Waves ralliye hazırlanıyor gibi bir hareketlenme görünüyor sanki kaç gündür. Bakalım nasip. Waves fiyatının şu an gerçek değerinden çok daha düşük olduğu da aşikar.
83k olmuş, ciddi bir pump gelecek bu sefer, etherin 100 dolar olduğu yerde, wavesin en az 10 dolar olması lazım
Çok haklısınız ben de ciddi bir yükseliş beklentisindeyim artık sıra waves'e gelmiştir inşallah. Waves'in en az olması gereken değer konusunda da aynı fikirdeyim. Waves projesi teknolojik olarak sanal para ekosisteminde Ethereum kadar önemli bir yere sahip. Geriye tek bunun fiyata yansıması kaldı ve bunu sağlayacak olan da platformun gelişiminin belli bir noktaya gelmesi ve kullanım kapsamının artmasıydı. Platform belli bir noktaya gelmeye başladı, kapsamı da özellikle bu sene Waves altyapılı projelerle genişlemeye başladı. Eh artık fiyatlamanın da başlaması gerek.
Waves'in ciddi bir felsefesi var. Ve devamlı geliştirmelerle bunu sağlamaya çalışıyor. Ben sağlam yükselmelerden yanayım. Gün içerisinde 10 kat artıp sonra oradan yarıya düşmesi bir kısım yatırımcıyı memnun ederken bir kısmını üzer. Nedenli, destekli yani sağlam gitsin.
Piyasayı kıyasladığımda ben de daha fazla değeri hakettiğini düşünüyorum ama bu da piyasadaki alıcı ve satıcıların değerlendirmesi.
Ethereum kıyaslamasında ise farklı felsefeleri bir kenara bıraksak dahi Ethereum'un bir rezerv birimi haline geldiğini de gözden kaçırmamak gerekir. Tabii Waves bunu hakederse, Waves neden olmasın?
Şu kanaatlerimi de ekleyeyim: son gelişmeler Waves yatırımcısının risklerini azalttı ve üzerinde çalışılındığı söylenenler son derece umut verici.
Tokenomica, buyuk bir ihtimalle bizlere kitle fonlamalari icin standart yasal bir prosedur sunacak..
Evet benim de topladığım bilgi kitle fonlamaları için bir prosedür sunacağı yönünde. Ama çok fazla bilgi bulmak da mümkün olmadı. Kafamda şekillenenler var ama sanırım açıklamaları beklemek mantıklı. Yine de Sasha'nın attığı şu twit:
https://twitter.com/sasha35625/status/860758999586795520 heyecanlanmak için yeterli gibi
Anladığım kadarıyla siz Waves projesini yakından takip ediyorsunuz ve ciddi yatırımınız var. Zaman zaman aldığınız haberleri, kanaatlerinizi paylaşırsanız faydalı olur diye düşünüyorum.
Hayırlı forumlar!