Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 170. (Read 336144 times)

hero member
Activity: 868
Merit: 502
amk sabır sabır catladık Cheesy bence de en az 1 sene 10 doları görmek ımkansız eger saglam bır ico gelmez ıse
full member
Activity: 166
Merit: 100
Eylüle kadar waves 10 doları taban yapacak. Dex hataları giderilecektir zaten yeni arayüz haberleri çıkmaya başladı. Rahat olun pozisyonunuzu koruyun.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Burada waves dex'i hatalarından arındırmak lazım dedikçe yeni hatalar görüyoruz.1 yıl bekler miyiz bilmiyorum benim aklımda şu vardı 1-2 yıl içerisinde 1waves 100 dolara eşit olur ama belli olmaz tabiki bu kadar hatalardan sonra biraz endişem arttı.
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
görünen o ki waves en az 1 sene daha tat vermeyecek Cheesy

o kadar uzun süre beklemek zorunda kalacağımızı sanmıyorum. wavesle ilgili çok yenilik geliyor ama biraz daha sabırlı olmak gerekiyor
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
görünen o ki waves en az 1 sene daha tat vermeyecek Cheesy
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
Daha normal masaüstü uygulamalarının bu kadar süre geçmesine rağmen hala hatalar dolu olduğunu göz önüne alırsak yeni çıkan mobil dex'in sorunsuz olarak erişime girmesini beklemek hayalcilikten öte bir şey olmaz diye düşünüyorum.Şu dex'in hatalarını düzeltmek bu kadar zor olmamalı ya vurdumduymazlık mı var ne var bilemedim açıkcası

bır kıtap yazmak ne kadar zor ıse bılgısayar programı yapmak hele bu bu olcekte bır program yapmak o kadar zor. kıtapta 1-2 harf hatası yaparsın bırsey olmaz ama programı yazarken 1-2 harf hatası yaparsan program calısmaz. o kadarda kolay degıl o hataları bulup duzeltmek.
Doğru söylüyorsunuz ama çoğu kişi bunun farkında ve o yüzden sabırlılar Waves'e.
Sizin örneğinizden yola çıkarsak, kitap için editörler var. Yazılım için de audit firmaları var, testerlar var. Bunlar yeterince değerlendirilirse işler minimum hatayla piyasaya çıkar, yayına alınır.
Yanılmıyorsam son zamanlarda ekipte bir genişleme oldu. Olumlu sonuçlarını bekliyoruz.

Hayırlı forumlar!
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
Daha normal masaüstü uygulamalarının bu kadar süre geçmesine rağmen hala hatalar dolu olduğunu göz önüne alırsak yeni çıkan mobil dex'in sorunsuz olarak erişime girmesini beklemek hayalcilikten öte bir şey olmaz diye düşünüyorum.Şu dex'in hatalarını düzeltmek bu kadar zor olmamalı ya vurdumduymazlık mı var ne var bilemedim açıkcası

bır kıtap yazmak ne kadar zor ıse bılgısayar programı yapmak hele bu bu olcekte bır program yapmak o kadar zor. kıtapta 1-2 harf hatası yaparsın bırsey olmaz ama programı yazarken 1-2 harf hatası yaparsan program calısmaz. o kadarda kolay degıl o hataları bulup duzeltmek.
hero member
Activity: 969
Merit: 1000
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028

Yolda geliyormuş. Mobil çokta önemli değil bence önce DEX i iyileştirmeleri lazım bir an önce.

Mobil' Dex'in önemli olmadığına katılmıyorum açıkcası bana göre çok önemli bir olay Smiley.Ama şurada kesinlikle katılıyorum waves dex'i iyileştirmeleri lazım. WavesDex'i iyileştirmeden mobili çıkarmak işi daha sıkıntılı hale sokarsa şaşırmamak lazım.

mobil dex doğru düzgün çıkarsa, diğerinin önüne geçer, açıkçası normal borsalarda bile mobil uyumlu olanı daha çok kullanıyorum, telefonum  ios güvenlik açısındanda daha sağlam geliyor bana mobil kullanmak

Waves in mobil sürümü bile tam adam akıllı değil. Yine de ben dex in mobil sürümün biran önce olması taraftarıyım. Dex mobil olursa ciddi anlamda erişebilirlikte çığır açarlar.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070

Yolda geliyormuş. Mobil çokta önemli değil bence önce DEX i iyileştirmeleri lazım bir an önce.

Mobil' Dex'in önemli olmadığına katılmıyorum açıkcası bana göre çok önemli bir olay Smiley.Ama şurada kesinlikle katılıyorum waves dex'i iyileştirmeleri lazım. WavesDex'i iyileştirmeden mobili çıkarmak işi daha sıkıntılı hale sokarsa şaşırmamak lazım.

mobil dex doğru düzgün çıkarsa, diğerinin önüne geçer, açıkçası normal borsalarda bile mobil uyumlu olanı daha çok kullanıyorum, telefonum  ios güvenlik açısındanda daha sağlam geliyor bana mobil kullanmak
sr. member
Activity: 546

hero member
Activity: 896
Merit: 519

sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
Waves cüzdanda sorun yaşayanlar cüzdanı kapatıp yeniden açsınlar düzelir. Olmadı güncel sürümü yüklyin.
Hocam ben chrome eklentisi olan cüzdanı yuklemiştim şu an bende sorun var bunu nasıl güncelliyoruz acaba google play üzerindemi işlem yapacagız.Teşekkurler

Chrome eklentisini kullanıyorsanız zaten otomatik olarak kendisini güncelliyor diye biliyorum, yanlış biliyorsam bilen düzeltsin lütfen.

chrome eklentısı otomatık guncellıyr. sorun ıcın pc nızın ınternet saatı dogrumu ona bakın. saat senkronıze degılse sorun yapabılıyor.

bırde cuzdan uzun sure acık kalınca kafayı yıyor dex te tokenlerı gostermıyor ıslem yaptırmıyor fılan...
sr. member
Activity: 294
Waves cüzdanda sorun yaşayanlar cüzdanı kapatıp yeniden açsınlar düzelir. Olmadı güncel sürümü yüklyin.
Hocam ben chrome eklentisi olan cüzdanı yuklemiştim şu an bende sorun var bunu nasıl güncelliyoruz acaba google play üzerindemi işlem yapacagız.Teşekkurler

Chrome eklentisini kullanıyorsanız zaten otomatik olarak kendisini güncelliyor diye biliyorum, yanlış biliyorsam bilen düzeltsin lütfen.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
waves dex sorun yaşayan varmı ne alım ne satım yapabiliyorum. virgülden sonra hanelerde sorun yatıratıyordu tam sayı yazıyorum gene aynı
Biraz geç yükleniyor bende Dex.
waveswallet.io'yu kullanıyorum firefox'ta böyle sorun yaşamıyorum.
Chrome eklentisinde oluyor o problem
hero member
Activity: 602
Merit: 500
waves dex sorun yaşayan varmı ne alım ne satım yapabiliyorum. virgülden sonra hanelerde sorun yatıratıyordu tam sayı yazıyorum gene aynı

Bende herhangi bir problem görünmüyor, ara ara olan bir sıkıntı maalesef birazdan düzelecektir. Güncellemeyle bu problemi ortadan kaldırırlar umarım.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
Jump to: