Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 219. (Read 336151 times)

legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
sanırım birileri waves'e oldukça yüklü girecek..
bittrex orderbook normalde 750 btc civarında 1600 btc oluyor bir süre sonra kayboluyor.
birisi 700-800 btc buy emri verip iptal ediyor..
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
Dex dediğiniz nedir arkadaslar ? waves nerden alabilirim en güvenli şekilde? 5 ay dokunmamak üzere.

walla ben bittrex üzerinden kolayca aldım, dex üzerinden beceremedim.

Buyrun, yardımcı olur umarım :

Önce Waves cüzdanınıza girin.
1:
http://imgur.com/vjGfhZB
Kırmızı yere tıklayın.

Şimdi DEX bölümüne geldiniz.
2:
http://imgur.com/yGG2Kfq
1 numaralı yere alışveriş yapacağınız çiftlerden birini yazın.
2 numaralı yere alışveriş yapacağınız diğer çifti yazın.
3 numaralı yerde ise bazı çiftleri görüyorsunuz. O çiftlerle işlem yapmak isterseniz, istediğiniz çiftin üzerine tıklayın.
Ama WAVES/BTC işlemi yapacaksanız zaten bu çift DEX bölümüne tıkladığınızda ilk olarak karşınıza geliyor.

Sayfayı aşağı kaydırın.
3:
http://imgur.com/9bhaduK
1 numaralı yer ilk çifti satın almak için kullanacağınız bilgileri gireceğiniz yer. Sonrasında "BUY" butonuna basın.
2 numaralı yer ilk çifti satmak için kullanacağınız bilgileri gireceğiniz yer. Sonrasında "SELL" butonuna basın.
3 numaralı yerde ilk çift için alış emirlerini görüyorsunuz.
4 numaralı yerde ilk çift için satış emirlerini görüyorsunuz.

Hayırlı forumlar!

Teşekkürler hocam yalnız screenshotlar açılmıyor rica etsem düzeltebilir misiniz?

Rica ederim.
Alternatifler ekledim ve mesajı düzenledim.

Hayırlı forumlar!
newbie
Activity: 30
Merit: 0
Teşekkürler arkadaşlar btc nin 400 tl oldugu zamanları bilirim ama pek işin içine girmemiştim maddi imkanlardan ve okuldan dolayı (ben youtubecuyum aslında) Smiley Şuan altcoin piyasasını ve takip edebileceğim bütün haber serverlarını topluyorum kendimce bi analiz yapıp forumuda takip ederek 3 yada 4 coine yatırım yapmayı planlıyorum 5 ay için.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
all tıme hıgh geldı dolar karsısında. 1,6 dolar.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
Dex dediğiniz nedir arkadaslar ? waves nerden alabilirim en güvenli şekilde? 5 ay dokunmamak üzere.

DEX Kabaca coinin kendi altında bulunan yada kendi altına tanımladığı coinlerin yine aynı platformda ticaretinin yapılması olayı.

bıraz yanlıs anlamıssın sen Smiley

DEX= DECENTRALİZED EXCHANGE

demek.

yani merkezsiz borsa. yanı polo , bıttrex, ve benzerı borsalar gıbı bır merkezı servera baglı olmayan bır borsa.

avantajı ne dıye soracak olursanız. polo ve dıger merkezı borsaların hadı arkadas kapadık dukkanı deme ıhtımalı var ve daha önce yapılmıs bırsey (mtox un yaptıgı gıbı 500 mılyon dolar iç etmiş ) ve hıc bır sey yapamazsın bunun ıcın. ama DEX merkezsiz blockchaın uzerınden ıslem yapar dolayısı ıle bır kapatma mekanızması yok. kapanması ıcın madencılerın toptan kapaması lazım madenlerını.

Kabaca diye belirttim ne altyapısına ne de açılımına girdim.
Arkadaşın akademik bilgi talebi yok gibi gelmişti bana.
sr. member

Buyrun, yardımcı olur umarım :

Önce Waves cüzdanınıza girin.
1:
http://imgur.com/vjGfhZB
https://i.hizliresim.com/ldaB4k.png
Kırmızı yere tıklayın.

Şimdi DEX bölümüne geldiniz.
2:
http://imgur.com/yGG2Kfq
https://i.hizliresim.com/YDX3Ez.png
1 numaralı yere alışveriş yapacağınız çiftlerden birini yazın.
2 numaralı yere alışveriş yapacağınız diğer çifti yazın.
3 numaralı yerde ise bazı çiftleri görüyorsunuz. O çiftlerle işlem yapmak isterseniz, istediğiniz çiftin üzerine tıklayın.
Ama WAVES/BTC işlemi yapacaksanız zaten bu çift DEX bölümüne tıkladığınızda ilk olarak karşınıza geliyor.

Sayfayı aşağı kaydırın.
3:
http://imgur.com/9bhaduK
https://i.hizliresim.com/gq3jvR.png
1 numaralı yer ilk çifti satın almak için kullanacağınız bilgileri gireceğiniz yer. Sonrasında "BUY" butonuna basın.
2 numaralı yer ilk çifti satmak için kullanacağınız bilgileri gireceğiniz yer. Sonrasında "SELL" butonuna basın.
3 numaralı yerde ilk çift için alış emirlerini görüyorsunuz.
4 numaralı yerde ilk çift için satış emirlerini görüyorsunuz.

Hayırlı forumlar!
hero member
Activity: 1288
Merit: 645

DEX Kabaca coinin kendi altında bulunan yada kendi altına tanımladığı coinlerin yine aynı platformda ticaretinin yapılması olayı.

bıraz yanlıs anlamıssın sen Smiley

DEX= DECENTRALİZED EXCHANGE

demek.

yani merkezsiz borsa. yanı polo , bıttrex, ve benzerı borsalar gıbı bır merkezı servera baglı olmayan bır borsa.

avantajı ne dıye soracak olursanız. polo ve dıger merkezı borsaların hadı arkadas kapadık dukkanı deme ıhtımalı var ve daha önce yapılmıs bırsey (mtox un yaptıgı gıbı 500 mılyon dolar iç etmiş ) ve hıc bır sey yapamazsın bunun ıcın. ama DEX merkezsiz blockchaın uzerınden ıslem yapar dolayısı ıle bır kapatma mekanızması yok. kapanması ıcın madencılerın toptan kapaması lazım madenlerını.
hero member

sr. member
Activity: 364
Merit: 253

newbie
Activity: 30
Merit: 0
sr. member
benim gibi bir beceriksize yardımcı olmak isteyen varsa ilk alım için alınan fee ücreti gönderebilirse nasıl makbule geçer.

waves: 3P4hny5FQhpvnK4GQD3cXRvF6S6JUGYvDVx

Gönderdim, birazdan gelir hesabınıza. (0.1)

Hayırlı forumlar!

TEşekkür ederim

Rica ederim  Smiley

Hayırlı forumlar!
sr. member
benim gibi bir beceriksize yardımcı olmak isteyen varsa ilk alım için alınan fee ücreti gönderebilirse nasıl makbule geçer.

Hayırlı forumlar!

TEşekkür ederim
sr. member

Hayırlı forumlar!
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
Evet, DEX'ten alış yapabilmeniz için hesapta fee kadar WAVES olması gerekiyor maalesef. Bu işe yeni girecekler için biraz karışık gelebilir ama geliştiriciler bu sorunun farkında ve yakın zamanda bu problemi çözeceklerini açıkladılar. Şimdilik borsadan ufak bir miktar alıp veya birilerinden göndermesini isteyip işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
sr. member

sr. member
Waves lite client üzerinden nasıl waves alınıyor?

bitcoin gönderdim fakat alım yapamıyorum.

Price in Bitcoin - Waves amount yazan kısma yazıcam ama nerden veri bulabilirim. yol gösterebilir misiniz?

Ticaret yaparken komisyonlar waves olarak alınıyor, eğer hesabınızda waves yoksa sıkıntı bundan oluyordur.

waves deposit yaptığımda euro üzerinden alım gösteriyor. bunu nasıl çözebilirim.

Dex üzerinden hepsi yapılıyor, normal borsadan çokta farklı değil aslında , borsa ekranında ne ile neyi alış/satış yapacaksan yazınca çıkıyor, sadece fake coinler var onlara dikkat et, yanında tik olanlar orjinal olanlar

bitcoin ile bir türlü waves alamadım. denilen gibi hesapta waves olması mı gerekiyor, fee olarak 0.003 waves kesiyor.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070

Price in Bitcoin - Waves amount yazan kısma yazıcam ama nerden veri bulabilirim. yol gösterebilir misiniz?

Ticaret yaparken komisyonlar waves olarak alınıyor, eğer hesabınızda waves yoksa sıkıntı bundan oluyordur.

waves deposit yaptığımda euro üzerinden alım gösteriyor. bunu nasıl çözebilirim.

Dex üzerinden hepsi yapılıyor, normal borsadan çokta farklı değil aslında , borsa ekranında ne ile neyi alış/satış yapacaksan yazınca çıkıyor, sadece fake coinler var onlara dikkat et, yanında tik olanlar orjinal olanlar
sr. member

hero member

sr. member

Jump to: