Bekleyen gerçekten kazanıyor mu kripto pazarında? ne kadar bekleyen kazanıyor? 1 ay 6 ay 1 yıl 2 yıl? 1 yıldır bekleyip 5 kuruş kazanamamışsan doğru şeyi mi yapmışsın? kendinizi kandırmayın bence. hiç kimse yoğurdum ekşi demek. burdaki hiç kimse tükürdüğünü yalamak istemiyor. sayfa sayfa waves tavsiye edenler çoktan satıp çıktı. garibanlar tutmaya devam ediyor...
Niye FUD yayıyorsun belli ki yatırım yapmamışsın, yatırım yapacaklarada defalarca yatırım önerisi almayın kendiniz karar verin diye yazıldı. Grup mu kurdunuz waves yatırımcılarının psikolojisini bozmak için anlamadım, bir kesim ısrarla gelip waves başlığının altına gelip bu tür şeyler yazıyor. Hedef ne anlamakta zorlanıyorum.
Siz niye wavesi göklere çıkarıyorsunuz? Çıkarınız ne bundan? Sasha size para mı ödüyor? Mal ortada FUD yaymaya gerek yok. Waves'in zaten sizin gibi birkaç fanatik dışında doğru düzgün destekçisi kalmadı. Bu fanatiklerinde neredeyse hepsi bizim lokalde yeni gelenlere waves aldırmaya çalışıyor.
Mayıs ayından bu yana Btc bazında neredeyse tüm coinler zararda ki!
Ben birşey söylerken coinmarketcapdaki chartları referans alarak konuşuyorum. siz nerenize dayanarak konuşuyorsunuz?
Aynen yahu! Kendi çiftliğinizde oynayın. Gidin tron alıp köşeyi dönmeyi bekleyin premium proje neyinize
tron senin gibilerin bol olduğu patlak gruplarda konuşuluyor sadece. benim işim olmaz.
Normalde muhatap olmam ama yine son deyip yazayım.
1)= Hiç kimseye waves aldırmadım wavesi göklerede çıkarmadım. Kimin alıp sattığı umrumda değil.
2)= Fanatik değilim, geliştiricilerin ne yaptığını ve neler yapabileceğini iyi biliyorum bu yüzden ileride iyi şeyler yapacaklarını düşünüyorum. Kendi düşüncem.
3)= Hiçbir zaman wavesi göklere çıkarmadım, tam tersi wavesi en fazla eleştirenlerden birisiyim bilen biliyor.
4)= Bu başlık wavesin türkçe ana konu başlığı ve insanlar projeyi öğrenmeye geliyor. Eleştirmek istiyorsan git, reddit hesaplarına, telegrama, slack kanalına yaz.
5)= Cryptocurrency ler ile ilgilenmeye başlayalı uzun bir süre oldu waves benim ne ilk yatırımım ne de son ne de portfolyömü süsleyen tek coin. Buraya gelip wavesi eleştirenlerin çoğunun wavesten zarar ettiğini düşünüyorum bu yüzden gelip saçma sapan argümanlarla insanlara sataşıyorsunuz. Bu kadar gereksiz bir harekete hiç lüzüm yok, zarar ettiysen ettin ders olsun gelecekte ona göre hareket et. Buradaki insanlar her zarar ettiği coine çamur atsaydı bu forum çöplükten geçilmezdi. Bu sadece waves ile ilgili değil.