@1melyun dediği gibi kullanım yaygınlaşmalı.
Bu da yavaş yavaş oluyor. İşlem adeti belli bir noktaya geldi. EncryptoTel, MobileGO, Zrcoin ve gelecekteki ICOlar ile işlemlerin daha da artacağını düşünüyorum. Kanaatim leasing kazançlarının artacağı yönünde.
İlk senesine göre bu sene çok hareketli, geçen sene sonunda Incent gibi assetler çıkmıştı, bu sene WAVES üzerinde daha çok proje üretiyorlar. Hatta hatırladığım kadarıyla yetişebilse Bitkapital de Bitshares yerine WAVES üzerinde işlem görecekti. Şimdi Euro Gateway eklenecekmiş çok yakında, fiyatı yine uçuşa geçecektir.
Evet Bitkapital'i ben de sizin gibi hatırlıyorum.
Dediğiniz gibi projeler yavaş yavaş artıyor Waves üzerinde. Yukarıda bahsetmedim ama Kolionovo 500k$ topladı. Yakında bitti ICO.
EncryptoTel 4.5m$ topladı ve sona erdi.
MobileGO 15m$ üzeri ve devam ediyor.
ZrCoin yakında başladı. 1.5m$
DEX üzerinde de belli bir hacim oluşmaya başladı. Arayüz geliştirmeleri devam ediyor.
Evet Euro gateway yakında eklenecek Sasha'nın son açıklamasına göre.
Yine Ethereum gatewayden bahsetti. Diğerleri için community içinden kişilerin rol almasının doğru olacağını söyledi.
Bir başka beni heyecanladıran şey tokenomica.com. Zannediyorum bunun için Singapur'a gitti. Olumlu bir dönüş olmuş gözüküyor fakat ayrıntı veremeyeceğini söyledi.
https://www.youtube.com/watch?v=asxswYFSmekHayırlı forumlar!