Pages:
Author

Topic: Waves 800$ olmuş almadığıma çok pişmanım - page 2. (Read 1769 times)

member
Activity: 630
Merit: 37
napalım abicim. bizde mal gibi waves bozduk bnb aldık hala çıkaramadık elden sürünüyoruz. bi de mal gibi monetha aldım o gayın projesi alınır mı ?

Gittik keriz gibi 2500 satoshiden bcpt aldık zamanında az aklımızı kullansaydık forumdaki üstadları dinleseydik keşke bas bas bağrıyordu adamlar zamanında 300 waves alın atın kenara diye.

hahahahaha ulan şu forumda bir de bu adamı dinleyip ico tavsiyesi alan mallar var bu adamın kendine hayrı yokki millete olsun kimsenin lafı ile kuyuya inilmeyeceğinin şu piyasada kimseye güven olmadığının en büyük kanıtı bu adam olsa gerek. bir aralar 50 merit karşılığı ico tavsiyesi konusu açmış ve tonla merit toplamış bir ziyan bu hatırlatırım. hahahahaha
jr. member
Activity: 98
Merit: 1
genel anlamda türkçe forumda nedense bi wawes cılgınlığı var anlamadım gitti wawesi beklerken milllet herşey uctu gitti kitabiki uzun süreli hodl da wawes çilerde bir gün kazanacaktır ama btc kaç bin dolar olacakda wawes btc bazında 3-4 x yapcak bakalım görebilecek miyiz
newbie
Activity: 212
Merit: 0
waves ve 800 dolar bence imkansız 800 dolar eğer ise hacimi 80milyar dolar olur ve oda ayrı imkansız bunun kat be kat iyi coinler var onlara bak daha iyi 800 ne
full member
Activity: 266
Merit: 148
Bu tür başlıkların binlerce türevi yazılabilir galiba herkesin kendine göre efsane fırsatlar kaçırmışlığı vardır, Wavesin 800 dolar ihtimali yok diyebilecek kadar zayıf görüyorum ama 100 dolar olabilir, diğer merkeziyet siz borsalara göre çok daha farklı avantajları olması wavesi her zaman bir adım önde tutar
full member
Activity: 406
Merit: 100
Shitcoinler gibi hacmi var geberik, kimsenin ne aldığı ne sattığı saçma sapan bir coin oldu çıktı, localde alanlara geçmiş olsun ico fiyatından alan insanların gazına gelip 5-10 dolardan aldılar, 10 aydır da öyle bekliyorlar yazık günah bir kuruş kar yok.
hero member
Activity: 858
Merit: 500
Taylor - Smart Crypto Trading Assistant
waves' in en son atağına google chrome vesile olmuş olsa da yeni arayüz çok geçerli. fakat ne fiyatlara ne de waves' in borsa hacmi durumuna hiç bir artısı olmadı bu durumun. aksine fiyatlar tepetaklak aşağıda. garipsiyorum.
full member
Activity: 490
Merit: 105
benim gibi başlığın revahetine kapılan arkadaşlar selam olsun Cheesy aynen hocam katılıyorum bizde mth de istediğimiz ivmeyi yakalamadım malesef.
member
Activity: 504
Merit: 12
bu başlığı bizi trollemek içinmi açtınız bilmem ama çok heyecanlanarak coin market cap a giriş yaptım pump felan yemiştir diye bakmak için.
full member
Activity: 588
Merit: 104
bu da bu forumda devamlı wavesi poh pohlayan ekibin ayıbıdır. el ele verip insanların aklına girdiler. herkes kendi tercihini yapar zorlamı aldırdılar demeyin. bu forumda bir kaç yıllık geçmişi olan herkes yaptıkları yorumlar ve açtıkları başlıklarla yeni gelen arkadaşları etkiliyorlar. Umarım bu arkadaşlar waves alın zengin olun nitelikli başlıklar ve yorumlar yapmazlar.
newbie
Activity: 98
Merit: 0
Aynı hataları yapmışım, MTH ve BNB aldım pişmanım zarardayım. Keşke farklı altcoinlere  yatırım yapmasaydım diyorum. VeChain ve BAT yeni favorilerim. Bunlara yatırım yapacağım.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
waves belki 800 dolar olur ama ozman diğer koinler ne olur hayal bile edemiyorum btc 100 000 dolar olmuş mesela böyle de bakmak gerekiyor diye düşünüyorum Cheesy
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Bana göre waves Konusunda bu kadar iyimser değilim çok fazla uçacak kaçacak bir coin değil bana göre.
full member
Activity: 728
Merit: 151
bence waves ekibi rüzgarı arkasına alamadı ve kaçırdı o eski popülerliğini....4-5 ay önce insanlar hep yazdı waves bişeyler yapamazsa yeni gelenler yapacak ve kimse bakmayacak geriye diye...işte binance kendi blokzincirini yazma girişimine başladı

waves in pek şansı yok bence artık
member
Activity: 336
Merit: 10
Şu saatten sonra olacağını sanmıyorum, artık o kadar çok soğudum ki. Olsa da umrumda değil.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
öyle demeyin bakarsınız olur mu olur, burada dalga geçmek kolay, hanginiz biliyordu btc 100 dolarken 10k dolar olacağını? o yüzden çok da dalga geçmemek lazım
member
Activity: 476
Merit: 31
waves bana geçen sene sorsanız en büyük sükse yapacak coinlerden biri derdim ama artık waves taraftarı çok fazla kalmamış kalanlarda fanboyluk yapmaktan başka birşeye yaramıyor waves eski waves değil ben stratisin bile wavesten daha fazla değerleneceğini düşünüyorum
full member
Activity: 406
Merit: 104
Böyle bir şey olmayacak hocam içiniz rahat olsun, pişman olmazsınız yani kolay kolay
full member
Activity: 840
Merit: 103
Her zaman şuanki fiyatı çok görüp 3 sene sonra şaşırdıgın durumla karsılacaksın pıyasayı dogru zamanda öngörüp uzun vadede bekletmende yarar var yoksa degıl waves  x bir coin olsa uzun vadede getirisi olacaktır.
Bu foruma her kayit olan uye basta bu waves heyecanina kapiliyor ama aylar gecince bizim soylediklerimizi baska yeni gelen uyelere soyluyor. Uzun vade denilmesinin uzerinden bir yil gecti.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Artılarının yanında ne yazıktır eksileri olan bir coin, sanki görmezden geliyorlar yavaştan alıyorlar yatırımcıyı da pek ciddiye almıyorlar. Fiyatının önemsiz olduğu bundan ziyade teknolojisine odaklanıldığı söylenmişti ama işte yatırım yapanlar fiyata bakıyorlar ilk öncelik veya ikinci öncelik fiyat olsa bile fark etmiyor hiç yoksa yatırımların korunması lazım. Bitcoin artarken yine her zaman olduğu gibi waves kıpırdamıyor. Ben Sasha'nın yerinde olsam utanırdım haftalarca yazı yazdırdı 1B dolar market cap diye reklam yaptırdı. Binlerce btc tutuyor elinde ben işin gerçeği waves gibi kripto geliştirseydim acımazdım projeye harcardım son kuruşuna kadar. Tabii ki böyle yapmalı demiyorum kendi stratejisi olmalı yanlış yapıyor diyemem ama inancının güçlü olduğuna inanmamaya başladım. Mart ayında neler geliyordu neler hani ne var ortada yahu ledger desteği bile yok. Süper bir ürünü projeyi bu kadar kötü hale getirdiği için asla yatırım yapmanızı tavsiye edenlere suç yüklemeyin zaten projelerin de çoğu böyle atıp tutuyorlar süründürüyorlar.
member
Activity: 196
Merit: 10
Tr forumunun gözbebeği wawes ... Nedense o kadar övgülere rağman üzerine yapılan serenadlara falan rağmen hiçbir zaman randıman alamadım şu coinden. İnşallah çarpılmam Türkçe bir postta wawes kötüledim Cheesy
Pages:
Jump to: