Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 221. (Read 336151 times)

full member
Activity: 232
Merit: 100
Ya şu waves'in geleceğiyle alakalı yok mu fikirler analizler arkadaşlar? Yatırım yapılabilir mi bayadır araştırıyorum fiyat da uçtu gitti yani şaka gibi ama...

İlgili arkadaşlar biraz şöyle uzun vadeli analiz veya beklenti yazsalar da okusak Smiley

şuan hala bence alım düzeyinde. eğer uzun vadede düşünüyorsanız gelecek için yatırım yapilabilir. at unut cinsinden yani. belli olmaz tabi bakarsiniz 1 aya yüzde 40 - 50 yapar yine kar bırakır. waves gelecegin projesi büyümeye devam ediyor edecektir de.

Yani ben öyle birkaç aylık değil de şöyle 3-4 senelik gibi kurdum kafamda. Sizce fiyat 5-10$ gibi bir noktalara gelebilir mi ilerdeki yıllarda?

Al unut mantığına sıcak bakıyorum bu tip coinlerde kesinlikle. Bir de şu kiralama geliri ne kadar ortalama bilginiz varsa yazar mısınız o da önemli bir faktör cidden.
hero member
Activity: 560
Merit: 501
Ya şu waves'in geleceğiyle alakalı yok mu fikirler analizler arkadaşlar? Yatırım yapılabilir mi bayadır araştırıyorum fiyat da uçtu gitti yani şaka gibi ama...

İlgili arkadaşlar biraz şöyle uzun vadeli analiz veya beklenti yazsalar da okusak Smiley

şuan hala bence alım düzeyinde. eğer uzun vadede düşünüyorsanız gelecek için yatırım yapilabilir. at unut cinsinden yani. belli olmaz tabi bakarsiniz 1 aya yüzde 40 - 50 yapar yine kar bırakır. waves gelecegin projesi büyümeye devam ediyor edecektir de.
full member
Activity: 232
Merit: 100

legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
Bu WAVES'in yeni ETH olması terimi de moda oldu, bu aralar herkesin dilinde. Smiley
Bu haftaki yazımda power ranking sıralamasında WAVES 1 numaraya yerleşti. Hot prospects listesinde de WCT'ye yer verdim. Belki kitlesel farkındalık yaratmak için henüz erken ama zamanında bunları yazmıştık demek için yazıyorum.
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
WCT'ler cuzdanda tuttugunuz WAVES'ler oraninda dagitilmaktadir. Ancak borsada tutulan WAVES'ler WCT kazandirmaz. Bir aydir cuzdaninizda ayni WAVES miktari varsa ve siz bu bir ay boyunca WAVES'lerinizi bir yere gondermediyseniz ustune uatluk daha az WCT elde ettiyseniz bu da demek olur ki insanlar borsalardan WAVES'lerini cuzdanlarina cekiyor sizin oraniniz bu yuzden dusuyor.

Waves ekosistemi icin guzel haber, sizin icin kotu (daha az WCT)

Gecmis sayfalarda birkac kez yazmistim ben Gosterdigi gelisim acisindan Waves'i Ethereum'a cok benzetiyorum diye.

Waves hakkindaki bilgilere daha kolay ulasabilmeniz adina da bir blog olusturuyorum..

WCT hakkinda daha detayli bilgiye blogumdan ulasabilirsiniz;

www.wavesturkiye.com

Hayırlı olsun!
Daha önce de dediğim gibi sizin Waves hakkındaki kanaatlerinizi, haberlerinizi merak ediyorum. Faydalı bir iş çıkaracağınızı düşünüyorum. Bizler de istifade ederiz umarım  Smiley

Hayırlı forumlar!
hero member
Activity: 661
Merit: 581
Waves hakkindaki bilgilere daha kolay ulasabilmeniz adina da bir blog olusturuyorum..

www.wavesturkiye.com

Çok faydalı, değerli bir emek teşekkürler. Hayırlı olsun emeğinize sağlık.

Cok tesekkur ederim henuz neredeyse bos ancak waves hakkinda derli toplu bir yer olmasini istedim.. Ara ara yazacagim..
sr. member
Activity: 594
Merit: 252

www.wavesturkiye.com

Çok faydalı, değerli bir emek teşekkürler. Hayırlı olsun emeğinize sağlık.
hero member
Activity: 661
Merit: 581
WCT'ler cuzdanda tuttugunuz WAVES'ler oraninda dagitilmaktadir. Ancak borsada tutulan WAVES'ler WCT kazandirmaz. Bir aydir cuzdaninizda ayni WAVES miktari varsa ve siz bu bir ay boyunca WAVES'lerinizi bir yere gondermediyseniz ustune uatluk daha az WCT elde ettiyseniz bu da demek olur ki insanlar borsalardan WAVES'lerini cuzdanlarina cekiyor sizin oraniniz bu yuzden dusuyor.

Waves ekosistemi icin guzel haber, sizin icin kotu (daha az WCT)

Gecmis sayfalarda birkac kez yazmistim ben Gosterdigi gelisim acisindan Waves'i Ethereum'a cok benzetiyorum diye.

www.wavesturkiye.com
hero member
Activity: 629
Merit: 508
Bana 4000 waves karşılığı 80 wct gondermişler. Bunun yanında Geçen ay 12500 Mercury gondermişlerdi onu Tidex de okuttum. 0.04 btc gibi birşey yapmıştı. Durduk yere beleşten para. Şimdiden güzel olmaya başladı herşey... Bittrex bakıyorum 0.00082 olmuş waves. 0.001 olması eli kulağındadır.
Bende 3074 waves var. 35 wct göndermişler ve geçen ay 40 wct gelmişti. Nasıl bir algoritması var neye göre dağıtıyorlar anlamadım
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
waves client lite cüzdanımda bulunan wavesleri göremiyorum, eski transaction lar da gözükmüyor. Neden böyle bir durum söz konusu ?
Arada yapıyor onu. Az önce bende denedim sanırım server da çalışma var yada yogunluktan. Özellikle VPN ile girmeye kalkınca çoğu zaman bağlantı sorunu yaşıyordum. VPN yi kapatınca sorun olmuyordu ama az önce denedim var bir sıkıntı ama endişe etmeye gerek yok bence.

sr. member
Activity: 594
Merit: 252
waves client lite cüzdanımda bulunan wavesleri göremiyorum, eski transaction lar da gözükmüyor. Neden böyle bir durum söz konusu ?

Bende de öyle şu an. Waves ler bazen gözüküyor bazen gözükmüyor. Transactionlar hiç gözükmüyor. Yaklaşık 1 saattir böyle. Bir sorun var demek ki.
hero member
Activity: 896
Merit: 515
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Bana 4000 waves karşılığı 80 wct gondermişler. Bunun yanında Geçen ay 12500 Mercury gondermişlerdi onu Tidex de okuttum. 0.04 btc gibi birşey yapmıştı. Durduk yere beleşten para. Şimdiden güzel olmaya başladı herşey... Bittrex bakıyorum 0.00082 olmuş waves. 0.001 olması eli kulağındadır.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
Siz bu gelen WCT'leri satıyor musunuz?

Bende aylardır gelenlerin hepsi duruyor hiçbirini satmadım.

Satıp waves almak mı daha mantıklı yoksa tutmak mı karar veremedim.

Bir de herkes satıyorsa bunları kim alıyor ve neden alıyor?
İleride işe yarayacağını biliyorum ama şuanda almalarının nedenini anlayamıyorum.

Bunlar satılıp waves alınsa bir sonraki ay gelecek olan wct sayısı, bu ay gelenden daha fazla olur öyle değil mi?

dex ılk acıldıgında bu ne lan boyle dıye yanlıslıkla 500 wtc yı sattım Cheesy kafamı duvara vuruyorum su an Cheesy 0,004 fılandı o zaman
hero member
Activity: 629
Merit: 508
Siz bu gelen WCT'leri satıyor musunuz?

Bende aylardır gelenlerin hepsi duruyor hiçbirini satmadım.

Satıp waves almak mı daha mantıklı yoksa tutmak mı karar veremedim.

Bir de herkes satıyorsa bunları kim alıyor ve neden alıyor?
İleride işe yarayacağını biliyorum ama şuanda almalarının nedenini anlayamıyorum.

Bunlar satılıp waves alınsa bir sonraki ay gelecek olan wct sayısı, bu ay gelenden daha fazla olur öyle değil mi?
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
bu arada wtc ler dağıtılmıs. havadan para yağıyo Cheesy 276 wct Cheesy

Siz kaç WAVES tutuyorsunuz? 276 WCT gelmesi için yüklü miktarda WAVES olması gerekiyor.
Bende sadece 30 WCT var. 1 WAVES = 1 WCT civarında bir kuru var şu anda.
legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
cüzdandaki eksiler çok fakat bence hızlı gidiyorlar, nerdeyse haftada 1-2 update geliyor..
kozmetik updatelerde olsa trade'i biraz daha kullanışlı oldu.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
fake btc tokenlar var, kesin onlardan biridir  Grin, normal değil o fiyatlar

Yeşil tikli, sen de bak ben de şaşkınım zaten

nerde bu yeşil tık yaw. bi bulamadım Smiley

Coini listeden seçerken yanlarında görünüyor

hiç dikat etmemıştım sagol.

bu arada wtc ler dağıtılmıs. havadan para yağıyo Cheesy 276 wct Cheesy
hero member
Activity: 1330
Merit: 533