konusu açılmışken şöyle bir sorum olacak waves cüzdanı herkes için bir sıkıntı bir online birde kendi içinde cüzdan var online cüzdan benim için ne kadar sağlıklı görünse'de çok uzun vadeli yatırım yapmak isteyen kişiler için nasıl bir durup takibi yapmak gerekiyor. çünkü ben windows sürümü için indirecek olduğum cüzdanı yedeklediğimde ileride bir sıkıntı yaşamam söz konusu olabilir mi acaba? böyle birikimleri sitelerde saklamayı sağlıklı bulmuyorum.
şuan için poloniex 'te olmadığından yobit üzerinden satın alımı gerçekleştiriyorum ama bu sitelere güvenmiyor olmamın en büyük sebebi cryptsy diye zamanında benzer bir site vardı buradan o zamanın şimdi popüler olan bazı coinleri için milyonlarca coin alımı yapmıştım tabi bir kaç tl 'ye rahatlık ile milyonlarca coin alınabiliyordu, sonra CEO 'su mu dolandırdı yada hack mi yedi bilmiyorum birden piyasadan kayboldu, o zaman 100-200tl gibi bir para gitti diye pek düşünmüyorum ama bu kadar büyük btc artışı ve o zaman para etmeyip sırf zevk olsun diye aldığım özellik ile x ile başlayan ve 50m üstü aldığım bazı coinler geliyor'da aklıma belki şimdi özel jetim'den inmiş yatımda bir elimde viski diğer elimde puro manzaranın tadını çıkartıyordum.
hatta geçende şöyle bir mail gelmiş ingilizce pek sağlam olmadığı için bi şey anlamadım tam ama bu site ekte vardı https://cryptsysettlement.worldsecuresystems.com/ acaba ellerinde db duruyor mu diye düşünüyorum eğer duruyor ise tüm bilgiler çok güzel olurdu