Pages:
Author

Topic: VERTEX İco Dolandırıcılığının Önüne Geçebilir. - page 8. (Read 2670 times)

hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Bu swap muhabbeti yüzünden iyice soğudum vertexden gerçekten, Bu platformdan çok beklentim vardı ama yaptıklarıyla günden güne güvenim daha da azalıyor. Zaten binance'ın bu ico işlerindeki atılımları sayesinde bu tür platformlar da baya güç kaybetti.
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
Sanırım bize taş taşıtarak sistemi seveceğimizi zannediyorlar. Benim bu tarz platform yöneticilerinde anlayamadığım nokta bu. Abi işi yokuşa sürüklemek insana hoş gelmez aksine tiksindirir. Siz sistemi bounty katılımcılarına kapatmak ya da onları yok saymak adına mı bunu yapıyorsunuz anlamıyorum ki. Yani eğer yatırımcıya da Vtex promo gönderip bunu site üzerinden swaplayacaksınız deniyorsa lafım yok, ama sadece bize lo lo yapılıyorsa o zaman bakış açım değişir aga. Aylardır savunduğum Vertex'i de bir kalemde siler atarım. Telegram kanallarında 5 tane 10 tane Vtex promo coini dönüştürmek için binlerce mesaj atan kullanıcı var. Şimdi madem swap işi bu kadar kolay değil neden bunu kullanıcıya bırakıyorsun? Madem anlattığınız kadar kolay o zaman neden siz yapılmış halde hesaplara göndereceğinizi söyleyip insanları rahatlatmıyorsunuz. Hep bir karışıklık hep bir kaos.. Ondan sonra Vertex bana ağzıyla kuş tutsun, ne fayda.. Geçiniz..
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Vertex Ödülleri Vertex Promo olarak dağıtılacakmış.Sanırım bunun için birde Vertex Sitesi üzerinden Vertex Coine dönüştürmek için Swap yapmak gerekecek.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
Vertex'in telegram kanalından bounty ödüllerinin vertex promo mu yoksa vertex olarak mı dağıtılacağını sordum, oradaki yönetici vertexpromo şeklinde dağıtılacağını söyledi.
member
Graphic Designer
Yanlış hatırlamıyorsam zaten bunun benzeri başka icolar da yapılmıştı. Hatta Traceto mu ne öyle bir şey vardı. Buradaki sorun insanlar neden aracı olarak bu tokenı kullanmak istesin? Bir de paranın olduğu yerde güven sorun olur. O yüzden kimse aracıya güvenmez.

En büyük güvencemiz arapların para babası oluşu ve şirketin finansal sorun çekecek olmaması çünkü projeyi yapanlar para içinde yüzen varlıklı elemanlar. Ben o yüzden çok etliye sütlüye karışmadıklarını düşünüyorum. ICO satış süreci bir kaç güne kadar bitecek ve ak koyun kara koyun belli olacak. Ondan sonra bakalım rotamız ne olacak. Vertex'den umutluyum. İnşallah hepimiz için iyi olacak.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Yanlış hatırlamıyorsam zaten bunun benzeri başka icolar da yapılmıştı. Hatta Traceto mu ne öyle bir şey vardı. Buradaki sorun insanlar neden aracı olarak bu tokenı kullanmak istesin? Bir de paranın olduğu yerde güven sorun olur. O yüzden kimse aracıya güvenmez.
member
Activity: 462
Merit: 10
Vertex beklentimin altında bir ico geliri elde etti yanılmıyorsam 3 milyon küsür dolar topladı softcam yaptı fakat ben 10 milyonu aşmasını bekliyordum. Yinede iyi bir borsaya girmeleri muhtemel.
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
Aslında binance'ın bu işe çökmesi fikrin değerini ortaya koyuyor. Binance ile bir partnerlik olabilir. Olmasa bile binance'dan kalan iyi projelerin icosunu düzenlese bile yeter.
member
Graphic Designer
Binance bir kuruş harcamadan yapmaya çalıştığı işi yaptı demek doğru değil kim bilir ne kadar harcadılar ayrıca binance zaten bir oluşum bunun üzerine ekleme yapmakla sıfırdan bir oluşum yaratmak aynı şey değil.

Yanlış bir cümle kullanmış olabilirim haklısın ama demek istediğim kurulu düzenine ICO satış bölümünü de entegre etti, zahmetsizce kabul gördü demek istiyorum. Zaten bir potansiyel müşteri portföyü vardı. Bir de ICO satışı kovalayanları bünyesine kattı ki bence de harika bir hizmet. Vertex şimdi aynı işi yapmak için yatırım toplayacak, tanıtacak kendini platform kullanıma açılacak vay oldu olmadı derken masraflar, düzenlemeler, testler, beta testler .... liste uzayp gidiyor.. Binance geldi anahtarı açtı dükkana ek bir oda daha yaptı, açtı mantı dükkanının yanına çiğ köfteci oldu bitti.. Bi kuruş harcamadan derken lafın gelişi öyle dedim tabi ama adamlar deli para kazanıyorlar hem de çok deli.. Hayırlısı bakalım  Wink Wink
jr. member
Activity: 448
Binance bir kuruş harcamadan yapmaya çalıştığı işi yaptı demek doğru değil kim bilir ne kadar harcadılar ayrıca binance zaten bir oluşum bunun üzerine ekleme yapmakla sıfırdan bir oluşum yaratmak aynı şey değil.
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
Binance'ın  ico işlerine girmesi platformu biraz geri plana atsa da hala beklentim çok yüksek vertexten.
member
Graphic Designer
@barslanhan şubat ayı sonunda dağıtılması planlanıyor sanırım değil mi vertex bounty ödülleri? Henüz spreadsheetteki kaç token kazandığımız açıklanmadı gerçi.

Evet hocam önümüzdeki hafta dağıtımların başlayacağını hem bounty manager hem de kanallarındaki admin söyledi. Ancak henüz daha stake karşılığı kaç token alacağımıza dair bir açıklama yok. Ayrıca gönderilecek token promo VTEX mi yoksa swap sonrası dağıtılan normal VTEX mi o konuda da bir açıklama yok. O yüzden sabırsız bekleyişimize 1 hafta daha devam edeceğiz. Umarım emeklerimiz karşılık görür ve hepimiz iyi kazançlar elde ederiz. Saygılar.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
@barslanhan şubat ayı sonunda dağıtılması planlanıyor sanırım değil mi vertex bounty ödülleri? Henüz spreadsheetteki kaç token kazandığımız açıklanmadı gerçi.
member
Graphic Designer
Piyasanın durumundan kaynaklanan bir durgunluk var tabiki ama araplara güveniyorum. Para onlarda, isteseler bir gecede Binance'ın CEO'sunu evinden aldırır dükkanı açtırır gece listeletirler Vertex'i, ama kötü haber Binance zaten Vertex platformunun yapmaya çalıştığı şeyi sessiz sedasız ve 1 kuruş bile masraf etmeden başlattı. BTT ve ardından Fetch ICO'larını Binance güvencesiyle satın almaya başlayacak olanlar Vertex'i düşünür mü onu bilemiyorum. Bakalım zaman ne gösterecek. İnşallah bounty ile gönderecekleri tokenlar promo olmaz. Swap işlemi çok karma karışık.. Herkese bol kazançlar..
jr. member
Activity: 322
evet bende son olarak okuduğum bilgilerse swap işleminden bahsediliyor bunun nasıl yapılacağı ile bilgisi olan arkadaş foruma yazar ise bizlerde bilgilenelim.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
şayet olursa swap işlemi nasıl olacak bilgisi olan var mı? umarım gönderdikleri tokenleri borsalarında swap yapmamızı istemez çünkü olay en sonunda kyc yapmaya kadar gider.
member
Activity: 406
Merit: 11
Son zamanlarda gördüğüm kadarıyla vertex ilk duyulduğu zamanki etkisini yitirdi ama yine de ne olacağı belli olmaz. Yakında borsaya da girerler ne olacak görürüz. Binance ico alanında da tekelleşme yolunda ilerliyor.
jr. member
Activity: 210
Vertex fazla bir yatırım toplayamadı sanırım.Yaklaşık 3 Milyon $ toplamıştı.İCO projeleri için güzel bir fikirleri var.Yakında iyi borsalarda listelenmesini umuyorum.
member
Activity: 308
Merit: 10
İco fiyatı 0.20 cent eğer koruyabilirse harika olur.Projede çok güzel duruyor.Hadi bakalım softcapide geçmişler inşallah başarılı olurlar.Bu arada mart ayında top 20 de bir borsada olacaklarını söylediler.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Swap olması için önce tokenların gelmesi lazım. İco yeni bitti yakında gönderirler ona göre bilgimiz olur. Bende makale kampanyasına katıldım dört gözle bekliyorum sonuçları.
Pages:
Jump to: