Pages:
Author

Topic: Waves 800$ olmuş almadığıma çok pişmanım - page 3. (Read 1769 times)

full member
Activity: 336
Merit: 111
Wavesden şu aralar pek bişey olmaz ben waves e olan inancımı bi yıl önce kaybettim hala artacağını düşünenlere de burdan selam olsun waves maximum 20$ Olur o da şansı varsa
member
Activity: 176
Merit: 10
Her zaman şuanki fiyatı çok görüp 3 sene sonra şaşırdıgın durumla karsılacaksın pıyasayı dogru zamanda öngörüp uzun vadede bekletmende yarar var yoksa degıl waves  x bir coin olsa uzun vadede getirisi olacaktır.
member
Activity: 350
W12 – Blockchain protocol
Belki olacak bunu yaşamadan bilemeyiz. Ozaman alacaksın 3-4 tane waves iki sene sonra bakacaksın 800 dolar olursa zaten kazancın mükemmel olur. Ha eğer dahada düşerse yapacak birşey yok az bir yatırım yapmış olursun kaybın az olur. O yüzden al at kenara 5-10 tane dursun 1-2 yıl. Ondan sonra konusuruz
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
İşte bunlar hep paralel evren kafaları yakın gelecekte waves 800$ olduğu zaman üstüne tekrar konu açarız.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
hocam heyecanlandırdı ya. Bende satmıştım wavesleri. Baktım bir heyecanla değişim yok yine çöp ve yerlerde. Ama inşallah artar. Aylardır bekleyen bekleyen tanıdıklarım var..Smiley
full member
Activity: 350
Merit: 100
Hocam o ne ya başlığı görünce şaşkına döndüm Smiley Ee waves falan herkes ayı kafada waves konusunda artmasını istiyoruz ama o kadar artmasını da düşünemiyoruz
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
Ayda yılda bir baksak tamam beklenen oldu diyip heyecan yapacaz Smiley içine mi doğdu ne anlamadık yoksa o günler yakın mı ?
member
Activity: 336
Merit: 17
Konu acilali 2 ayı geçmiş. Ayrıca başlıkla konunun hic alakası yok onu anlayamadım. Waves o değere ulaşamaz. 100 dolar olursa öpün başınıza koyun. Bence waves pismanliktir. Almadım hiç anlamda kolay kolay. İsterse 1000 dolar olsun.
sr. member
Activity: 686
Ben bugünlerin hala iyi günleri olduğunu düşünüyorum wavesin, binance söylediği gibi merkezsiz borsa kurmaya başlarsa ve bunu kısa süre içinde yaparsa waves için hiç hoş olmucaktır sonuçları.
member
Activity: 560
Merit: 11
800 dolar başlığı görünce ne oluyor dedim. taa fil tarihinde açılmış konu. waves kendisini kanıtlayamadı. alış, satış için yatırımcısına ya kazandırır ya da süründürür. 10 doları aşabileceği bile şaibeli. takibini yapmıyorum. çok daha ucuza ve daha fazla miktarda alabileceğim araştırmalara vakit ayırıyorum.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
waves bu senenin çöp coinleri arasında yıllardır yerinde sayıyor yenilik yok bir şey yok alan sadece türkler onlarada kitlediler bu coini aynı mth gibi Cheesy
full member
Activity: 630
Merit: 102
Hocam Allah mı söyletti 800 dolar nedir. Bence çok uzak bir ihtimal. Ha olur mu bilemem ama belki 4 sene sonra olur. Waves'e girmek benim de aklımda var ama kısa orta vade de bir şey beklemiyorum bu aralar.
sr. member
Activity: 714
Waves için bu kadar ümitli olamam. Waves orta ve uzun vadede kazanç getirebilecek ancak Ethereum ile kıyaslanmaması gereken bir proje benim gözümde.
full member
Activity: 308
Merit: 100
BTC 1 milyon dolar falan olmadığı sürece waves öyle 800 dolar olmaz, şu an koinlerin tek tutulma sebebi, ileride artacağına olan inançtır, ama ileride bırakın wavesi, wavesi 10 a katlayan koinler çıkacak
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Hocam alkollüyken açtın heralde başlığı. Wavese güvenim sıfır sıfır sıfır... Ama inşallah olur tabi yatırımcılarının %80i türk gibi duruyor. Sevinirim sizin adınıza  Grin
member
Activity: 448
Rüyalarımda bile göremiyorum waves sekiz yüz dolar olacağını ilk 10 doları görse bile rahatlıyacak insanlar var bu forumda. Çok üzdün bizi be waves
newbie
Activity: 140
Merit: 0
Bundan sonra her sene Aralık ayında her şeyi satıp çıkacağım. Hersene aynı şey oluyor.

Biz Aralık da bozsak, bir daha inmez o hep yukarıda kalır bize inat.

Waves 800 dolar olduğunda Piyasa istediğimiz yere gelmiş demektir. O zaman da, çok az kişi pişman olacaktır Smiley. Çıkanlar hariç
member
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Bundan sonra her sene Aralık ayında her şeyi satıp çıkacağım. Hersene aynı şey oluyor.
sr. member
Activity: 402
Gittik 1$'dan wabi 160 satoshiden lend 240 satoshiden enjin falan topladık. Şimdi wabiyi 50 kuruşa satsan satamazsın. Nerden bulduk bu çöpleri bilmem.
En büyük hata bunları övenlere güvenmek aslında, neden yerli yersiz hype yapıyor insanlar anlamadım kendinden başkasına güvenmeyeceksin.
sr. member
Merit: 257
Waves pişmanlıktır, waves alan gün yüzü göremez, waves alan dört duvar içerisinde yorganın altında ağlar, waves alan yataktan çıkamaz, waves alan diğer kriptoparalar 10'a katlarken %10 değerlenir, diğer kriptopara 3'te 1'ine düşerken waves 4'te 1'ine düşer.
Pages:
Jump to: