2 fa dan ziyada mail olnayı daha geçerli en azında gönderi adresini tekrar doğruma imkanı sağlıyor. kesin olması gerek.
biride paylaşmıştır bir borsa görseli doğrumu değil mi bilmiyorum ama onu yaparlarsa kesin 2 ayda 10 dolar olur. yıl sonu beklentilerimi yukarı çekmeye başlıyacak gibiyim yılsonu 10 20 dolar aralığında bekliyorum aslında net olarak 15 17 dolar arası diye düşünüyordum. ama böyle giderse sapa bilir. inşallah da yukarı doğru yapar
ortalıkta dolasan o borsa gorselı gercek. o tarz bırsey olacak. ilk etap grafık kondu bıldıgın uzere . ama bır ıse yaramıyor grafık. sadece entegrasyon ıcın yaptılar onu. daha gelıstırılecek cok eksık var dex te. tamamlanırsa zaten hıc bır sıkıntı yok kımsenın poloya moloya ıhtıyacı kalmayacak. su an konusulan wavedex hız konusunda yetısebılecek mı. benımde kafamı kurcalayan konu bu aslında. mesela poloda sanıyede 1000 ıslem yapılıyor. wave de olabılecek mı bu. sacma bır soru aslında olmalı.
aynn işlem hızlına yetişmesi nasıl olucak zaten blokzinciriyle entegre bir sistem hilemler çoğaldıkça zinciri yavaşlatırmı merak ediyorum . özellikle bu zartlak asset çıkarma olayını engelleseler iyi olucak .
bu şekilde bile zincire saldırı yapabilriler botlarla. şuanda yoğunluk yok ama uzun vadde de buda sorun yarata bilir.
neden asset çıkartmaları rahatsız ediyor sizi? waves en önemli özelliklerimden biri bu diyor zaten. bir dakikada düşük ücreti asset oluşturabilirsiniz. kendileri bunu öne çıkarıyor. zararı ne size göre?
ipini koparan asset cıkartıyor çünkü. şu an waves uzerınde 1000 cıvarı aset var. hiç biride bir işe yaramıyor yrak coın kurek coın
fuck you coın dıye bısı yapmıs bırı. aslında guzel fıkır onunkı fuck you coın alın uyuz oldugunuz adamlara gonderın dıyor
kim ne isterse çıkarıyor işte, bundan rahatsızlığınız ne?
waves plaformunu kullanan icoların whitepaper larına bakın. gerekçelerinden biri bu.
mercury alırken kimsenin sesi çıkmıyor. ama x alınca herkes isyanda. platform budur. en önemli, sürekli reklamını yaptıkları özelliklerinden biri budur.
türkçe forumdan birisi lotus u çıkardı sanırım. ne zararı var, çıkarası gelmiş, platform buna izin vermiş, gerekliliğini yerine getirmiş çıkarmış.
sorun ne bi söyleyin öğrenelim.