Pages:
Author

Topic: VERTEX İco Dolandırıcılığının Önüne Geçebilir. - page 9. (Read 2670 times)

member
Activity: 518
Merit: 10
Swap olunacak haberlerini bende duymuştum. Bountye katılanlar çok. Forumda bilgiyi verirler ona göre swap işini yaparız.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
Vertex ödülleri promo olarak mı dağıtılacak, bununla ilgili bir açıklama yaptı mı acaba ekip? Swap olacaksa nasıl olacak evet var mı anlaşılır bir kaynak?
member
Activity: 308
Bounty ödülleri dağıtılacakmış.nasıl çevirecez bu promo tokenleri airdroba falanda katılmıiştık ? var mı türkçe bir kaynak arkadaşlar bu konu hakkında.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
İcoların bence sonu geliyor. Özellikle çoğunun dolandırıcı çıkması ve sattıkları fiyatlardan daha düşük olarak piyasaya girmelerinden dolayı yatırım da toplayamayacaklar artık.

ICO modelinin biteceğini düşünmüyorum.Sadece şekil değiştirecekler.Yani dolandırıcıları minimize edip.İşe yarar projelerin hayata geçirileceğini düşünüyorum.Vertex market gibi projelerin artması gerekiyor.
full member
Activity: 672
Merit: 100
İcoların bence sonu geliyor. Özellikle çoğunun dolandırıcı çıkması ve sattıkları fiyatlardan daha düşük olarak piyasaya girmelerinden dolayı yatırım da toplayamayacaklar artık.
KTM
jr. member
Activity: 158
Merit: 1
Yine bir yöntem bulup scam ico çıkarmaya devam edeceklerdir çünkü paranın olduğu yerde her zaman dolandırıcı vardır tabi birde dünyada bu kadar cahil insan olunca dolandırıcıların iştahı kabarıyor malesef.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Hadi artık gerçek ve sağlam projeler sistemde daha güçlü hale gelsinler ve güzel işler böylece büyüyebilir. En azından fiyat düşüşleri sağlam işleri ön plana çıkarsın.
member
Activity: 308
Vertex şuan ciddi ciddi işleyen bir yapı kurdu.Her hafta 1 proje ekleniyor ve satış oluyor.Biraz piyasanın düzelmesine ihtiyaç var sanırım.Coinmarketcal coinmarketcap ve vertex marketi takip ediyorum.
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Bu piyasa için Vertex güzel bir proje olarak duruyor.En önemlisi sahte İCOlara önlem amaçlı geliştirilmesi.Bir çok sahte proje yüzünden zarar eden oldukça çok insan var.
legendary
Piyasa biraz canlansın ağzının suyu akan yatırımcılara iyi bir alternatif olacağını düşünüyorum.
Düşünsenize paranız var ama ne yapacağınızı bilemiyorsunuz.Birileri sizin yerinize
Projeleri listelemiş ve gözden geçirmiş.Adamların sitesine girip direk tokenleri ucuza alabiliyorsunuz.Harika.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
İlk olması arkasında arap sermayesinin olması ve gerçekten çalışkan bir ekibe sahip olması gibi nedenler dolayısıyla ben başarılı olacağına inanıyorum vertexin. Çok işlevsel bir proje.
member
Activity: 462
Merit: 14
Vertex marketten sonra bir çok projede atağa geçti.Pazardan pay alabilmek için benzer oluşumlar ortaya çıkıyor.Ama her zaman ilkler kazanır.Eğer vertex sağlam adımlar atmaya devam ederse piyasada ciddi söz sahibi olabilir.
full member
Activity: 686
Merit: 101
Pusu da bekleyen sağlam projeler var yine 2017 de kine benzer bir durum yaşanabilir şöyleki, yeni giren yatırımcı eski projelerdende adeti fazla giyatı 1 dolar ve altı projelere epey para akıtmıştı takip ettiğim kadarıyla...
member
Activity: 532
Merit: 29
Piyasanın düzelmesi ile gereken atılımı yaparsa, Vertex'in belirli bir süreçten sonra çok daha hızlı gelişeceğine ve tanınacağına inanıyorum.

Zamanında bounty'sine de katılmıştık. Oradan gelen miktarı da platform gerçek değerini bulana kadar tutmayı düşünüyorum. Sunduğu özellikler ve işlevi ile diğer projelerden bir adım önde olacaktır. Ayrıca siteyi incelediğimizde ekibin boş durmadığını da görüyoruz. Bu açıdan hala umut verici bir proje.
legendary
ICO suna katılan (İmza kampanyası) çok arkadaş vardı forumda ama sonradan ödüller filan dağıtıldı mı bilmiyorum. Umarım kimsenin emeği boşa gitmemiştir. Bu tarz syölemlerde olan çok fazla ICO şu anda da devam ediyor bakalım netice ne olacak?

İşin güzel tarafı softcap yaptılar.Yani ödülleri en geç marta kadar dağıtacaklar.Umarım piyasa canlanırda vertex te pazardan payını alır.Gerekli bir platform vertex.Yakında 50 proje daha listeleyeceklerini açıkladılar.
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
ICO suna katılan (İmza kampanyası) çok arkadaş vardı forumda ama sonradan ödüller filan dağıtıldı mı bilmiyorum. Umarım kimsenin emeği boşa gitmemiştir. Bu tarz syölemlerde olan çok fazla ICO şu anda da devam ediyor bakalım netice ne olacak?
jr. member
Activity: 532
Merit: 5
Sitesini inceledim 3 tane projeyi gündemlerine almışlar, projelerin ratingleri yüksek ama daha fazla bilgi vermeleri gerek olduğuna inanıyorum. Sitenin elden geçmesi lazım.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
Ekip sürekli twitter'dan aktif özelden sorulan sorulara cevap veriyorlar, konuşulduğu gibi internet sayfaları filan da değişti. Bu arada şu anki satış rakamlarını göremedim sitede bir yerde var mı?
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
Benim de korkum vertexin icolara sert yaptırım ve düzenleme geldiğinde çöp olması. Umarım bunu düşünmüştür ekip. Şu anki piyasada en çok ihtiyaç duyduğumuz projeye sahipler başarılı olacaklarına inanıyorum.
member
Activity: 518
Bende bekliyorum tokenlar ne zaman dağıtılacak ama piyasadan dolayı erteleme olabilir çogu proje token gönderimini erteliyor vertexde uzatabilir.
Pages:
Jump to: