Pages:
Author

Topic: Waves 800$ olmuş almadığıma çok pişmanım - page 9. (Read 1769 times)

member
Activity: 504
Merit: 11
Bir coin çok fazla konuşulup herkese aldırtmaya çalışılıyorsa o coinden korkun. Hele hele bu coini alan en çok Türklerse tam korkun. Birileri mal yediriyordur.

Monetha başlığında, monethanın patlama yapacağını sebebleriyle anlatırken. biri çıktı monethaları satın waves alın. waves şöyledir böyledir yazmaya başladı. waves 13 küsür dolardı. Monetha 6 centti. Birisi bana göre çok pirimli diğeri beleş. O gereksize inanan oldu mu bilmiyorum. Ama waves hayranlığı herkese çok şey kaybettirdi çok iyi biliyorum.
sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
Waves çok ağır artıyor. Böyle giderse 800 doları görmesi kaç yılı alır kim bilir. Zaten 800 doları görmesi imkansız gibi bence. Hani 100 dolar falan olsa belki de çok abartı geldi bana 800 dolar.
full member
Activity: 504
Merit: 103
Wavesin 800 dolar olduğunu bizler görür müyüz bilmem herhalde torunlarımız falan görür öle yavaş artıyor waves bende 3 dolar civarlarında alım yapmıştım çok uzun süre geçti 6 dolar civarlarında satıp çıkmıştım.
full member
Activity: 588
Merit: 104
Biz parada degiliz işin teknolojisindeyiz hocam  Grin wavese gönülden baglıyız. Eskiden portfoyun yarısı wavesti bir tane waves bile satmadım şu an portfoyun yuzde 10 u anca ediyor ama gene de ihanet eden ben olmadım hiç satmadım onu. Gözüm gibi baktım hatta leasing bile yapmadım  Cheesy sashanın canı sağolsun.
full member
Activity: 434
Merit: 100
Wawes için ortada o kadar çok spekülasyon dolaşıyor ki insanın kafasının karışmaması mümkün değil herkes gibi gelecekte çok şey vaat ettiğini düşünüyorum fakat bazende bu kadar spekülasyonu biz mi yarattık acaba diyorum.
member
Activity: 294
Merit: 10
JOIN THE NEXT MEGATREND IN CRYPTO!
Konu başlığını görünce yamuldum gerçekten Cheesy Waves'i gönülden takip ediyoruz sağolsun bizimkiler yüzünden.Ama hala yatırım yapmadım Waves'e
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
haberı geldı Cheesy

nıye hala bana laf sokma derdındesın anlamıs degılım ama senın wabıden enjnden kazandıgını waves aırdrop yapıyor Wink

http://prntscr.com/hz6nvy
http://prntscr.com/hz6omy

5k dan wabi alıp 10k olunca sevınıp 7k ya dusunde panıkleyıp satmakla olmuyor bu iler. yada monethaya gırıp 10x zarar edıp panıkleyıp satıp wabıye gırmeklede olmuyor. hala cocukça davranıyorsun. iyi günler. bılmemek ayıp degıl ogrenmemek ayıptır.

ahaha helal olsun yalnız modern sherlock  Grin
member
Activity: 448
Merit: 17
Bu başlık ne böyle ilk defa gördüm tassık geçer gibi olmayacak bir coin değil olabilir ama zaman lazım biraz daha.
member
Activity: 294
Wabi Pre-sale den girenlere muthis kazandirdi. Waves Turkce forumun en cok konusulan coin i sanirim. Ben yatirim yapmadim ama merakla takip ediyorum.
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
haberı geldı Cheesy

nıye hala bana laf sokma derdındesın anlamıs degılım ama senın wabıden enjnden kazandıgını waves aırdrop yapıyor ;)s

5k dan wabi alıp 10k olunca sevınıp 7k ya dusunde panıkleyıp satmakla olmuyor bu iler. yada monethaya gırıp 10x zarar edıp panıkleyıp satıp wabıye gırmeklede olmuyor. hala cocukça davranıyorsun. iyi günler. bılmemek ayıp degıl ogrenmemek ayıptır.

Hanlşssgsehvıng sen başlığa post yazınca  telefona teneke sesi efekti ile bildirim geldi mesajı zihin gücüyle yazdın galiba. Enjin'e ergenlere klan sayfası yapıyor diyen, wabi ve lend'e çöp diyen adam bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp diyor dünyanın en güzel sitesi konuşmak bedava. Ayrıca kimsenin waves  ya da sen de bir derdi yok bakış açınızla bir derdi var. İcodan kepçeyle toplamışsın yazın alan adamlara fincan kulp çizip duruyorsun millete  tepeden kredi çektirip aldırdın dolar bazında kardalar diye seviniyorsun. Monethaları panikle değil daha iyi fırsatlar yakalamak için sattım nitekim de öyle oldu monetha tutsaydım şuan bu kadar kar elde edemezdim ağla.
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
wabi, enjin bu coinler piyasaya neredeyse yeni adım atmış coinler değil mi? waves le kıyaslamak, üstüne üstlük waves'e çamur atmak bunu anlayamam işte. ne bekliyosun şimdi waves'in wabi gibi enjin gibi birden 3x 4x yapmasını mı? doge al, dgb al, rdd al. bu kafadaysan sana yakışan coinler bunlardır kardeşim.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Ne diyor bu diyorum hala ne diyor anlamadım amk 80k satoshi mi demek istemiş ne demiş yoksa konu açarak çekim yasası mı uyguluyor  Grin
member
Activity: 224
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Hala geç kalınmış sayılmaz hocam.  Bu topladığın coinlerin çöp çıkıp almaktan vazgeçtiğin güzel çıkma durumu da bu blockhain işinin en tatsız durumu galiba
full member
Activity: 350
Merit: 100
EndChain - Complete Logistical Solution
Aklım çıkıyordu hocam az daha dedim Waves 800 dolar mı oldu diye lütfen şu konunun başlığını bir düzelti ver
member
Activity: 182
Gittik 1$'dan wabi 160 satoshiden lend 240 satoshiden enjin falan topladık. Şimdi wabiyi 50 kuruşa satsan satamazsın. Nerden bulduk bu çöpleri bilmem.
Kral'a selam...
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
haberı geldı Cheesy

nıye hala bana laf sokma derdındesın anlamıs degılım ama senın wabıden enjnden kazandıgını waves aırdrop yapıyor Wink

sr. member
Activity: 266
Merit: 279
Marcetcap 120 katına çıksa waves %50 daha düşse waves 800$ oluyor hesap  makinası ile hesapladım
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
waves 800 oldugunda monethada 80 dolar olur bende coktan cikmis oluum zaten  bu piyasadan Smiley cok kisinin aklini aldin bu baslikla bravo.
hero member
Activity: 931
Merit: 500
Wavesleri 800$ dolar olana kadar tutacağım artık mecburum, çünkü bu başlıktaki ''Waves 800$ '' görüntüsü birdenbire bilinç altıma nüfuz etti, ateş olmayan yerden duman çıkmaz mantığıyla hareket edeceğim  Grin
newbie
Activity: 72
Merit: 0
ahaha goodluck with that Cheesy Ama üzülmeyin, bu sene piyasaya çok fazla para girecek şu anda örneğin borsaların %80 i yeni üyelik alımlarını kapattı çünkü talebi karşılayamıyorlar, ya da balinalar belli bir süre düşükten coin toplamak için bunu yaptırdılar bilemeyeceğim. Sanırım 2 gün önce binance açtı yeni üyelikleri. Peki ne alaka diyeceksiniz? Bu yeni gelen paradan waves de nasibini alacaktır. 685 milyar dolarlık toplam piyasa hacminin 1.5 trilyon olması çok yakındır. Bunun sadece 4 milyar dolarının waves e akması, 40 $ fiyat demek. O yüzden tutun elinizde arkadaşlar. Top100 de olan hiçbir coinin kaybettirmeyeceğini düşünüyorum uzun dönemde.
Pages:
Jump to: