Author

Topic: WAVES - En Gelişmiş Kripto-kıymet ve Kitle-fonlama Platformu - page 224. (Read 336151 times)

legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
LPOS şu an için pek bir şey vermiyormuş. Waveslpos'un sahibi istatistikleri paylaşmış, 10.000 WAVES lease eden biri 0.1 WAVES, 85.71 MRT, 85.71 MER kazanmış. ~10.000 dolarlık coin elde tuttuğunuz için haftada 10 cent alıyorsunuz, yani neredeyse hiçbir şey. Diğer tokenlerin para etmesini beklemekten başka yapacak bir şey yok.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
Btc pump gördüğünde 73e kadar çıkmış şuan btc sarktı 48 gözüküyor tam tersi işliyor anlamak mümkün değil önemli bir haber falan mı vardı yoksa?
Buradan çok düşmez gibi geliyor tam alımlık..

48 gozuken ney ?
art niyetle yazmadıysanız btc bazlı fiyatını yazdım anlaşılabilir olduğunu düşünmüştüm.
0.00048 btc
48k satoshi
0.48mbtc

şuanki fiyatı 0.00065700
Kusura bakmayın coinmarketcap.com adlı sitenin yalancısı olmuş bulunmaktayım Smiley
Hacimsiz borsalardan birileri eth bazlı fiyatı düşürmüş ortalama düşmüş.

bende onu dıyorum dedım ne 48 ı hemen kosa kosa wave alacaktım Cheesy
sr. member
Activity: 532
Merit: 250
Btc pump gördüğünde 73e kadar çıkmış şuan btc sarktı 48 gözüküyor tam tersi işliyor anlamak mümkün değil önemli bir haber falan mı vardı yoksa?

48 gozuken ney ?
art niyetle yazmadıysanız btc bazlı fiyatını yazdım anlaşılabilir olduğunu düşünmüştüm.
0.00048 btc
48k satoshi
0.48mbtc

şuanki fiyatı 0.00065700
Kusura bakmayın coinmarketcap.com adlı sitenin yalancısı olmuş bulunmaktayım Smiley
Hacimsiz borsalardan birileri eth bazlı fiyatı düşürmüş ortalama düşmüş.
sr. member
Activity: 476

48 gozuken ney ?
0.00048 btc
48k satoshi
0.48mbtc

şuanki fiyatı 0.00065700
sr. member

48 gozuken ney ?
0.00048 btc
48k satoshi
0.48mbtc
hero member

48 gozuken ney ?
sr. member
sr. member
rica ederim. neymıs derdı anlayabıldınız mı.?

malesef anlayamadım
hero member
rica ederim. neymıs derdı anlayabıldınız mı.?
sr. member
Sa hayırlı günler arkadaşlar. Sizlerin yardımına ihtiyacım var. chrome wallet uygulamasını ekledim. walleta bir miktar waves aktardım lease yapmak için. Lease yapmak istediğimde http://prnt.sc/f6r06l şu şekilde soluk renkli yanıp sönüyor daha sonra komple kayboluyor bu şekilde http://prnt.sc/f6lekw . 2 gündür bir çok pool denedim ama hiçbiri onaylanmadı olmadı. dünde bittrex e  göndermek istedim yine aynı sıkıntı ile gönderilmedi. pc ye format atacam atamıyorum. ne yapmalıyım ?

pm dende dedıgım gıbı geteratıng balance 0 gozukuyor 1000 block gecırmen gerekıyor cuzdanda. son pm de oldugunu soylemıstın tekrar dene olması lazım.

Halloldu çok şükür. Vaktinizi çok aldım çok yardımcı oldunuz. Teşekkür ederim.
hero member
grafık gelıyor dex e. test nette yayınlandı Smiley bır guzel haber daha.

edıt.: grafıkler clıente eklendı. ılk asama yanı entegrasyonu ıcın ıyı yoksa gorsel olarak hıc bıseye benzemıyor Cheesy
hero member
Sa hayırlı günler arkadaşlar. Sizlerin yardımına ihtiyacım var. chrome wallet uygulamasını ekledim. walleta bir miktar waves aktardım lease yapmak için. Lease yapmak istediğimde http://prnt.sc/f6r06l şu şekilde soluk renkli yanıp sönüyor daha sonra komple kayboluyor bu şekilde http://prnt.sc/f6lekw . 2 gündür bir çok pool denedim ama hiçbiri onaylanmadı olmadı. dünde bittrex e  göndermek istedim yine aynı sıkıntı ile gönderilmedi. pc ye format atacam atamıyorum. ne yapmalıyım ?

pm dende dedıgım gıbı geteratıng balance 0 gozukuyor 1000 block gecırmen gerekıyor cuzdanda. son pm de oldugunu soylemıstın tekrar dene olması lazım.
sr. member
hero member
Activity: 546
Merit: 501
diğerleri 24 saat aktif değillerdir.
legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
nedenini bilemiyorum ama kurduğum maden diğer madenlere göre çok daha fazla blok bulmuş..
son 24 saatte bulduğu blok 7 adet

sr. member
Activity: 392
Merit: 257
Eger btc yatay gidiyor olsaydi 100k yi gecebilirdi ama btc den dolayi artisi ivmelenmiyor. Ama dolar bazinda guzel kazandirdi. Arka arkaya haberler gelince olumlu etkiledi ama tum piyasa hareketliyken bu yeterli ilgiyi goremedi
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Bittrexte bütün coinler kıpkırmızı ama WAVES hacim olarak ilk sayfadaki tek yeşil coin (Gridcoin scamini saymazsak) şu an. Üst üste güzel haberler gelince fiyat arttı ama Bitcoin artışı ile eş zamanlı olduğu için çok yerinden oynamamış gibi duruyor. Dolar bazında fiyata bakarsak gelişimi görebiliriz.
hero member
gecen yil sanirim bu baslik altinda jolly sistemde gatewayler ile ilgili trust iliskisinden bahsediyordu. testnette denedim, ayni isimde birden fazla token olusturulabiliyor, block explorerde gorunen tokenlerin assetid lerinin essiz oldugu. bu yuzden gatewaylere gecilmeden once tokenlerle ilgili bir guven sistemi eksikligi var. senin benim olusturacagimiz tokenler ile gw tokenlerin en azindan gorsel olarak bir farkliligi olmali.

Waves team onaylı coinlerin tanına yeşil bir tik işareti koydu, bunun dışında ileride elimizdeki WCT'ler ile tokenleri oylayabileceğiz, hangi tokenin listeye girip giremeyeceğine karar vereceğiz.

ben gormedım o yesıl tık ısaretını.nerede acaba.

şu spam coın işinicözmeleri lazım. saçma salak bir bir dünya coin çıktı. ya coin yapma olayını pahalılastırsınlar yada aırdrop olayını pahalılastırsınlar.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
waves cüzdanı çıktı mı arkadaşlar?İos ta waves wallet var ama orjinal mi bilemedim?
Evet yeni çıktı 2 gün önce.

https://blog.wavesplatform.com/waves-wallet-available-from-apple-store-a074a6f31765

sağolasın indireyim o zaman
hero member
Activity: 661
Merit: 581
gecen yil sanirim bu baslik altinda jolly sistemde gatewayler ile ilgili trust iliskisinden bahsediyordu. testnette denedim, ayni isimde birden fazla token olusturulabiliyor, block explorerde gorunen tokenlerin assetid lerinin essiz oldugu. bu yuzden gatewaylere gecilmeden once tokenlerle ilgili bir guven sistemi eksikligi var. senin benim olusturacagimiz tokenler ile gw tokenlerin en azindan gorsel olarak bir farkliligi olmali.

Waves team onaylı coinlerin tanına yeşil bir tik işareti koydu, bunun dışında ileride elimizdeki WCT'ler ile tokenleri oylayabileceğiz, hangi tokenin listeye girip giremeyeceğine karar vereceğiz.
Jump to: