haberı geldı
nıye hala bana laf sokma derdındesın anlamıs degılım ama senın wabıden enjnden kazandıgını waves aırdrop yapıyor ;)s
http://prntscr.com/hz6nvyhttp://prntscr.com/hz6omy5k dan wabi alıp 10k olunca sevınıp 7k ya dusunde panıkleyıp satmakla olmuyor bu iler. yada monethaya gırıp 10x zarar edıp panıkleyıp satıp wabıye gırmeklede olmuyor. hala cocukça davranıyorsun. iyi günler. bılmemek ayıp degıl ogrenmemek ayıptır.
Hanlşssgsehvıng sen başlığa post yazınca telefona teneke sesi efekti ile bildirim geldi mesajı zihin gücüyle yazdın galiba. Enjin'e ergenlere klan sayfası yapıyor diyen, wabi ve lend'e çöp diyen adam bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp diyor dünyanın en güzel sitesi konuşmak bedava. Ayrıca kimsenin waves ya da sen de bir derdi yok bakış açınızla bir derdi var. İcodan kepçeyle toplamışsın yazın alan adamlara fincan kulp çizip duruyorsun millete tepeden kredi çektirip aldırdın dolar bazında kardalar diye seviniyorsun. Monethaları panikle değil daha iyi fırsatlar yakalamak için sattım nitekim de öyle oldu monetha tutsaydım şuan bu kadar kar elde edemezdim ağla.
allah askına wabıden kazandım dedıgın parayı suraya atsana. o kadar konusuyorsun gorelım. bak waves aırdroptan gelen parayı attık oraya. bıdı bıdı konusuyorsun. bahsettıgın coınlere cesaret edıp gırebıldın mı 10 bın dolar onu de bana
10 bın dolar gırılecek proje vardır 100 dolar gırılecek proje vardır ogreneceksın bunları. beklıyorum kazancının fotolarını.
evet mantalıte. ben ınsanları yanlıs yonlendırmeye calısmıyorum senın gıbı. enjın topladık dıyorsun. kac tane topladın at suraya gorsun mıllet. 300 mu 500 mu
senın araştırdım buldum ettım enjın aldım topladım yatırım yaptım dedıgın paraya bız grupta çöp aldırıyoruz mıllete artık atın şu kadar şuraya ya tutarsa diye
mantalıte farkı işte.
beklıyorum kac bın enjın topladıgını. başka bır yerden bulma ama fotograf
edit: olay zaten ıco dan kepceyle toplamak. ıcoya 100 dolarla gırıp sonra artınça bak ben demıstım deyıp reklam yapmaya calısmamak. kaldı kı o dedıgın coınlerın hepsını gelıp bana soruyorsun sahte wabı hesabı takıp edıyorsun grupta paylasıyorsun atılınca da darılıyorsun. ben sahte hesaptan bılgı paylassam benı atın gruptan dıyorum mıllete ben. o yuzden grup sahıbı degılım orda atılabılmek ıcın.