Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 169. (Read 336144 times)

full member
Activity: 420
Merit: 108
Bütün coinlerin değerleri yerlerde.Doğru coinlere yönelirsek çok iyi kar edebiliriz.Waves te bunlardan biri bence.
sr. member
Activity: 406
Merit: 265
şaka gibi 125 lerin bile altı görüldü tam alım fırsatı bana göre
hero member
Activity: 629
Merit: 508
Bu düşüşün ekibin yavaş çalışmasıyla veya Sasha'nın işi iyi yürütememesiyle hiç alakası yok. Ki bence bunlar haksız eleştiriler.
Waves'teki bu düşüşün waves ile neredeyse hiç alakası yok. Tamamen piyasanın gidişatından kaynaklanıyor. Şu ortamda düşmeyen kaç tane coin sayabileceksiniz? Waves'te ciddi olarak keriz silkeme yapılıyor, bitcoin'deki şu durum netleştiği gibi en hızlı toparlanan coin waves olur. Kötü haberler almadığımız sürece tabi şuanki olumlu gidişat devam etsin kâfi.

Bende 200'den yüklü alım yapmıştım ama panik yapacak bir durum görmüyorum. Güzel haberler gelirken fiyatın düşmesini sıkıntı yapmaya gerek yoktur, 100'e de düşse sıkıntı yok benim için, yapay bir düşüş tamamen. Satan pişman olur.
1 dolara bile düşse en fazla 3-4 ay sonra 10 dolar olacağına inanıyorum.

sr. member
Merit: 259
İnsanın yüreği dayanmıyor ekrana bakmaya, tüm coinler kıpkırmızı çıksak daha alttan toplar mıyız meçhul. Çok terste kaldık.
legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
coinmarketcap komple kıpkırmızı hangi coine girersen gir, bu düşüş hepsinde yaşandı...
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
100k altı cok yakın.
200 den alanlara yazık oldu.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Waves 130 ...

Tüm altcoinler gibi waves de çakılıyor. Şaşırmamak lazım. Waves ekibi baya yavaş çalışıyor. Sasha o forumdan bu foruma dolaşacağına geliştirici ekiple sıkı bir çalışmaya girmesi lazım. Yoksa bu gidişle çok rahat 0.001 in altına düşecek.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Mobil cüzdanlar güncellendi android güncel diğerini bilmiyorum. Bazı hatalar giderilmiş kendi kendine kapanma sorununu çözmüşler. Wallet silme gelmiş daha önceden yoktu galiba. Ekleme ve silme yapılabiliyor. Çok ağır bir şekilde olsa bile güncelleme geliyor. Waves DEX aynı şekilde geç olsun ama hatalardan arındırılmış bir şekilde gelirse iyi olur nedenini sorarsanız herkes yeni GUI bekliyor hatalarla gelirse beklenen fiyat artışı ve ilgi kırılır. Hatasız kusursuz bir şekilde çıkarılmalı, bir kaç ay gecikirse sorun olmaz.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
wavesnode a lease yapan var mı. odullerı dagıttılar mı var mı odeme alan bana gelen bırsey yok. baya gecıktırıyorlar odemelerı.  bugun oduyecez dedıler twıtterdan bana ama hala gelen gıden bırsey yok. cıkıcam buyuk ıhtımal o havuzdan.
member
Activity: 118
Merit: 10
arkadaşlar poloneixte btc var bunu wawes walltime çekip wawes alıp depolamak istiyorum. nasıl yapmalıyım?

Yeni kullanıcı olduğun için büyük ihtimalle waves dexte bir yığın sorun yaşayacaksın. Ki tecrübeli kullanıcılar da yaşıyor sonra strese girip burda yardım isteyeceksin. O yüzden sen bittrexten bi hesap aç, istediğin miktarda waves al ve cüzdanına çek, kafan rahat olsun.

peki poloneix teki usd veya btc mi bittrexe nasıl aktarırım?
sr. member
Merit: 259
arkadaşlar poloneixte btc var bunu wawes walltime çekip wawes alıp depolamak istiyorum. nasıl yapmalıyım?

Yeni kullanıcı olduğun için büyük ihtimalle waves dexte bir yığın sorun yaşayacaksın. Ki tecrübeli kullanıcılar da yaşıyor sonra strese girip burda yardım isteyeceksin. O yüzden sen bittrexten bi hesap aç, istediğin miktarda waves al ve cüzdanına çek, kafan rahat olsun.
member
Activity: 118
Merit: 10
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Waves yükselmesi için önce altcoinlerin Komple kendi çapında kendi değerine ulaşması lazım şu 1-2 aylık süreç çok önemli olacak bu konumda.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Waves yıl sonu burada söylendiği gibi 10 dolar seviyelerini görebilirse uzun vadeli olarak gelmesini beklediğim 100 dolar seviyesine bir selam çakar diye düşünüyorum.
hero member
ne güzel. o zaman dağdaki çobanla benim oyum bir olmayacak

o ne demek sımdı. elınde 1 mrt tutanın oyu ıle elınde 10 bın mrt tutanın oyu bır olmayacak tabıkı. ama ayrıntılarını bende tam olarak bılmıyorum. mrt nın cıkıs noktasını anlattım sadece. henuz ısleme gırmedı. ama hep dedıgım gıbı mrt madencılere kıyak olsun dıye cıkartılmıs bır coın ve madencılerın devam etmesı ıcın degerlenmesı ŞART olan bır coın. hatta degerlenecegı garantı olan coınlerden ılkıdır mrt Cheesy
full member
Activity: 322
Merit: 101
ne güzel. o zaman dağdaki çobanla benim oyum bir olmayacak
hero member
Sabır arkadaşlar sabır, bu piyasada en fazla kazanım uzun vadede, sağlam gördüklerinizi alın unutun, benim sağlam gördüklerim arasında waves ilk sırada , saygılar.

aynen oyle .

hatta uzun vade de waves madencı odulu mrt cok guzel kazandıracaktır. aynı sekılde waves go da guzel kazandıracaklardır . su an fıyatları gayet uygun. ben topluyorum mrt. wavesgo leasıngden de wgo gelıyor.

ama mrt waves platformda hangı coının cıkacagını fılan oylamada kullanılacak sanırım. o muhabbet oldugunda degerı su ankı degeının en az 10 katı olacaktır. zaten 10 mılyon mt var toplamda. waves 1 mılyar doları gectıgınde mrt nın tanesı de en az 1 dolar olur oda su ankı fıyatını 100 e katlamak demek. waves trenı hala kacmadı ama o kadar para ayıramam dıyenler mrt trenı hala yukleme asamasında ona bınebılırler Wink
sr. member
Activity: 359
Merit: 250
Sabır arkadaşlar sabır, bu piyasada en fazla kazanım uzun vadede, sağlam gördüklerinizi alın unutun, benim sağlam gördüklerim arasında waves ilk sırada , saygılar.
hero member
Activity: 840
Merit: 532
bence 10 doları sonbahara doğru görecek. mümkün olduğunca 150k ve altından toplamak lazım.
Jump to: