Pages:
Author

Topic: WAVES kısa zamanda 50-100 katına çıkacak. Evet mümkün, çünkü... - page 3. (Read 10301 times)

member
Activity: 196
Merit: 10
Son iki haftada güzel fiyatlandı fakat piyasa bu durumdayken bunların olmasını zor olarak görüyorum. Bugünkü hareketten sonra elimdekileri çıkardım ve düşüşünü bekliyorum. Düşerse tekrar alıp tekrar beklemeye koyulacağım.
member
Activity: 448
Madem konu hortladı , fiyatı az bir şey oynayınca yine benzer konular hortlayacaktır. Şimdi ki hortlama sebebi smart kontract lar bir daha kine farklı bir şey olur ama sevindirdiğin den daha fazlasını üzen bir koin . yolu açık olsun.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
başlık açıldığından beri 1.5 sene geçmiş sonuç ortada...hala dün açılmış gibi konuya cevap yazanlar forumun genel sorunu zaten  .....

1.5 sene evvel açılmış konuya yorum yazılamaz diye bir kuralmı var. Varsa bilelim hata yapıp sizleride üzmeyelim !!
bütün forumlarda eski konuların hortlılması hoş karşılanmaz. herhangi bir forumda 1 senedir yazılmamış bir başlığı hortlatın ne demek istediğimi anlarsınız. kripto paranın 1 senedir bir şey yazılmayan ana başlığına güncel bir olayı yazsanız sıkıntı olmazdı.

şu başlığa şimdi "güzel fikir, neden olmasın?" yazsam nasıl olur: https://bitcointalksearch.org/topic/sizce-nasil-olur-350375
"waves platformu hakkında herşey" adında 2017 yılında açılmış bir başlık var. hatta dünkü artış sonrası yine ortaya çıktı. fikrinizi bu başlığa yazmanız daha mantıklı olurdu: https://bitcointalksearch.org/topic/waves-platform-hakknda-herey-1924304

ha, son olarak waves hakkındaki düşüncelerinize katılıyorum. herkesin ocağına incir ağacı dikti ama küçümsenmemesi gerek bir proje. saygılarımla.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
başlık açıldığından beri 1.5 sene geçmiş sonuç ortada...hala dün açılmış gibi konuya cevap yazanlar forumun genel sorunu zaten  .....

1.5 sene evvel açılmış konuya yorum yazılamaz diye bir kuralmı var. Varsa bilelim hata yapıp sizleride üzmeyelim !!
full member
Activity: 728
Merit: 151
başlık açıldığından beri 1.5 sene geçmiş sonuç ortada...hala dün açılmış gibi konuya cevap yazanlar forumun genel sorunu zaten  Grin ne fiyat olarak ne de yapısal olarak bi numarasını göremedik. bundan sonra da kendini toparlaması bana göre çok zor treni kaçırmışa benziyor. bu bişeyler yapana kadar rakipleri ortaya çıkmış vaziyette

dün %60 fırlayınca 1.5 sene öncesinin başlıkları hortlatmak farz oldu heralde he  Tongue Tongue
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Waves çok kişinin ahını almış. Hangi başlığı açsam feryat figan. Peki şuan  bu durumda olmayan coin yada token varmı ?
member
Activity: 532
Merit: 12
Benim oldum olası sevmediğim bir coin. Asla alım yapmam. Umarım biraz girince insanlar uçacak bu deyip ye alıp sonra mağdur olmazlar. Forumda en çok post atılan bir waves var birde mth hepsi mağdur dolu. Dikkatli olun derim
newbie
Activity: 21
Merit: 0
Buralar baya suskun kalmış, umudu tamamen kestik mi Smiley ?
member
Activity: 238
ben de bekliyorum bunu. 30k lara indiginde bobrekle almak lazimdi. su an fiyati da iyi hala btc cinsinden.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
100 dolar olursa market değeri 100 milyar olur, bu uzakta bir ihtimal.

okulda matematik dersine okulun hademesi mi giriyordu kardeş ?
full member
Activity: 350
Merit: 100
3) Toplam nominal 100 milyon. Bir milyar seviyesinde değil. Bugünkü değerinin 100 katına ulaştığında bile, 45,5 milyar dolarlık bir pazar hacmine sahip olacak. Bu değer, Bitcoin'in şu anki pazar hacminin altındadır. (Şu an itibariyle Bitcoin pazar hacmi: 53.8 milyar dolar)

bu mantığı yanlış buluyorum, ne yani 100 katına değilde 120 katına çıkıp btc nin pazar hacmini geçme ihtimali mi var mümkün mü böyle bir şey, imkansıza yakın
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
waves'in fiyatının değerli olmasının 2 sebebi olduğunu düşünüyorum. ilki sürekli bir gelişim içerisinde ve 2018 de smart contract lar devreye alınacak. ikincisi ise topluluğu çok sağlam. ülkemizde waves ile gönül bağı kurmuş epey dostumuz var. yükselmesi hepimizin yüzünü güldürüyor elbet

sağlam bir topluluk desteği olduğunu bende düşünüyorum ama bazısı çabuk su koyveririyor. çıkarken iyi, düşüş sırasında battık gemileri terkedin mesajları veriliyor.

2018 yılının başında smart contract yapısı gelirse ve bu yapı içinde hazır bir arayüz ile kolaylaştırılırsa çok hızlı bir artış olacaktır. ethereum üzerinde programla ile smart contract yapılabiliyor, bunu bir adım yeniliğe götürebilmek için belki hazır akıllı sözleşmeler veya arayüz ile çözebilirler.

benim beklentim öncelikle hardware desteği gelmesi.

bu iki madde gerçekleşirse insanlar daha fazla yüklenecektir, fiyatı hızlı bir artış yakalaya bilir.
full member
Activity: 476
Merit: 100
waves'in fiyatının değerli olmasının 2 sebebi olduğunu düşünüyorum. ilki sürekli bir gelişim içerisinde ve 2018 de smart contract lar devreye alınacak. ikincisi ise topluluğu çok sağlam. ülkemizde waves ile gönül bağı kurmuş epey dostumuz var. yükselmesi hepimizin yüzünü güldürüyor elbet
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
Waves Mayıs 2017 tarihinde 1 USD' yi aşarak geldi ve bugün yedi ayda 18 USD' yi aştı. Yüz kat olmasa da bu artış devam edecek gibi görünüyor.  Bittrex ve Tidex hacimde başı çekiyor. 100 milyon Waves tedavülde. 1 Waves 100 dolar olursa market değeri 100 milyar olur, bu uzakta bir ihtimal.

Yanlış hesaplamışsın birader 100 dolar olursa 100 milyar değil 10 milyar olur bu da çok uçuk bir şey değil ilk 10'a girmesi anlamına gelir.
member
Activity: 308
Waves'in değerinin 2018 yılının ortalarına doğru dolar olarak 100 doları geçebileceğini düşünüyorum.Sasha ve ekibi son zamanlarda hiç olmadığı kadar çalışmaya başladı umarım devamını getirirler.
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
sizce yıl sonu nolur? 20 k usd olur muı?

20 usd tamam da k neyin nesi Smiley
beklentim 2018 e 20 usd tabanında girmesi. şu görüntüyle çok uzak bir hedef de değil ayrıca.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Ben Wavesin kısa süre içerisinde patlama yapacağına inanmıyorum.Belki 50-100 $ olacaktır ama bu uzun bir zaman alacaktır.Belkide böylesi daha iyidir ^^
newbie
Activity: 15
Merit: 0
sizce yıl sonu nolur? 20 k usd olur muı?
full member
Activity: 616
Merit: 101
1 ay önce waves almış biri olarak keşke bir miktar daha alsaydım diyorum 10 doların altına düşmedikçede satmıyacağım stop-loss oluşturdum bittrexe
full member
Activity: 1358
Merit: 193
forumun gözdelerinden waves. umarım sevindirir yatırımcısını.
Pages:
Jump to: