Pages:
Author

Topic: VERTCOİN - Vertpig açıldı, Vertbase'in 1 haziranda açılması bekleniyor... - page 14. (Read 2450 times)

full member
Activity: 630
Merit: 101
Hedefim 200 civarı VTC ile hold yapmak az kaldı sayıyı tamamlamama sonra başka bir proje için yatırımaraştırması yapabiliirim. Yakın planda 50 uzunda 100 doları görebilir. 200*100 de 20000 dolar yapar benim için on numara gelir demek Cheesy
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
3-4 aydır elimde 200 kadar var. Ledger'a attım. Satmayı düşünmüyorum. Sayısını da 500-700 kadar yapıp bir süre unutmayı düşünüyorum. Güvendiğim coinlerden bir tanesi. LTC'nin çıkışını yapmas için bir engel yok önünde.

Hocam sorması ayıp vertcoin'e portfoyunuzun en fazla % kaçını ayıracaksınız?
Benim portföy çok dağınık hocam.
Tam bir hodl'cuyum öncelikle bunu söyleyeyim. 6 aydır tamamen hodl'dayım bi kaç coin hariç. Portföy'de 40'ı geçti coin sayısı ama azaltmaya gideceğim. VTC kalacak tabi listede. Ve bi %10-15 ayırırım sanırım.
member
Activity: 280
Merit: 13
3-4 aydır elimde 200 kadar var. Ledger'a attım. Satmayı düşünmüyorum. Sayısını da 500-700 kadar yapıp bir süre unutmayı düşünüyorum. Güvendiğim coinlerden bir tanesi. LTC'nin çıkışını yapmas için bir engel yok önünde.

Hocam sorması ayıp vertcoin'e portfoyunuzun en fazla % kaçını ayıracaksınız?
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
member
Activity: 154
Merit: 10
Bende piyasaya ilk girdiğinde bir al sat hamlesinde bulunmuştum fakat şuan için  soracak olursanız pişman değilim fakat  daha da artma şansı var benim sattığım seviyeye gore
member
Activity: 756
Merit: 16
Tren kaçmadan yakalayın bu haberle birlikte yükselişe geçecek gibi duruyor
member
Herkese merhaba, yerinizi aldınız mı? % kaç?
member
Yaklaşık 2 hafta önce vertcoin'in dolaşımdaki miktarını not almıştım. 200.000 adet artış gerçekleşmiş.

sr. member
Activity: 420
Merit: 260
Elbetteki piyasaya olumlu yansıyacak. Biz de bunu bekliyoruz Smiley Aldık zamanında hala tutuyoruz elimizde. Artık beklediğimiz fiyatlara çıksa da emekli olsak Smiley
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
Harbiden bunu görmemişiz yani , adamlar çok güzel yapmış beğendim. Ama gidip almaya şuanlık cesaretim yok Smiley
full member
Activity: 602
Merit: 118
Hiç mi vertcoin yatırımcısı yok  Shocked

ben varım hemde kapı gibi. yaklaşık 2 aydır elimde tutuyorum. çoğu yerde iyi gidecek haberlerini okuyorum. ama 1 ileri 1 geri olduğu yerde sayıyor. umarım sert bi gidiş yapar da tutamayız. alamayan arkasından sadece bakar.
member
Activity: 406
Merit: 11
Vertcoin ile ilgili genelde geleceğin litecoini görüşü vardı.
Buradan aldığı hızla 0,5$ seviyesinden 10$ seviyelerine geldi ve geri çekildi. Takipte fayda var.
member
Activity: 168
Merit: 10
gelen haberlerle güzel bir ivmeye kavuşacaksa alına bilir ama fiyatı biraz yüksek gibi
member
Activity: 194
Merit: 12
Trust me. I'm a holder.
Avantajları

Asic cihazlara karşı sert tutumu ve algoritmasının halen acis cihazlarla kazılamaması.
Segwit gerçekleştirmiş olması.
Lighting network tamamlanırsa  bitcoinle beraber fiyatı artacak olması.
Block ödülün yarıya düşmesi.
vertbase.com sitesi
full member
Activity: 224
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
geçmişten bu yana takip ettiğim bir koin vert. ve ufak önemsiz bir tutarda da yatırımım var. astronomik bir yükseliş gelmeden kaza bela olmadıkça da satmayı hiç düşünmüyorum. haber güzel ve işimize yarayabilir. paylaşım için teşekkürler.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Uzun araştırmalar sonucunda bugün bir miktar sepetime ekledim. Maliyet 40k sat. Mart ayı itibari ile güzel gelişmeler yaşanacak öyle görünüyor. Litecoin'in geçmişine benziyor arkadaşın söylediği gibi. Geçmiş dönemlerine bakılırsa stabil bir seyri mevcut pump yememiş ve çizgisini bozmamış görünüyor. Vertbase ile çok farklı yerlere geleceğini düşünüyorum. Herkese bol kazançlar. Saygılar. 
full member
Activity: 378
Merit: 100
Kesinlikle portföyde bulunması gereken coinlerden. Vertbase açıldıktan sonra şüphesiz fiyata olumlu etki yapacaktır.

elbette faydası olacak. bu coin benim en büyük pişmanlıklarımdan birisi. her defasında almaktan vazgeçtim ama o yükselmeye devam etti  Smiley
newbie
Activity: 28
Merit: 0
Kesinlikle portföyde bulunması gereken coinlerden. Vertbase açıldıktan sonra şüphesiz fiyata olumlu etki yapacaktır.
member
Hiç mi vertcoin yatırımcısı yok  Shocked

valla kardeş bende sayende duydum projeyi sonra internet sitesine girdigim yazdigin adamlar yapmiş valla gayet başarili duruyor. araştirmak gerekli bu projenin ico su vs ne zaman yapildi ico fiyatindan ne kadar firlamiş buralara gelmiş alim noktaları nasil acaba onlari bir bulsak iyi olacak muhtemelen 31 martta dediklerini yapabilirlerse fiyatina yansiyacaktir coinbase ile ilgili  kapişma durumu için atilacak büyük bir adım sonucta isim de güzel denklemişler vertbase aklimizda bulunsun iyi şeyler hissediyorum projeyle ilgili fiyati 10 dolarlara kadar dayanmiş şuan 5 küsürlerde yari yariya değer kaybetmiş muhtemelen geç roadmap ve updatelerden dolayidir diye düşünüyorum. yeni yeni atağa geçiyosa değerlendirilmeli.

katılıyorum.
member
Activity: 742
Merit: 19
Vertcoin sağlam coinlerden biri.Piyasanın bozuk olmasından dolayı çıkışını bir türlü gerçekleştiremedi.Mart tarihine yaklaşmaya başladığımızda güzel yükselişler gelecektir diye umuyorum.
Pages:
Jump to: