Pages:
Author

Topic: VERTEX İco Dolandırıcılığının Önüne Geçebilir. - page 10. (Read 2670 times)

legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
düşünsenize yarın devletler piyasaya el atıp ico kavramını bitiriyor. bundan sonra ico mico yok, şu şu şekilde startup yapılacak diyor. o andan itibaren vertex çöp.

şaka bir yana ben bu adamları anlamadım. lan kim sikler yalova kaymakamını? yok scam projeleri ayıklayacakmış düzgün projeleri alkışlayacakmış. şayet tutulursa binance gibi bu habeş maymunları da tekelleşmeye çalışır. yıkılsın mk bütün borsalar.

not: bountyleri ne zaman dağıtacaksın kardeş Grin
member
Activity: 350
Merit: 12
Öncelikle Vertex için gerçekten büyük potansiyel diye düşünüyorum ve kısa sürede yatırım yapmaya da karar verdim. ICO'lar gerçekten büyük sıkıntı. Zamanında birçok insan ICO'lara girip ciddi kar elde etti fakat 2018 yılı içinde yüksek değer kaybı yaşamadan borsaya giren coin sayısı çok çok sınırlıdır diye tahmin ediyorum. Zira her duyduğum ICO'dan zarar edildiği yönünde ve giren sayısı da hızla düşmekte. Bu açıdan, kanayan yaraya derman olacaksa çok daha fazla yatırımı da hak ediyor fakat insanların da güveni ciddi sarsılmış durumda. Umarım başarılı olur proje.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
@exturudere henüz ico süreci tamamlanmadı. Soft cap'ı geçtiler ama bu konuda telegram gruplarından bilgi vermişlerdi. Tokenların herhalde yılbaşından sonra dağıtılması planlanıyormuş.
member
Activity: 612
Merit: 10
Burda konuyu görünce aklıma geldıi bir zamanlar bu projenin bounty kampanyasına katılmıştık. Son durum ne, soft capı geçtiler mi? tokenleri dağıttılar mı ico süreci bitti mi hiç bilmiyorum. Bilen biri varsa aydınlatırsa sevinirim.
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
vertex düşünce olarak güzel ama çok pasif kaldılar.Yatırım alamadılar.MVP ye geçtiler ama site çok basit duruyor açıkçası.Herhangi birinin sitelerden verileri çekip bir yerde yayınlaması gibi olmuş.vertexin özelliği nedir ?
jr. member
Activity: 532
Merit: 6
vertex bu konuda harika bir proje ama ico dolandırıcılığının önüne geçmek için kesinlikle kullanıcıların bilinçli olması lazım.  mesela bir proje 500 milyon supply olmasına rağmen icodan 1.5 dolar a token satıyor. millet kapış kapış alıyor. o token o market cap i nasıl görecek, nasıl para kazanılır zerre bilgileri yok. sonra proje  piyasaya çıkınca 1 cent oluyor herkes ağlaşıyor, kimse ben naptım demiyor.  icoların regülasyonu en önemli konu.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Ben ico işinin bu yıl biteceğini düşünüyorum. Artık çok sıkmaya başladı . Özellikle çoğunun para toplayıp bir halt yememesi yatırımcıları da kaçırıyor.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Bu olayı politikaya benzeterek düşünürsek Ülkelerin avrupa birliğine bağlılığı ve avrupa birliğinin adaleti sağlaması gibi düşünebiliriz.Kafa olarak çok iyi, piyasayı korumaya yönelik hoşuam gittti mi ? Evet ancak şöyle de bir ihtimal var ki Avrupa birliği sadece güçlülerin yanında durur bununda öyle olmasını sitemem umarım kaliteli yaparlar.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
https://vertex.market/home

Yeni web sitesi arkadaşlar baya güzel olmuş.Sanırım demoyu buradan yayınlamaya başlamışlar..İNŞALLAH GÜZEL BİR İLGİ YAKALAR VE ICO LAR için bilirkişi olma yolunda ilerler vertex ..!!!

KONU SAHİBİNİN DİKKATIİNE !!

Kendi token satışlarını durdurmuşlar mı sitede göremedim. Bu arada site gerçekten güzel olmuş, tutar bu proje. Bazı tokenleri listeye eklemişler ama satışları kapalı.
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
Yeni web siteleri gerçekten çok şık olmuş, fikir olarak da bu yıl düzenlenen icoların bir çoğunun scam olması göz önünde bulundurulursa iş yapabileceği öm görülebilir. Arkasında da körfez ülkelerinin maddi desteği ile geleceği parlak bir platform olmasının mümkün olduğunu düşünüyorum.
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Umarım proje gerçekleşir ve artık scam icolardan kurtuluruz. Vertex'ten çıkacak olan icolar sağlam olursa herkes bu platforma yönelir ve artık sağlam icolar çıkar.
member
Activity: 933
Proje başarılı olursa en azından yetkililerin yapmadığı şeyi kendi içimizde yapan bir proje ortaya çıkacak. Böylece bu pşatformu izleyen kişi sayısı oldukça fazla olacaktır. Hangi ico güvenilir hangisi değil tüm bilgileri vertexden öğrenebilirsek çok iyi olacak
member
Activity: 392
Merit: 11
Projelerinin hakkını verirlerse eğer çok iş yapacaklarını düşünüyorum. Katıldığım diğer bounty ve icolara nazaran oldukça çalışkan bir ekibe sahip olduğunu söyleyebilirim.
member
Activity: 532
Merit: 29
Yeni görünümü eskisine nazaran çok daha iyi olmuş. Bununla birlikte Vertex piyasa rahatladığında tam olarak değeri anlaşılacak projelerden biri.

Şu an için ICO yatırımı oldukça gerilemiş durumda; fakat muhtemel bir boğa sezonunda ICO yatırımları tekrar hızlanacağından Vertex bu noktada çok daha fazla gündeme gelecektir. Operasyonlarını da iyi yürütürler ve ilk etapta herhangi bir aksilik olmazsa zaman içinde kullanılarak çok daha iyi noktaya geleceklerini düşünüyorum.
member
Activity: 308
İş yapacak projelerden biride bu vertex aslında.Bu piyasa mantıklı yapılmış bir oluşum.Vertex ciddi anlamda teftiş edip gerçekten iyi bir inceleme ile yaptığı analizleri kullanıcılara yansıtırsa çok iyi tanınır.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
Vertex'in dolandırıcı olabileceği ihtimali olduğunu düşünmüyorum ama tabii ki neyin ne olacağı belli olmuyor bu yüzden temkinli olmak gerekiyor web siteleri de baya güzel olmuş bu arada
jr. member
Activity: 127
Merit: 2
https://vertex.market/home

Yeni web sitesi arkadaşlar baya güzel olmuş.Sanırım demoyu buradan yayınlamaya başlamışlar..İNŞALLAH GÜZEL BİR İLGİ YAKALAR VE ICO LAR için bilirkişi olma yolunda ilerler vertex ..!!!

KONU SAHİBİNİN DİKKATIİNE !!

Evet yeni tasarım ilk sayfaya eklendi.Faydalı bilgileri devamlı ilk sayfaya ekliyoruz elinize sağlık hocam.
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
web siteleri eskisinden daha iyi, daha kaliteli bir görünüme kavuşmuş. sebepsiz bir güven duyuyorum bu projeye.
member
Activity: 504
Merit: 12
Ggerekli olan bir proje olduğunu düşünüyorum uzun zamandır bu olumsuz hareketlerin son bulmasını isteyen yatırımcıların hoşuna gidecektir.
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
Web sitesi değişmiş.güzel olmuş.Hali hazırda yatırım yapılabiliyor mu bilmiyorum ama sanırım göstermelik o .Gayet kullanışlı görünüyor.coinmarketcap,coinmarketcal ve vertex market güzel 3 lü oluyor Cheesy
Pages:
Jump to: