Pages:
Author

Topic: VERTEX İco Dolandırıcılığının Önüne Geçebilir. - page 5. (Read 2670 times)

copper member
Activity: 252
Merit: 0
Yaptıkları hatadan dönseler bile (döneceklerini sanmıyorum) benim için ve bir çok insan için vertex bitmiştir. Bu saatten sonra adam gibi dağıtım yapsalar kaç yazar. Bu piyasada her şey pamuk ipliğine bağlı, çok dikkat etmen lazım en ufak bir hatada bütün her şeyi alt üst edebilirsin. İşte vertex o hatayı yaptı.
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
Bu kadar heyecanla başlayan projenin son hali hiç hoş durmuyor. Şunu anlamaları gerekiyor kendi projeleri için potansiyel alıcı topluluğu yine bizleriz.Proje güvenirliğini kaybetmemeli.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Herkese hesapladıkları tokenleri yolladılar.
Şimdi sanırım form dolduranlara yani hakkını arayanlara özel dağıtım yapılacak.
Ortalığı karıştırmayalım şimdilik
Eğer göndermezlerse o zaman bir çaresine bakacağız.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Baya bir yatırım yapmıştım vertex e bakalım ne olacak en son topladıgım mallar hala elimde pekte satmak istemiyorum aslında umarım düzeltirler.
jr. member
Activity: 252
Bunlara bu saatten sonra güven olmaz. Makale yazdım 75 token göndereceklermiş. Elin araplarına KYC yapacağım birde.Bırak ya haram zıkkım olsun.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
doldurmalarını istedikleri form da pasaport bilgilerini içeren bir form. yani öyle klasik "forum adı, mail adres, cüzdanı vs." gibi klasik basit formlardan değil. ırkçı deyin bana fark etmez ama araplardan da daha iyisini beklemek harbiden salaklık Grin
member
Activity: 612
Merit: 10
Ico dolandırıcılığının önüne geçmek için kurulan bir platformun bizzat kendisinin dolandırıcılık peşinde koşması ironik olduğu kadar kripto para piyasasının kimlerin elinde olduğuna dairde baya bir analiz içeriyor kendi içinde. Şaka gibi ama hiç komik değil.
jr. member
Activity: 98
Merit: 1
CAT.EX Exchange
Vertex ödülleri sanırım daha dağıtılmadı.Telegram Admini dağıtımın 3-4 gün içinde başlayacağını söylemişti.Sitelerinde Tokenleri satmak için S1 seviye KYC istiyorlar.
member
Activity: 392
Kusura bakmayın ama Vertex scam proje ayıklamak için kurulmuş olmasına rağmen en büyük scam hareketi projeyi 1 ay boyunca tanıtan bounty ekibine 13 kat az ödül yollayarak yapıyor. Bu vizyonu belirlemiş bir projeden bunu hiç beklemezdim.
member
Activity: 462
Merit: 42
evet paylaşımdaki edite tamamen katılıyoruz projede olumsuz gelişmeler var proje sahiplerin tokenlerin üstüne yatmaya çalışıyor 2 aydan fazla imzada kalan adam twitterla 2 rt yapanla aynı tokeni aldı vaad edilenden 13x düşük dağoıtım kararı alındı. 10x de dağıtımdan sorna düşsse 100x aşağı oluyor yazıktır bu insanlara.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
evet paylaşımdaki edite tamamen katılıyoruz projede olumsuz gelişmeler var proje sahiplerin tokenlerin üstüne yatmaya çalışıyor 2 aydan fazla imzada kalan adam twitterla 2 rt yapanla aynı tokeni aldı vaad edilenden 13x düşük dağoıtım kararı alındı. 10x de dağıtımdan sorna düşsse 100x aşağı oluyor yazıktır bu insanlara.

Konuyla ilgili bounty manager Fatih üstadla konuşan oldu mu? Konunun tamamını okuyamadım çok uzadığı için ama Fatih üstad mutlaka bir açıklama yapacaktır. Güvenilir ve dürüst birisidir kendisi.
member
Activity: 350
Merit: 12
Geçemedi.

Şaka bir yana, özellikle tanıtım için çaba harcayan onca kişinin hakkına göz diken bir oluşum hiçbir olumlu işe imza atamaz. Kamuoyu diye birşey var.
member
Activity: 302
Merit: 12
Bence bu piyasada söz çok önemlidir. Vertex özellikle icolara olan güveni sağlamak için yapılmış bir platform. Ama şu bounty ödüllerinden sonra eğerki düzeltme yapmazlar ise sıkıntı yaşayabileceklerini düşünüyorum.
member
Activity: 291
Merit: 11
Formu dolduran kişilere dağıtacak olsalar bile diğer kişilerin emeklerini hiçe sayan sonradan kural değiştiren bir projenin dersini alması gerektiğini düşünüyorm. Ama maalesef sus payı verilmeye çalışlılıyor.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
Yarın bir dağıtımın başlayacağını söyledi telegramdan yöneticilerden biri, formu gönderen kişilerin mi dağıtımı başlayacak, sordum ama henüz cevap vermediler.
member
Activity: 518
Belirsizlik hat safhada dün yarın belli olur bekleyin dediler bugün çarşambaya kadar bekleyin diyorlar biz bekleriz sorun yokta umarım sonuçu beklemeye değer.
member
Activity: 392
5 gün dediler biri gitti 4 gün kaldı bakalım sözlerinde durabilecekler mi benim pek umudum yok ama beklemekten başka yapacak bir şey de yok.
jr. member
Activity: 210
Vertex Bountysindeki ödül oranında dağıtım yapılsaydı çok iyi olurdu ama ödül miktarı baya bir düşük kalmış şuanda.Belki dağıtım yapılınca yükseltirler.
member
Activity: 504
KYC şart değil deyip sonra kyc istemeleri sözlerinde durmamaları hak ettiğimizi kabul edip hak ettiğinizi ancak kyc yaparsanız veririz demeleri kendilerini ölü bir proje yapacak.

Bounty0x  kampanyası bitene kadar KYC yoktu. Sonrada çıkardılar başımıza. Millet kyc yaptı 1 ay sonra herkese yolladılar. Bu seferde gönderdiklerimizi swap yapacaksınız dediler. Sitesinde gene kyc istiyorlar. Tamamen amatörce davranışlar. Birde projelerde bilir kişiler icoların güvenilirliğini sorgulayacakmış vs. vs Peki sizin güvenirliliğiniz ne olacak ?

Hocam, KYC kısmına katılıyorum. Bounty0x'de başlayan KYC macerası forumda da devam etti doğru. Aslında yapmaları gereken, dağıtım öncesi de olsa herkese platforma girin KYC'yi tamamlayın ona göre ödül dağıtımı yapılacak denseydi, iş bu kadar uzamaz belki de bu tür muhabbetler de dönmezdi. Formu ben de gönderdim. Çünkü, vertex platformunda da aynı bilgiler ile kayıtlıyım. Artık KYC'siz hiç bir kazanç gelmiyor. Alıştık  Smiley
member
Activity: 291
KYC şart değil deyip sonra kyc istemeleri sözlerinde durmamaları hak ettiğimizi kabul edip hak ettiğinizi ancak kyc yaparsanız veririz demeleri kendilerini ölü bir proje yapacak.

Bounty0x  kampanyası bitene kadar KYC yoktu. Sonrada çıkardılar başımıza. Millet kyc yaptı 1 ay sonra herkese yolladılar. Bu seferde gönderdiklerimizi swap yapacaksınız dediler. Sitesinde gene kyc istiyorlar. Tamamen amatörce davranışlar. Birde projelerde bilir kişiler icoların güvenilirliğini sorgulayacakmış vs. vs Peki sizin güvenirliliğiniz ne olacak ?
Pages:
Jump to: