Pages:
Author

Topic: Waves 800$ olmuş almadığıma çok pişmanım - page 7. (Read 1769 times)

full member
Activity: 588
Merit: 125
Aztec kardeşim bak doğru düzgün konuş 50 dolar falan diye milleti aşağılama, sanayide o paraya günlerce çalışıyorlar, sana ne lan ister 50 dolar yatır insanlar ister 1000 dolar yatırır, parayla mı adam oluyorsunuz siz? parasına göre muamele çekiyorsun millette, gel bana da ona göre muamele yap.

bak velet falan yazmışsın adam gibi konuş

aynen öyle hocam günlerce çalışanlar var 50 dolar için bakma bu aztecte iki üç lira kazandı kendini bir şey sanıyor adam wavese girmeden önce ne artıyordu bu nasipsiz waves demeye başladı dibe battık
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
Aztec kardeşim bak doğru düzgün konuş 50 dolar falan diye milleti aşağılama, sanayide o paraya günlerce çalışıyorlar, sana ne lan ister 50 dolar yatır insanlar ister 1000 dolar yatırır, parayla mı adam oluyorsunuz siz? parasına göre muamele çekiyorsun millette, gel bana da ona göre muamele yap.

bak velet falan yazmışsın adam gibi konuş
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
17 yaşında veletsin yatırım nedir bilmezsin. 2 satır okuyup bırseye para yatırırsın 2x yapınca abaaaw fena kaar ettım der cıkarsın sonra 5x yapınca foruma gelır nasıl proje buldum dersın Cheesy hep aynı terane hıro. monethayı da bılıyoruz. cok ovdugun wabı den 7 k dan panıkleyıp cıktıgınıda bılıyoruz. bu bınance pıyasasında artmayan coın mı kaldı enjınden wabı den para kazanayan mı var kabak gıbı bellı orda pumplanıyor tron 1 dolar olmus xrp 3 dolar olmus.

hala kac tane enjın topladın soylemedın. 500 den de mı az yoksa. Cheesy kendın 50 dolar koydugun coınlerı topladım cok topladım dıye konusup mılletı yanlıs yonlendırme burda.

topladım dedıgın enjın wabi vs hesabını at şuraya. milleti yanlış yönlendirme. 5 bın tanemı 50 bın tane mı yoksa 50 tane mı var sende gorelımde. lafının ne kadar arkasındasın bılelım. al al demek kolay.

Wabi'den al-satla 4x kazandım doğru diyorsun şu piyasada pumplanmayan mı var waves 800$ olmuş.

yaw velet sen wabıden 4x kazanmıssın da ne kadar kazanmıssın onu soruyoruz.asena gıbı kıvırıp durma. ben wavesden halı hazırda 500 bın tl kazanmısım. waves aldırdıgım adamlar 150 ser bın tl kazanmıs.wavesın sadece aırdroplarından gelen paraların fotogragını attım 3 uncu sayfada duruyor. senın hayatında gormedıgın rakamları waves aırdrop olarak dagıtıyor su an mıllete. ve o mıllette zamanında bızı dınleyıp waves alanlar. waves e yatırdıkları paraları aırdroplarla coktan cıkardı ınsalar. sen hala 50 doalrı 100 dolar yapmaya calısırken.

koy suraya kac tane wabı almıssın da mıllet gorsun. al al al dedıgın coınden kendın kac tane almıssın onu soruyorum sana. ama yok kı wabı elınde demı 7 k dan sattın. ve zaten 300 tane anca almıstın Smiley

tekrar yazıyorum yaşından kaynaklı anlama zorlugu yasıyorsun. ergenlık hırs yaptırmıs sana. ne gececek elıne burda salak salak reklam yapmaya calısınca anlamadım ama yapıosanda adam gıbı yap. ne kadar yatırdıgını goster. mılletın seyı ıle gerdege gırmek kolay tabı senın gıbı cocuklar ıcın.
hıro:al al al al abı cok guzel proje.
yatırımcı:sen ne kadar aldın hıro
hiro:topladım abı ben yuklu gırdım 50 tane aldım.
yatırımcı: total supply kac hıro
hıro: toplam 1 mılyar coın var abı
yatırımcı: hmm sen yuklu gırdın 50 tane aldın ha Cheesy

tobe tobe yaa
hero member
Activity: 1666
Merit: 629
Şu konu başlıklarını açarken az düşünüp açsanız keşke. Dün 30 kusür Waves bozdurdum, kısa süreli kalp krizi geçirdim yanıltıcı ve yanlış başlık nedeniyle.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
17 yaşında veletsin yatırım nedir bilmezsin. 2 satır okuyup bırseye para yatırırsın 2x yapınca abaaaw fena kaar ettım der cıkarsın sonra 5x yapınca foruma gelır nasıl proje buldum dersın Cheesy hep aynı terane hıro. monethayı da bılıyoruz. cok ovdugun wabı den 7 k dan panıkleyıp cıktıgınıda bılıyoruz. bu bınance pıyasasında artmayan coın mı kaldı enjınden wabı den para kazanayan mı var kabak gıbı bellı orda pumplanıyor tron 1 dolar olmus xrp 3 dolar olmus.

hala kac tane enjın topladın soylemedın. 500 den de mı az yoksa. Cheesy kendın 50 dolar koydugun coınlerı topladım cok topladım dıye konusup mılletı yanlıs yonlendırme burda.

topladım dedıgın enjın wabi vs hesabını at şuraya. milleti yanlış yönlendirme. 5 bın tanemı 50 bın tane mı yoksa 50 tane mı var sende gorelımde. lafının ne kadar arkasındasın bılelım. al al demek kolay.
Mıllete onerdıgın seylerın artması normal hersey artıyor demıssın de hocam, adamın actıgı baslıklar aylar oncesınden, suan acıp bu pıyasada ucan kacanbısey degıller. Enjın zaten artıyodu artıcak da. Neyse. Bıtane bıle actıgın baslık yok gelıp ahkam kesmen cok komık. Aranızda tartısma olmus vesaıre cok onemsemem, benım ıcın hıronun 3-4 coınde saglam kazandırdıgı oldu, senden bısey gormedım ben:) ben buna bakarım, cogu ınsan da buna bakar. 17 yasında olsa nolur 77de olsa nolur, soyledıklerı bana mın x5 yaptırıyorsa ısterse 4 yasında olsun bos bos dalga gecmekle olmuyor bu ısler. Sen de ac baslıklarını mıllete kazandır 5 10 kat sonra konusursun haklı da olursun.
full member
Activity: 588
Merit: 125

Bu aztec denen adam wavesi ne zaman bırakırsa waves o gün artacaktır banko adam waves diye diye kuruttu bu girmeden önce ne güzel artıyordu hep bu yüzden hiç sevmiyorum azteci
full member
Activity: 1358
Merit: 193

konu başlığının tarzı son derece yanlış. waves yatırımcısıyla taşak geçilmiş.
sizin tarzınız ise daha yanlış.
insanları yaşları ve coinlere yatırabildikleri sermaye ilemi değerlendirecez?
evet forumda böyle bir tarz var(konu sahbini tanımam bu yorum ona değil) 50 coine yatırım yapıyor bir kaçı 2x olunca panikleyip çıkıyor 50x olursada gelip anlatıyor ne öngörüde bulundum diye.
Ama bunu ifade ediş şekliniz çok yanlış.
sr. member
Activity: 266
Merit: 279

hala kac tane enjın topladın soylemedın. 500 dede mı az yoksa. Cheesy kendın 50 dolar koydugun coınlerı topladım cok topladım dıye konusup mılletı yanlıs yonlendırme burda.

Wabi'den al-satla 4x kazandım doğru diyorsun şu piyasada pumplanmayan mı var waves 800$ olmuş.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645

sr. member
Activity: 266
Merit: 279
Başlığı görür görmez Coinmarketcap e baktım dedim forumun rüyası gerçek mi oldu Cheesy

Ama hala 11 dolar civarlarında geziniyor.

Waves iyi proje elbette ama artması beklenen coinler artmıyor öyle bir gariplik var.

İlk çıktığında alıpta çok kar ettim zaten demeyin.

Bir ara aşırı önerilmesi yüzünden 5-6 dolardan alıp 6-7 aydır zengin olmayı bekleyen bir kesim var.

O sürede piyasada parası bulunan hemen hemen herkes kazandı zaten.

Piyasaya yazın girip şuan emekli olan adam var.
member
Activity: 365
Merit: 10
Türklerdeki waves aşkı olmasa delist olur bu waves. Hep kazandırdı filan diyorlar. Ya arkadaş bu piyasada kazandırmayan yok ki zaten. Ama waves çok çok geride kaldı. Ben şahsen wavesin yatırımcılarını güldüreceğine inanmıyorum.
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
Ahh nerde o eski waves öven arkadaşlar hepsi köşeyi döndü foruma uğramaz oldu bir başığı açan arkadaş kaldı oda almadığı için  Cheesy

Eskiden waves diye gtünü yırtanlar şuan piyasada yok.Millete 150 k lardan aldırdılar millet zararda hala vay efendim dolar bazında kardayız bilmem kaç xxxx yaptık diye mırıldanıyorlar.Btcde kalsaydık bile daha karlıydı.Forumdaki türklerin gazıyla dünya kadar waves yatırımcısı var boş konuşacaklarına bu kadar vebali zararı karşılasınlarya hadi bakalım
sr. member
Activity: 630
Fiyatın istenilen performansı göstermediği doğru, eldeki para başka emtialarda, hem de en risksiz stilde bile değerlendirilse çok daha iyi kazanılırdı, o da doğru. Waves bende de millet kadar onbinlerce dolar olmasa da var, pişman mıyım? Ne evet, ne de yukarıda yazdığım durumdan dolayı hayır.
Ama şunu da göz önüne almak lazım, waves büyük ölçüde btcnin arkasına takılarak olsa da bu fiyatları görebildi, dex ve tokenomica projelerinden beklenen adımlar geldiğinde (gelirse tabii !!) çok süratli bir şekilde yükselmeye başlayıp, çok daha iyi yerlere gelecektir. Mesela beş on centten birkaç ayda 15-20 dolarlara gelen kucoini düşünün, bir de milletin dex ihtiyacını ve beklentisini göz önüne alın ve ona göre de bir değerlendirme yapın.
Tabii bu dingillerin dediklerini gerçekten yapmaya niyetleri varsa ve becerebilirlerse.
Tamamen okadar zaman bekledık, artık olucaksa olsun patlasın ve cıkalım dıye beklıyorum ben de, kotu degıl ama bukadar kaynakları varken onca zamanda bıseylerı basaramamaları sacma olur, su dex ısı bıran once cıkmalı artık, smart contract cart curt.
full member
Activity: 490
Merit: 100
diplerde zaten coinden beklentin var çıkıcak diyorsun dahada düşüyor her zaman kazanacaksın diye bir şey yok ama wavesde yavaş artan bir coin bence başka şeyler tercih edilebilir.
full member
Activity: 742
Merit: 140
Başlığı görür görmez Coinmarketcap e baktım dedim forumun rüyası gerçek mi oldu Cheesy

Ama hala 11 dolar civarlarında geziniyor.

Waves iyi proje elbette ama artması beklenen coinler artmıyor öyle bir gariplik var.

İlk çıktığında alıpta çok kar ettim zaten demeyin.

Bir ara aşırı önerilmesi yüzünden 5-6 dolardan alıp 6-7 aydır zengin olmayı bekleyen bir kesim var.

O sürede piyasada parası bulunan hemen hemen herkes kazandı zaten.
hero member
Activity: 858
Merit: 500
Taylor - Smart Crypto Trading Assistant
Çok şaşırtıcı bir biçimde Waves halen alım fırsatı vermeye devam ediyor. Yeni arayüz yolda ve bana göre ekibin sadece tasarım güncellemesi olarak değil, aynı zamanda stabilizasyon için de çabaladığına inanıyorum. Light cüzdan güncellendiğinde kıyamet kopacak gibi geliyor bana. 50$ 100$ demeyeceğim. Sevindirici bir rakam gelecek. Az kaldığına inanıyorum.
full member
Activity: 392
Merit: 101
Bence bir gün 800 dolar olabilir waves, ama o zaman bilinki btc çoktan 500.000 doları geçmiş olur, bu kadar kulağının üstüne yatan koin olmaz. uzun süredir fiyatı değişmiyor bu koinin.
sr. member
Activity: 812
Free Crypto Faucet in Trustdice
Herkesin coinine kimse karışıamaz. meselam ben waves toplarım o eth Cheesy

Waves li günler yakındır. Kısa sürede ağızları açık bırakacak fiyatları göreceğiz. Ölümüne HODL!!!!
full member
Activity: 308
Merit: 100
waves resmen rezillik, bu kadar sabit kafalı bir koin görmedim ne iniyor ne çıkıyor çok kötü bir durum bu. yani bir koin 5-10 dolar arası demir atarmı ya, 4 ay oldu buralarda geziyor
member
Activity: 406
Merit: 12
Waves e 5-10$ arası yüklü girenlere Allah sabır versin. Altcoin piyasası çok hareketli olduğu için bir çok coinde 3-5-10x ler havalarda uçuştu. Waves 10$ civarında yerini sağlamlaştırdı.  Wink
Pages:
Jump to: