Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 206. (Read 336151 times)

sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Ben Wavesin 15$ bandına sokulacağını düşünüyorum yakın zamanda. Etc ile fiyat farkını eşitlemeye çalışacaklar bence. Uzun vadede etc yi de geçecektir. İlk beşe girmesi büyük ihtimal bence. 1-2 sene wavese dokunmadan bekleyin. Şu an fiyat 5.50$ seviyeleri, idda ediyorum en az 10-15 misli olacaktır.
Nasıl bukadar emin olabilirsiniz sadece meraktan soruyorum güzel bi açıklamanız varsa biraz daha alım yapıyım bari
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
Ben Wavesin 15$ bandına sokulacağını düşünüyorum yakın zamanda. Etc ile fiyat farkını eşitlemeye çalışacaklar bence. Uzun vadede etc yi de geçecektir. İlk beşe girmesi büyük ihtimal bence. 1-2 sene wavese dokunmadan bekleyin. Şu an fiyat 5.50$ seviyeleri, idda ediyorum en az 10-15 misli olacaktır.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Geçen sene imzadan gelen 98waves dolu bittrex hesabımın şifresini unutmusum şansa bak. Eposta adresimde cok kullanmadıgım yedek hesaplardandı şifreyide kurtaramıyorum:( waves 0.15centken umursamadık şimdi koydu bu durum. İlerde 50dolar olur kafamı taslara vurmıyım diye yeniden 250waves daha aldım umutluyum yükseleceğine
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
poloniex de waves yok mu ? Nerden alabilirim

Şimdilik yok.

Wavesplatform.com sitesinde Waves coin için Bittrex ve Tidex tavsiye edilmiş(linkleri verilmiş). Bunların yanı sıra Waves cüzdanın kendisi zaten Dex (merkeziyetsiz borsa) olduğundan cüzdan üzerinden doğrudan işlem yapılabilir.

Ayrıca
https://bitkapital.com un  Tr gateway olarak hizmet verdiği BitsharesDex üzerinden de Waves coin işlemleri yapılabilir.
newbie
Activity: 40
Merit: 0

Yok . Bittrex veya kendi platformundan alabilirsin . Satılan yerler en üstteki ikisinden almanı tavsiye ederim https://coinmarketcap.com/currencies/waves/#markets
newbie
Activity: 4
Merit: 0
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Şu anda kazı yapılabiliyor mu?

waves kazılan bir coin değil. kendi içinde lpos dediğimiz bir stake yapısı var. dex ve cüzdanlarda yapılan transection ların toplam fee si full node çalıştıranlara paylaştırılıyor.
jr. member
Activity: 120
Merit: 1
Şu anda kazı yapılabiliyor mu?
hero member
Activity: 896
Merit: 515
weak hand dumplaması Cheesy guzel guzel satın Cheesy
bu fırsatı heryerde yakalayamazsınızı, böyle yüksek hacimle aynı aralıkta gidip geliyorsa bilinki birileri sağlam biriktirmeye çalışıyor. Bu durumların arkasındanda sağlam pump geliyor. En son monero ve eth de aynı şeylere denk geldim. Monero da değerlendim fırsatı şimdi sıra waves te 210k dan alıp 230k dan satıyorum Smiley
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
weak hand dumplaması Cheesy guzel guzel satın Cheesy
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
Artış elinde waves olan herkese uğurlu olsun.

Olmayanlara gelince bugünkü 0.0028BTC den 0.0020BTC ye düşüşü de göz önünde bulundurarak hep yazılan 1-2 birşeyi tekrarlamak isterim;

Asla sermayenin tamamıyla tek seferde işlem yapma.
Asla sermayenin tamamıyla işlem yapma.
hero member
Activity: 896
Merit: 515
kurduğum alarmları alt üst etti, her üst sınır belirlediğimde 1 saat sonra alarm çalıyor Smiley Sabah 8 den beri izliyorum. Şimdi düşer dedim ama dayanamadım 220k iken elimdeki trst ve edg leri satıp aldım. Sonra hareketleri ürküttü 225 k dan satıp, edg yi yerine koydum. Trst ise alamadım henüz bu da pump yiyecek gibi. Bahtsız bedevi gibiyim şu an. Aşağıdan alanda satmıyor aq. Ne açgözlü insanlar bunlar.
hero member
Activity: 518
Merit: 500
Forum un yarısı ilerde waves ten köşeyi dönecek heralde çok yüksek miktarda var sanıyorum çoğu kullanıcı da biz geç girdiğimiz için bakakacalağız Cheesy Cheesy 218 waves cik var sadece elimde  Undecided

okadar değil aslında burda waves çi ve eth ciler olarka gruplar var Cheesy
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Forum un yarısı ilerde waves ten köşeyi dönecek heralde çok yüksek miktarda var sanıyorum çoğu kullanıcı da biz geç girdiğimiz için bakakacalağız Cheesy Cheesy 218 waves cik var sadece elimde  Undecided
hero member
1-2 ay öncesinden uyarmıştım.. bence halen ok yukarı tüm dengeler düzgün çünkü.. btc kuru oyun bozanlık yapmazsa.. 10 usd çok rahat görür bu ay
daha Yen gateway'i gelecek bu ay..

bu ay 10 dolarımı goruru Smiley 10 dakka sonra gorecek gıbı duruyor. ve bolınger banddan cok uzaklasmadan cıkıyor yukarı. asırı bır pump yok yanı kanımca. btc olarak fıyatı hala dusuk. 0,01 btc en asagı degerıdır bence.
legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
1-2 ay öncesinden uyarmıştım.. bence halen ok yukarı tüm dengeler düzgün çünkü.. btc kuru oyun bozanlık yapmazsa.. 10 usd çok rahat görür bu ay
daha Yen gateway'i gelecek bu ay..
hero member
Activity: 629
Merit: 508
Dün 187k 'dan biraz satayım dedim düşerse alırım diye bi uyandım 220k olmuş. Satan pişman oluyor. Örnek şekil A Cheesy
Bundan sonra hiç satmayayım en iyisi. Ver mehteri  Grin
Whatsapp grubunda waves satanı dövüyorlarmış.  Grin
Waves'te uzun vade düşünüyorum en başından beri.
Zaten ico'dan girdiğim miktar hala duruyor onları satmıyorum hiçbir şekilde.
Ama diğer yedek paramla da böyle al sat yapıp waves sayısını arttırmaya çalışıyordum. Yoksa satmak için bir sebep yoktu şuanda. En iyisi alabildiğin kadar almak ve unutmak galiba. Grafiğe bakınca adrenalin doluyorum çok güzel gidiyor hadi bakalım. Grin Grin
sr. member
Activity: 910
Merit: 255
Dün 187k 'dan biraz satayım dedim düşerse alırım diye bi uyandım 220k olmuş. Satan pişman oluyor. Örnek şekil A Cheesy
Bundan sonra hiç satmayayım en iyisi. Ver mehteri  Grin
Whatsapp grubunda waves satanı dövüyorlarmış.  Grin
hero member
Activity: 756
Merit: 500
Waves satılır mı hocam Cheesy herkesin beklentisi çok yüksek şu anda
hero member
tamam artmasını beklıyordum wave ın ama noluyor arkadas. pump degıl bu. satan yok ondan artıyor Cheesy 50 btc buy wall ıle pump olmaz Cheesy sell wall da var 80 btc lık wave. gerısınde bısı yok. kımse wave satmıyor. gel vatandas gellllll son kalan wavesler bunlar. param olsada ben alsammm ..
Jump to: