Pages:
Author

Topic: VERTEX İco Dolandırıcılığının Önüne Geçebilir. - page 7. (Read 2670 times)

sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
@barslanhan evet hocam ben de sormuştum bugün tekrar soranlar olmuş bugün spreadsheet'in belli olacağını hatta dağıtımın başlayacağını söyledi yine yönetici.
jr. member
Activity: 98
Merit: 1
CAT.EX Exchange
Vertex bu konuda bir ilki başardı sanırım.Piyasada geçmiş yıllarda çok fazla İCO ortaya çıktı.En azından bu tarz güvenli platformların İCOsu daha iyi olacaktır.
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
Büyük gün geldi ve çattı. Vertex için telegram grubunda 1 Mart tarihinde açıklanacağı belirtilmişti, bounty stake = token sayıları da böylece ortaya çıkacak ve net sonuçlar açıklanacak. Ondan sonra ak koyun kara koyun belli olacak. Hepimize hayırlı olsun inşallah beklediğimiz kazançları sağlarız.
jr. member
Activity: 98
CAT.EX Exchange
Vertexin ödül oranları ne kadar olacak merak ediyorum.Keşke Swap için biz uğraşmasaydık Swaplayıp dağıtımı yapabilselerdi çok daha iyi olacaktı.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
Bounty tokenleri tekrar vertex promo şeklinde dağıtmamaları lazım çünkü swap işlemi gerektirecek oda sanırım çok basit bir işlem değil, henüz netleşmedi tam sanırım nasıl gönderileceği.
jr. member
Activity: 420
birçok insanı kendisinden soğutmaya çalışıyor şu an yaptığı başka bir şey değil. adamlar yola çok iyi çıktı da sonu berbat oluyor.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
arkadaşlar biliyorum bu borsayı bizden çok beğenen var. ya bountylere katıldıkları için diyorlar ya da post kasmak için bilemiyorum ama şöyle bir olay var. benim bildiğim vertex borsasında çekim işlemi yapmak için kyc yapmanız gerekiyor. şayet bize bounty sonucu swap işlemini borsa üzerindne yapmamızı isterlerse işin sonu kyc'ye gidiyor. kusura bakmayın ama scam engellemeye çalışan borsa scam'ın babası olur!

dediğim gibi çekim işlemi için kyc şartı olmazsa sikinti yok!!!
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Vertex konusunda herkes çok iyi bir proje olacağını iddia ediyor.Bencede bu piyasada en büyük eksiklik Vertex tarzı projelerin olmaması.
jr. member
Activity: 420
Vertex ile ilgili çok büyük beklentilerim var. Dolandırıcılığın önüne geçeceğine inanıyorum. Bu sayede kripto paralara insanlar daha çok yatırım yapacaklardır.
member
Activity: 522
Merit: 13
Ico dolandırıcılığının önüne geçebilmek için W12 diye bir proje de var iyi para da topladılar ama gelgelelim daha ödülü göndermediler, dağıtım yapıldı denildi ama gelen giden yok yöneticilerine soruyorum tamam halledecez deyip sallıyorlar buda onun gibi bir proje olacak belli.
W12 dağıtımı yapıldı hocam . Siz yöneticilerle daha detaylı görüşün. Hatta bugün tam 2 ay  geçmiş dağıtım yapılalı.
epey bir çaba verdim ama sıkıntı çözülmedi halen hocam, bounty yöneticisiyle sıkıntı yaşanmış şimdi çözmeye çalışıyorlarmış ama olmadı bir türlü. o yüzden bu ayı piyasasında hiç bir bountye güvenmiyorum maalesef.
member
Graphic Designer
Vertex'de beklenti büyük ama malesef ICO'da beklenen satış yapılamadı. Ama arapların elinde olan bir şirket oluşu ve paraya çok ihtiyaçlarının olmayışı beni umutlandırıyor. Telegramdaki admini 20 tane büyük firma bizimle anlaşma yaptı Mart başı açıklayacağız şeklinde genel adminsel konuşmalardan yapıyor ama yemezler.. Piyasaya çıkarlar o zaman canlıyı görürsek inanırım. İnşallah bu sefer boşa mermi sıkmayız. Bakalım neler olacak !!
member
Activity: 1106
Merit: 25
Ne oldu bu wertexe açıldı mı açılmadı mı? Başlığı görünce vertcoinin bı meselesi vardı o aklıma geldi.o da açılınca ucacajti ama hiçbir şey olmadı.
member
Activity: 532
Merit: 29
Vertex tam anlamıyla hayata geçtiğinde sağlam 2-3 proje yayınlar ve bunlar da başarılı olursa çok iyi bir etki oluşabilir.

Diğer yandan bounty tokenlerinin yakın zamanda dağıtılacağı söylendi. Onu bekliyoruz. Tokenleri promo olarak gönderirlerse daha sonra bir swap olacak. Onun bilgisi de bu konu üzerinden verilir. Katılan arkadaşlar takipte olsun.
member
Activity: 291
Merit: 11
vertex market  umarım başarılı .en büyük rakibi binance oldu haliyle ama daha fazla proje var vertex markette tabiki bakalım ne olacak ekip sürekli  twitterda paylaşım yapıyorlar.

Binance tekelleşmeye doğru gidiyor ve galiba bu canavarıda bizler yarattık. Vertex umarım beklentimizi karşılar ve rakabet ortamı oluşur. Yoksa binance yüzünden ico filan hayal olacak.
member
Activity: 308
Merit: 10
vertex market  umarım başarılı .en büyük rakibi binance oldu haliyle ama daha fazla proje var vertex markette tabiki bakalım ne olacak ekip sürekli  twitterda paylaşım yapıyorlar.
full member
Activity: 672
Merit: 100
Ico dolandırıcılığının önüne geçebilmek için W12 diye bir proje de var iyi para da topladılar ama gelgelelim daha ödülü göndermediler, dağıtım yapıldı denildi ama gelen giden yok yöneticilerine soruyorum tamam halledecez deyip sallıyorlar buda onun gibi bir proje olacak belli.
W12 dağıtımı yapıldı hocam . Siz yöneticilerle daha detaylı görüşün. Hatta bugün tam 2 ay  geçmiş dağıtım yapılalı.
member
Activity: 522
Merit: 13
jr. member
Activity: 238
Bu piyasa şartlarında en önemli konu bence zaten İCO sorunlarının önüne geçmekte.Pek çok İCO piyasaya giriyor ama topladıkları yatırımla ne kadar projelere yatırım yapıyorlar belirsiz durumda.
member
Activity: 560
Merit: 12
Bountysine katıldım başından itibaren katılmıştım. 10 dolar bile gelmeyecek herhalde. O da ico fiyatına göre
member
Graphic Designer
Bu swap muhabbeti yüzünden iyice soğudum vertexden gerçekten, Bu platformdan çok beklentim vardı ama yaptıklarıyla günden güne güvenim daha da azalıyor. Zaten binance'ın bu ico işlerindeki atılımları sayesinde bu tür platformlar da baya güç kaybetti.

Al benden de o kadar. Binance gelince zaten ortalık çil yavrusu gibi dağıldı gitti. Vertex'de, bu ölü piyasada ismim duyulsun biraz adım atayım da işler hızlansın diyeceği yerde nasıl işi yavaşlatırım onun derdinde. Bu swap muhabbetinin de bountycileri yıldırmak için yapmadıysa her bildiğim yalan. Kesin altından bir çapanoğlu çıkacak. İnşallah yanılırım ama gidişat onu gösteriyor. Yatırım alamamaları filan da cabası zaten. Hayırlısı olsun.
Pages:
Jump to: