Pages:
Author

Topic: "Waves Platform" Hakkında Herşey - page 24. (Read 30176 times)

sr. member
Activity: 359
Merit: 250
June 29, 2017, 05:10:47 AM
Arkadaşlar merhabalar,

Kirli çıkı değilim yanlış anlamayın yalnızca merak ettiğimden soruyorum; Smiley

10 000 waves i olan full node çalıştırabilir deniliyor. Waves full node nedir ? Eğer 10 000 wavesimiz olursa ve full node çalıştırırsak biz tıpkı bitcoin madencilerinin yapmış olduğu gibi waves transfer işlemlerini onaylayan merci sıfatını mı kazanmış olacağız ? Ve bu full node olayından bizim karımız günlük ne kadar waves olacak ? Ve en önemlisi full node çalıştırmak için 10 000 waves dışında donanım olarak ne gibi gereksinimlerimiz var ?

Bu sorular hakkında bilgisi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum, şimdiden teşekkürler, saygılar.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
June 28, 2017, 04:29:59 PM
Epeydir şu waves nedir, ne değildir diye biraz bakmak aklımdaydı, dünden beri biraz fırsat bulmuş oldum ve waves başlıklarını okurken sitenizden haberdar oldum. İçerik olarak niceliği biraz daha fazla olsa daha şahane olacak ama niteliği oldukça yüksek bir site olmuş. Forumlarda verilen cevaplardan, yapılan yorumlardan vb. kafamda yarım yamalak oluşan bilgi kırıntılarını bütünlemiş oldu, waves hakkında Türkçe çok güzel bir kaynak site olmuş, kutlarım ama yine aynı kalitede yeni paylaşımlarla zenginleştirmenizi tavsiye ederim. Site buna değer.
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
June 26, 2017, 10:06:53 AM
Bugün benimde bitcoinlerim outgoing yazmasına rağmen bir türlü ulaşmadı destek ise geçici bir sorun olduğundan bahsetti ama çok fazla ilgilenmedi açıkçası 6-7 saat sonra hesabıma geçti bitcoinler platformun kesinlikle çözüm bulması lazım bu konuda
hero member
Activity: 756
Merit: 500
June 25, 2017, 07:34:33 PM
Hocam benim bitcoinler arafa gitti heralde Smiley bakiye eksildi outgoing transfer yazıyor ama gelen bir şey yok. Yanıp sönmesi oluyordu direk outgoing transfer yazdı ne yapacağız?
Gatewayde takılmış sanirim. Support a full tx i yazın çözülür.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
June 25, 2017, 07:24:20 PM
Hocam benim bitcoinler arafa gitti heralde Smiley bakiye eksildi outgoing transfer yazıyor ama gelen bir şey yok. Yanıp sönmesi oluyordu direk outgoing transfer yazdı ne yapacağız?
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
June 21, 2017, 04:05:50 AM
WAVESDEX güncellendi.

"0.4.26 (2017-06-20)

Features
Added USD gateway

Bug Fixes
Removed unused CNY token
Hid BTC deposit popup on testnet"

Güncel DEX i aşağıdaki sitelerden indirebilirsiniz.

http://wavesplatform.com/downloads.html

https://github.com/wavesplatform/WavesGUI/releases
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
June 19, 2017, 07:32:48 AM
bende 25 adet waves var ve chrome cuzdanı kurup oraya yolladım onları
bu aylık gonderılen assetler banada gonderılırmı acaba
mıkat az ya ondan soruyorum

Leasing yapmanız gerekiyor .

http://www.wavesgo.com/mining.html

adresinden gerekli bilgilere ulaşabilirsin ..

bu Leasing için en iyi yer neresi acaba? bazı yerlerde %95 MTR olayı falan var. nereden kiraya verim bu wavesleri.

http://wavesturkiye.com/2017/05/waveslerimizi-lite-client-uzerinden-kiraya-vermek/

adresinde birden fazla Leasing hesapları mevcut  . İncelemeni tavsiye ederim. Güvenilirliği açısından bir bilgim yok .

Ben direk olarak WGO ' ya bağlamış durumdayım ..
full member
Activity: 163
Merit: 100
June 19, 2017, 07:19:13 AM

bu Leasing için en iyi yer neresi acaba? bazı yerlerde %95 MTR olayı falan var. nereden kiraya verim bu wavesleri.
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
June 19, 2017, 07:11:45 AM

sr. member
June 19, 2017, 06:29:09 AM

WAVES ler cüzdanda tutmak yeterli, miktar önemli değil Token dağıtımları için. Tokenlar cüzdandaki WAVES miktara göre, belli bir oranda gönderiliyor.

Edit: WavesGo ve MRT ler cüzdanda tutanlara değil Fullnode veya Leasing yapan kullanıcılara gönderiliyor.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
June 19, 2017, 03:23:50 AM
hero member
Activity: 858
Taylor - Smart Crypto Trading Assistant
June 19, 2017, 03:12:03 AM
poloniex çok değil 4-5 ay içerisinde waves' i kendi rızasıyla eklemek isteyecektir zaten. bir kaçı hariç 2016 sonunda piyasaya sürülmüş hiç bir projede bu volüm yakalanamamış. waves exchange sistemleri için geçerli komisyon kazancı demek. sasha' da bunun farkında tabi. reste rest çekmiş.
sr. member
Activity: 560
June 19, 2017, 02:19:39 AM
waves polo borsasında neden yok acaba sebebini bilen var mı ?

Bir çok kez konusu geçti burada, poloniex para istedi Sasha reyiz de bak dalgana deyip geçti.
sr. member
June 18, 2017, 05:02:24 PM
Bu waves ekibinin dağıttığı tokenler için sadece cüzdan da tutmak ile kiraya vermek arasında ne fark var? kiraya verince daha mı fazla geliyor Smiley
uzun vadeli tutuyorum ama öyle tutuyorum sadece yanlış mı yapıyorum acaba.

Waves ile ilgili Türkçe hazırlanmış

http://wavesturkiye.com/

internet sitesini gezmenizi tavsiye ederim. Bu sitede Waves Leasing ile ilgili yapılan açıklamaya

http://wavesturkiye.com/2017/05/waveslerimizi-lite-client-uzerinden-kiraya-vermek/

adresinden ulaşabilirsiniz.
hero member
Activity: 756
June 18, 2017, 04:14:11 PM
Bu waves ekibinin dağıttığı tokenler için sadece cüzdan da tutmak ile kiraya vermek arasında ne fark var? kiraya verince daha mı fazla geliyor Smiley
uzun vadeli tutuyorum ama öyle tutuyorum sadece yanlış mı yapıyorum acaba.
sr. member
Activity: 409
June 18, 2017, 03:55:19 PM
Waves hakkında güzel bir site.
Keşke kiraya verilen wavesler için, kim ne kadar waves,mrt,wgo veriyor şeklinde bir tablo olsaydı da hepsini tek seferde görebilseydik.
sr. member
June 15, 2017, 08:22:12 AM
Bitcoin fiyatı düşüşe geçtikten sonra elimdeki waves'leri satarak biraz kar yaparak çoğaltmayı düşünüyordum. Bitcoin fiyatı yeniden hızlı bir şekilde toparlamaya başladı, waves fiyatı şuan biraz yükseldi.
Ne olursa olsun bozmayacağım ya batacağım ya çıkacağım ikisinin ortası yok benim için. Daha önce ico fiyatlarında sattıktan sonra hızlıca yükselişe geçmişti daha sonra alım fırsatı bulamamıştım aynı fırsatı tekrar kaçırmak istemiyorum. Panik satışlarından uzak durun, 3. dünya savaşı çıkmadığı sürece inşallah hepimiz kazanacağız.

My Blog tarzında bir paylaşım olmuş.

Fakat bu işte bir kaç yıl geçirmiş hemen herkesin söylediği bir söz var, sabır!
hero member
Activity: 896
Merit: 519
June 15, 2017, 04:17:13 AM
Bitcoin fiyatı düşüşe geçtikten sonra elimdeki waves'leri satarak biraz kar yaparak çoğaltmayı düşünüyordum. Bitcoin fiyatı yeniden hızlı bir şekilde toparlamaya başladı, waves fiyatı şuan biraz yükseldi.
Ne olursa olsun bozmayacağım ya batacağım ya çıkacağım ikisinin ortası yok benim için. Daha önce ico fiyatlarında sattıktan sonra hızlıca yükselişe geçmişti daha sonra alım fırsatı bulamamıştım aynı fırsatı tekrar kaçırmak istemiyorum. Panik satışlarından uzak durun, 3. dünya savaşı çıkmadığı sürece inşallah hepimiz kazanacağız.
sr. member
Activity: 490
Merit: 278
June 15, 2017, 03:19:39 AM
altcoinler için sıkıntılı olan bir süreci btc bazında değer kaybetmeden devam ettiriyor waves. bence şu ortamda başarı olarak görülebilir.
sr. member
Activity: 406
Merit: 259
June 15, 2017, 02:40:10 AM
Stratis de piyasanın durumuna rağmen 0,0026 dan 0,0035 kere geldi ve soluklanıyor. Waves ekibinden olumlu bir haber, bir geliştirme gelmediği sürece fiyat burda kalır. Çünkü çok az borsada işlem görüyor amaçları da şuan için kendi borsalarını oluşturabilmek, güncelleme gelmediği sürece bu fiyatın üstünü beklemeyin. Sabrı olan alsın unutsun
Pages:
Jump to: