Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 207. (Read 336151 times)

hero member
Activity: 629
Merit: 508
Dün 187k 'dan biraz satayım dedim düşerse alırım diye bi uyandım 220k olmuş. Satan pişman oluyor. Örnek şekil A Cheesy
Bundan sonra hiç satmayayım en iyisi. Ver mehteri  Grin
hero member
Activity: 518
Merit: 500
Pump dalgası hızlandı, açıkçası gözümü korkutmaya başladı, ağır ağır artıyordu ne güzel
0.01 beklentim var bakalım olacak mı
inaşşah o seviyeye gelir . acil alış vericektim ama para bulamadım 3. dolardan da alcaktım 5.5 geldi yaa
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Pump dalgası hızlandı, açıkçası gözümü korkutmaya başladı, ağır ağır artıyordu ne güzel
0.01 beklentim var bakalım olacak mı
sr. member
Activity: 387
Merit: 252
Özellikle son bir hafta ve 24 saatlik yükseliş eğrisi inanılmaz stabil, bu durum ve tüm olumlu algı önümüzdeki hafta içerisinde pariteyi çok farklı yerlere getirecek gibi hissediyorum.

sr. member
Activity: 546
Merit: 280
$5 dan girsem mi ki yeniyim

karar senın ama dun 2.5 dolardan alınırmı dıyenler bugun aglıyordur buyuk ıhtımal. ve suankı artıs pump fılan degıl Cheesy 50 btc lık buyy wall ıle pump mı olurmus Cheesy gayet normal bır artıs wave ıcın. wave de pump yapmak kolay degıl oyle. hep dıyorum polodakı salak pumplarla kıyaslamayın wavedekı artısı. polodakı gıbı bır artıs yapamazlar wavede. dex te anında verırler elıne adamın Cheesy

aynen hocam 2,5 tan almadık bugün 4.5 tan topluyoruz Smiley LTC portföyü yapıyordum ama waves e kaydıracağım şimdi yarısını uzun vadede daha çok kazandırır gibi 
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
Waves benim gordugum en buyuk sorun bazilarinin  milyonlarca hatta 10 milyonlarca waves`i var , bizim gibi garibanlarda bayagi kalabaligiz asagida, anlayacaginiz makul fiyatladan onlarin piyasayi biraz beslemesi lazim yoksa ucurum cok buyuk . Sonucta 100 milyondan fazla koin yok yani bir ether gibi degil, onun haricinde son derece prosyonel bir ekip tahminimce  orta ve uzun vadede yatirimcisini uzmeyecek bir coin. imzada`da keske waves verselerdi . Hangi sebep olursa olsun gelistici olarak kendi koinin arkasinda durmalarini beklerdim. Yada sorsalardi katilanlara ister waves verelim ister bitcoin siz secin ,

ne dedın hıc bırsey anlamadım ben Smiley

wave total coın mıktarı 100 mılyon. bazılarında mılyonlarca var dedıgın dogrudur.ama bu her coın ıcın gecerlı etherde yok mu sanıyorsun Smiley rıch lısttekı tıpler wave ekıbı fılan. ve 1-2 kısı de daha var mılyon.

şu an gaip şeyler oluyor bıtrex te . kımse satmıyor wave Cheesy sell duvar sureklı yukarı cıkıyor Cheesy hatta duvar fılan yok dıyebılırız. gostermelık 50 btc gozukuyor sell kısmında. 0,0027 den sonrakı tek satıs 0,01 Cheesy oda 1 tane
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Waves benim gordugum en buyuk sorun bazilarinin  milyonlarca hatta 10 milyonlarca waves`i var , bizim gibi garibanlarda bayagi kalabaligiz asagida, anlayacaginiz makul fiyatladan onlarin piyasayi biraz beslemesi lazim yoksa ucurum cok buyuk . Sonucta 100 milyondan fazla koin yok yani bir ether gibi degil, onun haricinde son derece prosyonel bir ekip tahminimce  orta ve uzun vadede yatirimcisini uzmeyecek bir coin. imzada`da keske waves verselerdi . Hangi sebep olursa olsun gelistici olarak kendi koinin arkasinda durmalarini beklerdim. Yada sorsalardi katilanlara ister waves verelim ister bitcoin siz secin ,

Aslında btc vererek doğrusunu yaptılar, gelecek btc ile yine waves alacağız. Buda piyasaya talep olacak daha da yükselecek Smiley
newbie
Activity: 56
Merit: 0
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
4,70lerde geziniyor... virgülü atsa da 47 olsa ne güzel olur:) neyse, yavas yavas gitsin saglam gitsin... önce bi 5i saglam gecsin, sonra hedef 8-10 seviyesi...
legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌

5$oldu muki ? 4 küsürlerde
legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
0.0019 BTC oldu WAVES su an... son 1-2 gündür güzel yükselis var... Ne zaman, nerede ve nasil duracak bakalim...
Söyle bir 0.01 olsa güzel olur...

Keske 10.000 WAVES hedefimi gecen hafta tutturabilseydim...

son iki üç gündür bi atak yapıyor.
bugün seo su sen petersburgdaydı. orada forum a katıldı. vitalikte oradaydı. üst düzey bi ekonomik forumdu.
neden diyorum bunları, bu yükselişlerin altının boş olmadığını düşündüğüm için .

Bu yükseliş falan değil daha hiç bir şey başlamadı  Smiley Tamamen doğal bir alım oluştu.Henüz balinalar çıkmadı çok topladılar çok.. Ether aptallığı yaptık bunda acımıyorum 100$ olmadan sittin sene satmam. 1 ay içinde 0.004 göreceğini seziyorum. YTD
Ver mehteri..

Ağzınızdan bal damlıyor hocam inşallah dediğiniz gibi olur.0.004 olursa ay sonuna kadar süper olur bakalım ne olacak.Ben 10 dolara kadar alım yapılabileceğini düşünüyorum.Sonra bekleyip en az 100-150 dolara satmak lazım.Geleceği çok açık çünkü yakında borsa devi olur waves.

100$ için 10Milyar USD market değeri demek.
Olmaz mı olur.. ama 1-1.5 sene bekleyebilirsen..
hero member

karar senın ama dun 2.5 dolardan alınırmı dıyenler bugun aglıyordur buyuk ıhtımal. ve suankı artıs pump fılan degıl Cheesy 50 btc lık buyy wall ıle pump mı olurmus Cheesy gayet normal bır artıs wave ıcın. wave de pump yapmak kolay degıl oyle. hep dıyorum polodakı salak pumplarla kıyaslamayın wavedekı artısı. polodakı gıbı bır artıs yapamazlar wavede. dex te anında verırler elıne adamın Cheesy
newbie
Activity: 4
Merit: 0
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
0.0019 BTC oldu WAVES su an... son 1-2 gündür güzel yükselis var... Ne zaman, nerede ve nasil duracak bakalim...

bugün seo su sen petersburgdaydı. orada forum a katıldı. vitalikte oradaydı. üst düzey bi ekonomik forumdu.
neden diyorum bunları, bu yükselişlerin altının boş olmadığını düşündüğüm için .

Bu yükseliş falan değil daha hiç bir şey başlamadı  Smiley Tamamen doğal bir alım oluştu.Henüz balinalar çıkmadı çok topladılar çok.. Ether aptallığı yaptık bunda acımıyorum 100$ olmadan sittin sene satmam. 1 ay içinde 0.004 göreceğini seziyorum. YTD
Ver mehteri..

Ağzınızdan bal damlıyor hocam inşallah dediğiniz gibi olur.0.004 olursa ay sonuna kadar süper olur bakalım ne olacak.Ben 10 dolara kadar alım yapılabileceğini düşünüyorum.Sonra bekleyip en az 100-150 dolara satmak lazım.Geleceği çok açık çünkü yakında borsa devi olur waves.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013

Ver mehteri..
full member
Activity: 210
Merit: 100

hero member
Activity: 1638
Merit: 686

hero member
Activity: 896
Merit: 515
slackte moderatörden rica ettim türkçe grubu oluşturdu. Hadi sizde giriş yapında oradan konuşalım.  Wink
full member
Activity: 210
Merit: 100
aga senın coinın hangısı söle de bılelım Cheesy

bana dediniz heralde Grin

benim coin yok reis  Grin ama çıkartabilirim. eser kafaya çıkartırım. saniyelik bişey. ucuz. aklıma poje gelir çıkartırım. saniyelik bişey. ucuz.

alırken kimsenin sesi çıkmıyor. mal meydanda mal bu. malın albenisi bu zaten. hayır söylenenlerin dayanağı ne soruyorum zaten. tartışalım fikrinize güveniyorsanız.

işte onu diyoruz bızde aklıma proje gelir cıkartırım mantıgı ıle herkesın aklına bısı gelıyor Cheesy o herkesın yarısı aır drop yapsa su anda 0,0001 waveden (resmen bedava) senın o wave cuzdanında olacak 1000 tane coın. 990 tanesi çöp hiç bir işe yaramayan koınler olacak.

tabı herkesın aklında coın yapayım salayım pıyasaya tutarsa paranın aq um Cheesy oldugu ıcın. önüne gelen coın yapıyor.

adam akıllı proje gelıstırıp coın yapacak adam zaten 3-5 bın dolar harcamalı aır drop ıcın.

ornek mobılego 53 mılyon dolar topladı onun aır dropta dagıtacagı coın malıyetı ıle senın benım 5 para etmez coının aır drop malıyetı aynı Cheesy şaka mı bu. 53 mılyon dolar toplamıs adam bı zahmet bı 100 bın dolar harcasın coını dagıtmak ıcın dıyorum ben. bu nedenle coın cıkarmak olmasada coını aır drop ıle toplu sekılde dagıtmak zorlastırılmalı. ıkısınden bırı ya coın yapmanın ucretını arttırmalılar yada dagıtmanın. bu sekıl dolandırıcılıgada acık oluyor sıstem. bakınız sahte mobılgo tokenı uretıp dagıttı elemanın bırı. yarın oburgun karısıklık olacak gercegı ıle. o elemanında amacı o zaten. 3 kurus para harcayıp coın urettı ve dagıttı. dalgın ve tecrubesıs bırı gercek mobılgo alıyorum dıye onun sahte mobılgo sunu alsa yeterde artar 1 btc lık alsa 2300 dolar. taş attın kolun mu agrıdı Cheesy

bahsettiğiniz şey farklı. zaten şuan özel isim asset testnette. onu çözdük sıradaki.

baştaki durum zaten takip ediyorasanız basit bişey. mrt tutanlar gelecekte işlem ücretine karar verir olur biter.

herkesin aklına gelsin bişey. ne güzel. işlem adedi artsın. bizde payımızı alalım. insanlar yeni şeyler denesin.
hero member
aga senın coinın hangısı söle de bılelım Cheesy

bana dediniz heralde Grin

benim coin yok reis  Grin ama çıkartabilirim. eser kafaya çıkartırım. saniyelik bişey. ucuz. aklıma poje gelir çıkartırım. saniyelik bişey. ucuz.

alırken kimsenin sesi çıkmıyor. mal meydanda mal bu. malın albenisi bu zaten. hayır söylenenlerin dayanağı ne soruyorum zaten. tartışalım fikrinize güveniyorsanız.

işte onu diyoruz bızde aklıma proje gelir cıkartırım mantıgı ıle herkesın aklına bısı gelıyor Cheesy o herkesın yarısı aır drop yapsa su anda 0,0001 waveden (resmen bedava) senın o wave cuzdanında olacak 1000 tane coın. 990 tanesi çöp hiç bir işe yaramayan koınler olacak.

tabı herkesın aklında coın yapayım salayım pıyasaya tutarsa paranın aq um Cheesy oldugu ıcın. önüne gelen coın yapıyor.

adam akıllı proje gelıstırıp coın yapacak adam zaten 3-5 bın dolar harcamalı aır drop ıcın.

ornek mobılego 53 mılyon dolar topladı onun aır dropta dagıtacagı coın malıyetı ıle senın benım 5 para etmez coının aır drop malıyetı aynı Cheesy şaka mı bu. 53 mılyon dolar toplamıs adam bı zahmet bı 100 bın dolar harcasın coını dagıtmak ıcın dıyorum ben. bu nedenle coın cıkarmak olmasada coını aır drop ıle toplu sekılde dagıtmak zorlastırılmalı. ıkısınden bırı ya coın yapmanın ucretını arttırmalılar yada dagıtmanın. bu sekıl dolandırıcılıgada acık oluyor sıstem. bakınız sahte mobılgo tokenı uretıp dagıttı elemanın bırı. yarın oburgun karısıklık olacak gercegı ıle. o elemanında amacı o zaten. 3 kurus para harcayıp coın urettı ve dagıttı. dalgın ve tecrubesıs bırı gercek mobılgo alıyorum dıye onun sahte mobılgo sunu alsa yeterde artar 1 btc lık alsa 2300 dolar. taş attın kolun mu agrıdı Cheesy

bu arada bıtrrexte wave kalmadı. gordugum kadarı ıle son bır sell duvar var 0,002 de gerısı boş ucu acık Cheesy
Jump to: