi hergun duzenli shilling yapardi, ah ne gunlermis be.

Stealth protocol mu ne vardi onu yaparlarsa belki privacy coiniz ayagina tekrar canlanir.

isimden kaybediyor bana sorarsanız. ilk 20 için rebranding gibi bir şey yapmaları lazım.

Aslında, vertcoin logosunun rengi doların o yeşil rengini anımsatıyor.

sr. member
Activity: 883
Merit: 262

Stealth protocol mu ne vardi onu yaparlarsa belki privacy coiniz ayagina tekrar canlanir.

isimden kaybediyor bana sorarsanız. ilk 20 için rebranding gibi bir şey yapmaları lazım.
member
Kendi sitelerinden usd ile satılması konusunda kafamda soru işaretleri var.
Tekbir coin ile ne kadar hacim oluşturacaklar?
Kim bittrex yada polodan almak varken siteye yönlenir?

Coinbase gibi olacak. Eklemeler yapılacaktır.
member
Activity: 350
Merit: 25

member
Activity: 406
Merit: 11
Kendi sitelerinden usd ile satılması konusunda kafamda soru işaretleri var.
Tekbir coin ile ne kadar hacim oluşturacaklar?
Kim bittrex yada polodan almak varken siteye yönlenir?
member
full member
Activity: 518
Merit: 102
VTC biraz yavaş kaldı. ZEC de LTC hızlı yukselen çok pump yiyen coinlerden değillerdi hatta genel yukselmelere bakılınca düşük bile kaldırlar ETC bu klasmanda değil zaten o ap ayrı bir mevzu. VTC de bekletsede yukarılara yürüyecektir bence.
full member
Activity: 238
Merit: 100
Hocam proje çok sağlam araştırmalarım arasındaydı ama gelgit yapınca üstünde çok duramamıştım burda görünce yine bi heyecanlandım umarım sağlam bişeyler gelir.
Pages:
Jump to: